• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaslar ben ayrintiliya 03 kasimda aldim cok mu geç?
plesanta fln da asagidaya bir ihtimal belki yukari cikar die aldim oyle.
sizce erken mi gideyim?

Herkese iyi akşamlar..
yarın a101 e bebek eşyaları gelicekmiş,broşürde gördüm.
ben işte olacağım için kv me söyledim,banyo küveti 15 tl bilmem iyi midir ama 1 kaç ay idare edebilecek bişidir sanırım.
yorgan yastık,elbise askısı,ayakkabı fln da var.ama şu an gözüm küvet ve kovası ile maşrapasında :)

Y
geçmiş olsun :KK43:

bende bugunu beklıyordum onlar ıcın =)) aksama ıs cıkısı bende alıcam ıns =)

Günaydın hanımlar :)
Güne iğrenç demir şurubuyla başlamak ne kadar kötü olsa da günaydın :)
Hamilelik kadının en güzel halidir bence tadını çıkaralım. Ben kendimi çok beğeniyorum :)
Kocaman göbişime baktıkça mutlu oluyorum :) :anneadayı:

bendeeee =))

image.webp image.webp

Gunaydin kizlar, iki gundur ofiste degildim nete de girmedim pek...
dun bi eminonune bakayim dedim ne var ne yok diye Havuzlu Hana gittim... ne alacagimi pek bilemedim.. İce giyilen seyleri kaliteli alirim diyerek almadim.

İlk fotodaki pembe beyaz Disney marka tulumu aldim 20 liraya, yelegi de 15 liraya aldim. Bir de 2 liray eldiven...
2. Fotoda duran ustteki iki bodyi daha once LCWden birine hediye almistim da basit olur diye onlari kendime aldim hediye olarak baska bisey aldim arkadasa. 2. Fotodaki pembe body ve penti corap da hediye geldi...

Havuzlu han da 4-5 katlı bir han, hem dandik hem de bilindik markalar var, nakite indirim yapıyor her yer... Mağazalardaki fiyatı bilmediğim için kıyaslayamadım ama Disney marka tulum ebebekte 30 liraydı sanırım.... Ben 20ye aldım...
Yine disneyi,n hastane çıkışı vardı 10'lu 80 lira, onu da alabilirdim de acele etmeyeyim daha güzellerini görürüm dedim..

bu arda çilek şeklinde bir tulum vardı ba-yıl-dım! ama 3-6 ayı kalmamıştı yaz için alacaktım

selam kizlar, ayda bir yazsamda takipteyim her zaman.
bugun ayrintili ultrasonumuz vardi.ELhamdulillah bir sorun gorulmedi.
cinsiyetimiz %95 kiz dedi doktorumuz.
20+4. haftadayiz kilosu 330 gr uc hafta once 160 gram di cok guzel kilo almis dedi doktor nasil sevindim anlatamam.
birde felaket hareketli bir bebek kalp dinleme cihazinda tam 20 dakika bagli kaldim bir saniye durasi yoktu bizim kizin surekli hareket halinde.
Rabbime binlerce sukur boyle bir guzelligi tekrar tekrar yasattigi icin.
buda kizimin fotografi teyzeleri.
Cok fazla net bir görüntü degil ama , parmak emiyoruz :) Eki Görüntüle 1278310

gözün aydın, maşallah canım ya gayet net yani parmağı çok tatlı galiba:)

Bakalım benimki değişecek mi benimde kız dedi... Içimden ama sanki erkek gibi geliyor .. Cinsiyet takıntımda olmadı hiç aslında merak işte :)

o kadar çok cinsiyet değişikliği duydum ki benimde başıma gelir melir diye çok düşündüm, görenlerde pek kız annesine benzetemiyolardı neyse ki netleşti de rahata erdim:) cinsiyet takıntısı değilde dediğin gibi merak işte :) bakalım seninki sürpriz yapacak mı?

Hamilelik depresyonundayim sanirim.. Kafamda deli dusunceler.. Kendimi begenmiyorum.. Giydigimi yakistiramiyorum..degisiklik icin sacimi kestirmek istyrm ama ona da karsi cikiyorlar.. Hatta bi cok seye.. Ben cok bunaldim :KK43:(( bu sureci saglikla iyi bi sekilde atlatmak istiyorum artik :KK43:
Ben saclarimi 2 defa kestirdim bile cok cabuk uzuyor uzun sac dokuluyor bence kesilmesi saglikli

Hamilelik depresyonundayim sanirim.. Kafamda deli dusunceler.. Kendimi begenmiyorum.. Giydigimi yakistiramiyorum..degisiklik icin sacimi kestirmek istyrm ama ona da karsi cikiyorlar.. Hatta bi cok seye.. Ben cok bunaldim :KK43:(( bu sureci saglikla iyi bi sekilde atlatmak istiyorum artik :KK43:
Bunalacak bişey yok bu çok güzel bir süreç ve Allah in herkese nasip etmediği bir süreç. Benim saçlarım çok uzadı ve uçları inceldi.ben de biraz korkarım kestiremedim. Saçları mi oruyorum.o ince Uçlar yokoluyor.Hamilelige örülmüş saçlar yakışıyor bence.gebelik öncesi 79 kiloydum şimdi 83.Hic kendimi çirkin görmüyorum. Şimdiden penguen gibi yürüyorum. Belki cazibeli ve sexy değilim. Ama güzelim sirinim güleryüzlü yum al yanakliyim.Elhamdulillah.2.yavrumu bekliyorum Allah in izniyle sağlıkla hayirla evimize bereketiyle gelsin.bunun dışında önemli olan bişey yok.Allah hepimizin gönlüne ferahlık versin. Eğer biliyorsun insirah süresi de yardımcı olur

Back
X