• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar merhaba bizde bugün 20+4 olduk dokorumuz 15+9 da erkek dedi cinsiyetimizi pipisinin resminide verdi değişmez heralde bukadar netlikten sonra değil mi

Günaydın hepinize güzel birgün diliyorum

Canım sana tavsiyem okdar geçe kalma Allah korusun ya erken dogarsa benim bildiğim 7. aya biçok şeyi tamamlanması gerek

Ablamla konuştuk 6.ayda çıkalım dedi

Ben bir set dalin,bir set nivea aldım.Eğer alerjik bir bebek olursa da mustela'yı önerdiler canım.

Teşekkür ederim bilgi için

Kızlarımız adaş olacak galiba :)

Aaa ne güzel :)

Eger dogalgaz ise bencede ekstra ısıtıcı lazım.gece kalkıp alt açıcaz soguk oluyor.bizde baharda klima taktırmıştık yatak odasına iyi olcak bebek için

Evet doğalgaz

Inşallah değişmez bana pipi resmi vermediler resmi alıp öyle alışveriş yapıcam insallah
valla inş.canım yani bende değişmez ümidiyleyim ama bakalım 3 kasımda usgye gircez o zaman daha netleşcek allahın izniyle oğluşumuz gerçi 12+1 dede erkek dedi 15+9 da da bakalım doktorun hiç yanılması olamamış ama sen nekadarlık oldun canım

Eki Görüntüle 1278542 Eki Görüntüle 1278541

Gunaydin kizlar, iki gundur ofiste degildim nete de girmedim pek...
dun bi eminonune bakayim dedim ne var ne yok diye Havuzlu Hana gittim... ne alacagimi pek bilemedim.. İce giyilen seyleri kaliteli alirim diyerek almadim.

İlk fotodaki pembe beyaz Disney marka tulumu aldim 20 liraya, yelegi de 15 liraya aldim. Bir de 2 liray eldiven...
2. Fotoda duran ustteki iki bodyi daha once LCWden birine hediye almistim da basit olur diye onlari kendime aldim hediye olarak baska bisey aldim arkadasa. 2. Fotodaki pembe body ve penti corap da hediye geldi...

Havuzlu han da 4-5 katlı bir han, hem dandik hem de bilindik markalar var, nakite indirim yapıyor her yer... Mağazalardaki fiyatı bilmediğim için kıyaslayamadım ama Disney marka tulum ebebekte 30 liraydı sanırım.... Ben 20ye aldım...
Yine disneyi,n hastane çıkışı vardı 10'lu 80 lira, onu da alabilirdim de acele etmeyeyim daha güzellerini görürüm dedim..

bu arda çilek şeklinde bir tulum vardı ba-yıl-dım! ama 3-6 ayı kalmamıştı yaz için alacaktım

çok güzeller canım güle güle giysin kuzucuk:) bende çıtçıtlı bodylerden 6 tane aldım dün, bide pembiş kadife bir takım, hastane çıkışlarından alacaktım çok uçuyor fiyatlar hadi uçuyor neyse güzelde değiller, haftaya tekrar bakacağım inşallah, birde park yataklara baktım fiyatlar normalde beklentimin altında çıktı marka olmasına rağmen, sanırım ben ahşap bişey alırım:) çok da gezmedim ama sırt ağrısından öldüm, ilerki aylara bişey bırakmamak gerekmiş bunu anladım...

çok güzeller canım güle güle giysin kuzucuk:) bende çıtçıtlı bodylerden 6 tane aldım dün, bide pembiş kadife bir takım, hastane çıkışlarından alacaktım çok uçuyor fiyatlar hadi uçuyor neyse güzelde değiller, haftaya tekrar bakacağım inşallah, birde park yataklara baktım fiyatlar normalde beklentimin altında çıktı marka olmasına rağmen, sanırım ben ahşap bişey alırım:) çok da gezmedim ama sırt ağrısından öldüm, ilerki aylara bişey bırakmamak gerekmiş bunu anladım...

Teşekkür ederimm:) Dün polar bir tulumund esenine bayıldım ama annem bacak kısmında çıtçıt yok altını açarken üzerini de soyman gerekecek üşür dedi aldırmadı. Çıtçıtsız üstler için de giydirmesi zor dedi almadık. Zıbın al dedi zıbınlar da ya bembeyazdı ya da pijama gibiydi daha güzel desen istedim. gerçi sarıp sarmalancaak görünmeyecek bile ne giydikleri de özeniyorum işte şimdi, daha ilk defa birşey aldım dün... baktıkça anlarım herşeyin aynı olduğunu

Hepsi güzel ama kullanım süresi az ana kucagının baglasan sıkılacak baglamasan dönüp düşmesinden korkacaksın en iyisi 5 6 aylık olunca oyun halısına yere koymak zaten yazada denk gelicek.sonradan aldıklarını atamıyorsun bir sürü yer kaplıyor
oyun halısı nasıl oluyor bir bakarım onada sagol canım..

Herkese gunaydin, bugun misafir var ve vakit hzirlik vakti :KK76:

pazar günü kahvaltı hazırlıyodum arkadaşımı çağırdım eşiyle kahvaltıya, tabi menü zenginleşti kzıartmalar gözlemeler falan.. sonra meyve saati, sonra başka arkadaşlar da geldi pratik yemekler hazırladım, iki posta bulaşık akşam yine çay meyce derken 11de gittiler ve ben bel ve kalça ağrısından topallıyordum çok bir hazırlık yapmadığım halde.
haftaya da bir misafiim var annem yardıma gelecek sonra da bidaha misafir çağırmıycam artık doğuma kadar, karar aldım

Teşekkür ederimm:) Dün polar bir tulumund esenine bayıldım ama annem bacak kısmında çıtçıt yok altını açarken üzerini de soyman gerekecek üşür dedi aldırmadı. Çıtçıtsız üstler için de giydirmesi zor dedi almadık. Zıbın al dedi zıbınlar da ya bembeyazdı ya da pijama gibiydi daha güzel desen istedim. gerçi sarıp sarmalancaak görünmeyecek bile ne giydikleri de özeniyorum işte şimdi, daha ilk defa birşey aldım dün... baktıkça anlarım herşeyin aynı olduğunu

ilk olduğundan galiba çok heves ediyorum bende, çok çok beğenmedikten sonra alasım gelmiyor:) zıbınlara da baktım çok sade ve düzler bende beğenmedim, kimse görmesede olsun ben görüyorum ya:) birde şu çilekli tulum demişin bende bi sitede gördüm bulursam linkini yazarım mutlaka daha güzel birde nası tatlı nası nası bayılırsın ben bayıldım yani, bende alacağım niyet bozuk yani:KK53:

Kızlar altaçma denen kadife şeyler var ya hayvan şeklinde falan, sevimli duruyor ama almaya gerek var mı sizce?
Çevremdekiler hep canbebenin falan kullan at altaçmasını kulanıyorlar, yıkama derdi bulaştı derdi yok...
o peluş olanları almanın esprisi ne, kullan at'ın altına mı sericez yumuşak yerde yatsın diye yoksa gereksiz mi ancak heves edip mi alıcaz?

Back
X