• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

senın burcun ne , burclara ınandıgımdan yada ılgılılıgımden degıl merakettım nedense :D

27 yaşındayım bende
Burcum boğa :)

Benimki de canım şimdiden 2. Planlarini yapıyor 2 yaşındayken yapsak o 3 yasina gelince diğeri dogar falan.bende senin gibi bi gorelim bakalım bu olsun ona göre planlarız ama yok yani:63:

Ne de olsa herşeyi kadınlar çekiyo, erkekler bol bol ister tabi :)
Ama bi de maddi manevi duurma bakmak laızm
Eskisi gibi tek maaşla 5 çocuk büyütme devri mümkün değil

Bendede o ıstek var valla benada esım dıyor bı bırıncıyı dogur bakalım cocuk nasıl bakılır bakabılıyor her ıhtıyacını karsılayabılıyormuyuz dıye =) hatta soyle 4 sene sonra 30 yasında olucam 2. yapsam o yasta , 3. yude 36 yaslarında fln :D o derece ılerı gıttım =) saka bı yana Rabbım nasıp eder inş evlat kokusunu bıze

Bendede o ıstek var valla benada esım dıyor bı bırıncıyı dogur bakalım cocuk nasıl bakılır bakabılıyor her ıhtıyacını karsılayabılıyormuyuz dıye =) hatta soyle 4 sene sonra 30 yasında olucam 2. yapsam o yasta , 3. yude 36 yaslarında fln :D o derece ılerı gıttım =) saka bı yana Rabbım nasıp eder inş evlat kokusunu bıze

Kizlar bu benim 2. Bebisim olcak ins. Yasim 33 ve bende cok beklemeden 3.yu istiyorum. Bence 3 ideal. Tavsiye ederim

27 yaşındayım bende
Burcum boğa :)

benım de burcum boga =) (bu yuzden sorasım geldı demekkı bıse cektı =)
13 mayıs dogumluyum

Ne de olsa herşeyi kadınlar çekiyo, erkekler bol bol ister tabi :)
Ama bi de maddi manevi duurma bakmak laızm
Eskisi gibi tek maaşla 5 çocuk büyütme devri mümkün değil

kesınlıkle devır o devır degıl 1 cocugu buyutmek zor bu devırde

sureklı yazıyorum bende hep kasık kısmında oluyor agrı sancı sızı batma seklınde sancılar ve normal oldugunu dusunuyorum, hatırladıgım kadarı ıle calısıyorsun ve genel olarak bız calısanlar bu sorunları yasıyoruz :KK66:

Bu zamana kadar olmamıştı hiç böyle canım ya dün yerimden kalkerken bir başladı dünden beri geçmek bilmedi. Karnımda taş gibi :(

sureklı yazıyorum bende hep kasık kısmında oluyor agrı sancı sızı batma seklınde sancılar ve normal oldugunu dusunuyorum, hatırladıgım kadarı ıle calısıyorsun ve genel olarak bız calısanlar bu sorunları yasıyoruz :KK66:
Benim alt taraf bildiğin acıyor oturup kalkarken yürüyünce rahatliyorum

Eşimde 3 yaşından sonra yine istiyomuş
Dedim önce birinciyi bi gör de :)

benim eşimin de çocuğuyla maça gitme fantezisi vardı erkekten yanaydı gönlü çok şükür kız olucak bebeğim:)
bir çocuğumuz olunca nasıl birşey diye bakarız duruma göre belki 2.yi düşünürüz diyorduk ama o da geçen laf arasında bi oğlum da olsun isterim dedi...

bakması var maddiyatı var tatili vssi var bi bakalım durumlara da yaşım 35. olmadan 2.yi düşünme ihtimalimiz var gibi bizim de...

Bu zamana kadar olmamıştı hiç böyle canım ya dün yerimden kalkerken bir başladı dünden beri geçmek bilmedi. Karnımda taş gibi :KK43:

gazın fln varmı ? rahım buyudugu ıcınde acıma fln olur , bunları hep sordum doktoruma gıttıkce ordan bılıyorumda soyluyorum canım , ama huzursuz ıse nobetcı bı kadın dogum sorgula hastanelere bı gozuk ıstersen.
buarada sabah bende servısten ınerken karnımı vurdum koltugun kenarına canım acıdı resmen :S

Bende tek kalmaısn diye 2.çocuk isterim
Ama fazlasını düşünmüyorum
Birinci bi doğsun da nasip kısmet diyorum durumlar o zmaan net belli olur

Burcum uymuş mu bana :)

bı cok seyde farkettım , garantıcı ve gercekcsın ve net cumleler kuruyorsun ,cok evhamlı degılsın anladıgım kadarı ıle , alısverıs konusundanda ıdarecı oldugunu dusundum bazı seylerı benım gıbı dusunuyor dedıgım oldu yazılarında ondan sorma geregı duydum heralde =) bu bahsettıklerımde boga burcu ozellıklerıdır.

gazın fln varmı ? rahım buyudugu ıcınde acıma fln olur , bunları hep sordum doktoruma gıttıkce ordan bılıyorumda soyluyorum canım , ama huzursuz ıse nobetcı bı kadın dogum sorgula hastanelere bı gozuk ıstersen.
buarada sabah bende servısten ınerken karnımı vurdum koltugun kenarına canım acıdı resmen :S

Dikkat et canım. Bizim brda bir bayan doğumcu var görmüyorum diye ultrasonla bakmıyor her gidene alttan bakim alttan bakim diyo onada hiç gitmek istemiyorum. Bir kaç gün daha bekleyim geçmezse doktoruma giderim artık.

Back
X