- 26 Eylül 2013
- 3.194
- 3.907
- 248
Bende ablama bahsetmiştim akşama küvet alacağız diye
Ona yakın varmış A101 gitmiş almış sağ olsun, son 3 taneymiş pembe yokmuş yeşilini almış :)
güle güle kullansın kuzucuk:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ablama bahsetmiştim akşama küvet alacağız diye
Ona yakın varmış A101 gitmiş almış sağ olsun, son 3 taneymiş pembe yokmuş yeşilini almış :)
Benim eşim de iş çıkışı gidip alacak kuveti kovayı falan ama İnşaallah kalır :)
güle güle kullansın kuzucuk:)
bende iş çıkışı gidecektim ama umudum kalmadı karınca gibi çekmişlerdir valla:)
bende iş çıkışı gidecektim ama umudum kalmadı karınca gibi çekmişlerdir valla:)
Güle güle kullan :)Bende ablama bahsetmiştim akşama küvet alacağız diye
MAşaallah toplamışsın bütün marketi :)kızlar a101 den bebek banyo seti yorgan yastık nevresim takımı ateş ölçer alez ayakkabı kundak bunları aldım tavsiye ediyorum hepsi harikaaaa
Bende öyle düşünüyordum
Ablamla muhabbet esnasında bahsetmiştim o almış
İyi ki de almış son 3 müş
Hiç böyle bişeyi takip etmediğimden bilmiyodum, hemen kapış kapış oluyomuş demek : D
kardeş gibisi varmı ya, nasibi varmış ne güzel halletmiş hemen:) bazı ürünlerin hemen tükendiğini biliyorum da hani bebek gereçleriyle kimse ilgilenmez gibime gelmişti ama değilmiş işte![]()
Kizlar ya oturup kalkarken karnimin alt kisminda sanki mekik cekmisimde acima olmus gibi bir acima var ggcmedi dunden beri. Nedendir sizce![]()
Bencede millet bos durmuyo![]()
keısnlıkle :) nasıbıyle bebegımı dogum yapıp buyuteyım 3 yasına geldıgınde bı bebek daha =) sımdıden ıstıyorum bunu enterasan![]()
Eşimde 3 yaşından sonra yine istiyomuş
Dedim önce birinciyi bi gör de :)
Eşimde 3 yaşından sonra yine istiyomuş
Benimki de canım şimdiden 2. Planlarini yapıyor 2 yaşındayken yapsak o 3 yasina gelince diğeri dogar falan.bende senin gibi bi gorelim bakalım bu olsun ona göre planlarız ama yok yaniEşimde 3 yaşından sonra yine istiyomuş
eğer işte değilsen git kendine bir eskitme kotla güzel bir şifon bluz al ya da en kötü evdeysenbile duşa gir minieteğini güzel bi çorap falan bişeler giy full makyajını yap bi de müzik aç öyle gezin evde, eşin de farlı görmüş olur seni aksam...
arada geliyorlar bana bi süslenip geziniyorum evde...
Benimki de canım şimdiden 2. Planlarini yapıyor 2 yaşındayken yapsak o 3 yasina gelince diğeri dogar falan.bende senin gibi bi gorelim bakalım bu olsun ona göre planlarız ama yok yani![]()