• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende iş çıkışı gidecektim ama umudum kalmadı karınca gibi çekmişlerdir valla:)

Bende öyle düşünüyordum
Ablamla muhabbet esnasında bahsetmiştim o almış
İyi ki de almış son 3 müş
Hiç böyle bişeyi takip etmediğimden bilmiyodum, hemen kapış kapış oluyomuş demek : D

Bende öyle düşünüyordum
Ablamla muhabbet esnasında bahsetmiştim o almış
İyi ki de almış son 3 müş
Hiç böyle bişeyi takip etmediğimden bilmiyodum, hemen kapış kapış oluyomuş demek : D

kardeş gibisi varmı ya, nasibi varmış ne güzel halletmiş hemen:) bazı ürünlerin hemen tükendiğini biliyorum da hani bebek gereçleriyle kimse ilgilenmez gibime gelmişti ama değilmiş işte:KK14:

Kizlar ya oturup kalkarken karnimin alt kisminda sanki mekik cekmisimde acima olmus gibi bir acima var ggcmedi dunden beri. Nedendir sizce :(

Kizlar ya oturup kalkarken karnimin alt kisminda sanki mekik cekmisimde acima olmus gibi bir acima var ggcmedi dunden beri. Nedendir sizce :KK43:

sureklı yazıyorum bende hep kasık kısmında oluyor agrı sancı sızı batma seklınde sancılar ve normal oldugunu dusunuyorum, hatırladıgım kadarı ıle calısıyorsun ve genel olarak bız calısanlar bu sorunları yasıyoruz ;)

Eşimde 3 yaşından sonra yine istiyomuş
Dedim önce birinciyi bi gör de :)

Bendede o ıstek var valla benada esım dıyor bı bırıncıyı dogur bakalım cocuk nasıl bakılır bakabılıyor her ıhtıyacını karsılayabılıyormuyuz dıye =) hatta soyle 4 sene sonra 30 yasında olucam 2. yapsam o yasta , 3. yude 36 yaslarında fln :D o derece ılerı gıttım =) saka bı yana Rabbım nasıp eder inş evlat kokusunu bıze

Eşimde 3 yaşından sonra yine istiyomuş
Dedim önce birinciyi bi gör de :)
Benimki de canım şimdiden 2. Planlarini yapıyor 2 yaşındayken yapsak o 3 yasina gelince diğeri dogar falan.bende senin gibi bi gorelim bakalım bu olsun ona göre planlarız ama yok yani:63:

eğer işte değilsen git kendine bir eskitme kotla güzel bir şifon bluz al ya da en kötü evdeysenbile duşa gir minieteğini güzel bi çorap falan bişeler giy full makyajını yap bi de müzik aç öyle gezin evde, eşin de farlı görmüş olur seni aksam...

arada geliyorlar bana bi süslenip geziniyorum evde...

evet cnm evdeyim uzunca bi dus yapacam simdi usenmezsem kuafore gitcem yada oturcam kendim yapcam saclarimi birazda giyindim mi belki kendime gelirim birazda olsa ;) tesekkur ederim cnm :*

Back
X