• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar a101 e gelen ürünlere baktım da. Acaba güvenilir midir :110::110:
Banyo küveti alabilirim sonuçta ne farkı olacak diğerlerinden.
Ama tekstil ürünlerinden emin değilim..Yarın bi bakıcam.
şimdi biraz inceledimde nuk biberonlar hepsiburadada aynı farkı yokki fiyat olarak

Kızlar a101 e gelen ürünlere baktım da. Acaba güvenilir midir :110::110:
Banyo küveti alabilirim sonuçta ne farkı olacak diğerlerinden.
Ama tekstil ürünlerinden emin değilim..Yarın bi bakıcam.[
kuvet masrapa falan fiyat ce kalitesi iyiymis burda hazirlamislardi yarin satisa acilacak tekstillerin yun battaniyesi guzel degildi kundagi gormedim nuklar da normal fiyattalar disarida da o fiyata yakin bulunabili

Ya kızlar zaten termonetre alıp oda sıcaklığını sürekli sabit tutucağız.ufoya gerek yok bence kombi varsa.evinizin ısısından emin olmak için ocak,şubat deneyin termometreyle ona göre alın ufo.ama ben bebeklerin çok sıcak sevmediğini duyuyorum ve arkadaşlarımdan hiç ufo kullanan olmadı.hatta kimse çok sarıp sarmalamadı alışsın diye.bu arada su termometresi de lazım çünkü banyo suyununda belli bi ısısı var öyle dirsekle bakmakla falan olmuyo.
biz sadece banyoda ufo kullandik normalde kaloriferi 21 22 derece ayarlamak yeterli dediydi dr umuz cok sarip sarmaladik oglym sicagi sevmiyordu hala da sevme

Merhabalar hamişler bende şimdi sizden duydum yarın A10 e gidip bi göz atacağım :)

Canım çok çok geçmiş olsunn, mevsim değişiminden mi bilmiorum ben de hastayım :KK43:
Hepinize büyük geçmiş olsun benimde çevremde hasta komşular var ve eşimde alarm verdi hadi komşulardan uzak dururumda eşim hastalanmasin diye gözünün içine bakıyorum. Bende hasta olurum diye :(
Hepinize büyük geçmiş olsun...

Hamilelik depresyonundayim sanirim.. Kafamda deli dusunceler.. Kendimi begenmiyorum.. Giydigimi yakistiramiyorum..degisiklik icin sacimi kestirmek istyrm ama ona da karsi cikiyorlar.. Hatta bi cok seye.. Ben cok bunaldim :((( bu sureci saglikla iyi bi sekilde atlatmak istiyorum artik :(

canım ben hafta sonu kontrole gittiğimde doktorum karnımı görünce alerji olabilir cildiyeye bi göster mutlaka dedi ve cilldiyeciye gittim karın bölgem ve göğüslerim aşırı kurumuş krem verdi çok şükür o kaşıntılar gitti bide banyoda kese lif yapma kesinlikle dedi
ne kremi verdi canim ismi ne

Hamilelik depresyonundayim sanirim.. Kafamda deli dusunceler.. Kendimi begenmiyorum.. Giydigimi yakistiramiyorum..degisiklik icin sacimi kestirmek istyrm ama ona da karsi cikiyorlar.. Hatta bi cok seye.. Ben cok bunaldim :KK43:(( bu sureci saglikla iyi bi sekilde atlatmak istiyorum artik :KK43:
Saçlarını falan kestir canim banada kuaför demisti hamileysen sac kesmem diye doktoruma sordum aksine kestir iyi gelir demisti

Hamilelik depresyonundayim sanirim.. Kafamda deli dusunceler.. Kendimi begenmiyorum.. Giydigimi yakistiramiyorum..degisiklik icin sacimi kestirmek istyrm ama ona da karsi cikiyorlar.. Hatta bi cok seye.. Ben cok bunaldim :KK43:(( bu sureci saglikla iyi bi sekilde atlatmak istiyorum artik :KK43:
Saçlarını falan kestir canim banada kuaför demisti hamileysen sac kesmem diye doktoruma sordum aksine kestir iyi gelir demisti

Geçmiş olsun benimde kolum acıyo bugün 2 ci tetenoz aşımı oldum :KK43:
Ayy 2.de demi ayni ya:( ben oglumdada oldum bu aşıyı ama bukadar agridigini hatırlamıyorum. Hatta 2.ve 3.de hic agri olmamıştı.mahfetti beni bu ağrı hala da devam ediyor

Günaydın kızlar bende kestirdim saçını 9 ay süpürge kadın olarak mı gezicektik ortalıkta kimseye söylemeden git kestir batıl inanç bunlar.hamileliginde tadını çıkar neden kendini beğenmiyor ki dünyanın en kutsal işini yapiyosun şimdi misslife :)

Back
X