- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
benimde oyle cok kotu bisey ya yemek yemeye korkuyorum doktorum ilac verdi hic bi faydasi yokmaalesef aynen devam. Dun yolda cikardim. Yanimda surekli poset tasiyorum. Su anda da midem bulaniyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde oyle cok kotu bisey ya yemek yemeye korkuyorum doktorum ilac verdi hic bi faydasi yokmaalesef aynen devam. Dun yolda cikardim. Yanimda surekli poset tasiyorum. Su anda da midem bulaniyor![]()
Koymak istediginiz başka bir isim yoksa ikinci isim dusunmeyin derim.Kızlarr benmde allah nasip ederse kizim olacak adinida begüm dusunuyrz daha dogrusu hamile olduumu ogrendigim gun bir basladik begum diye bahsetmeye sansimizada kizmis smdi isme okadar cok alistikki baska isimlerde dusunuyrz hicbirini yakistiramiyrz herhlde begum kalacak szce nasil isim yanina ikinci isim olmalimi ?
Ben de İstanbul'da Üşüyorum diyorum. Ama oranin da sanirim havasi temizdirBugün nobetciyim sabaha kadar hastane deyim yani,kars çok soğuk çok,allah tan hamileyim de çok fazla usumuyorum![]()
Koymak istediginiz başka bir isim yoksa ikinci isim dusunmeyin derim.
Bilmem ben çalışmayı çok seviyorum,nöbetler artik zorlamaya başladı ama zaten kasimdan sonra nöbet tutmayacam,Tatil günlerinde çok sıkılıyor um evde zaman geçmiyor sanki ben biraz işkoligim anlayacaginAllah kolaylık versin nasıl çalışıyorsun bu halde![]()
Tabiki çok daha temiz ama eskiye nazaran burasıda kirlendi,herkesin alıştığı bi sıcaklık vardır,deniz kenarida soğuk oluyor ama haklisin üşümek teBen de İstanbul'da Üşüyorum diyorum. Ama oranin da sanirim havasi temizdir
Bilmem ben çalışmayı çok seviyorum,nöbetler artik zorlamaya başladı ama zaten kasimdan sonra nöbet tutmayacam,Tatil günlerinde çok sıkılıyor um evde zaman geçmiyor sanki ben biraz işkoligim anlayacagin
Benimki hala göstermedi cinsiyetini ama büyük ihtimal erkek dedi drumuz kız olursa bende idil meriç düşünüyorum ama sanırım düşüncede kalacak benimkisiYa teşekkür canim. Fikir alis verisi yapmadan karar vermek cok zor
Cok guzel bir isim. Bazen baskalari icin dusunduklerimizi kendimize uygulayamiyoruz :):sonuçta iki isim koyarsaniz, ikisi de istediginiz icin olmali.Hayir yok ama hep oncelerden beri herkese iki isim koyun sünnettir derdim smdi ikinci ismi bulamiyrm :) olsun ama begüm tekte guzel degilmi :)
Ama Meriç unicex. Ogluna dusunebilirsin :)Benimki hala göstermedi cinsiyetini ama büyük ihtimal erkek dedi drumuz kız olursa bende idil meriç düşünüyorum ama sanırım düşüncede kalacak benimkisi![]()
bende bendeeeee :)bu arada kızlar bu sabah artık bebısın hareketı ıle uyandım :)
Ben de aynı şekilde hissediyorum baloncuk gibi :)Kizlar 2 gundur ben de baloncuk gibi hareketler hissediyorum. Bebis sanirim :)
Ahh canım yaa içim cizz etti Kars diyince ilk gorev yerim 5 yil kaldim kars arpacayda ilk Hamileliğimde ordaydim kızım dogunca tayinimiz çıkmıştı kızım hiç görmedi oraları allah yardimcin olsun :) :)Ohhh sefaniz olsun ne güzel,eşim benim yalniz yürüyüş yapmama izin vermiyor tansiyon probleminden dolayı,zaten kars tada havalar iyice söğüdü hasta olmak istemiyorum,bende evdeyken hareket olsun diye kendime iş buluyorum çok fazla oturmamaya çalışıyorum,zaten isteyken hastalar izin vermiyor oturmamiza![]()
Bende de oluyor ama ben neden olduğunu buldum çok susuz kaldığım zamanlarda oluyor,sen yinede druna sor,ihmal etmeKızlar kalp çarpıntısı olan varmı bugn o kadar çarpıntım olduki resmen kalbimi kulaklarımda boğazımda hissettim. Neden olabilirki bu 2.kez oluyo doktoruma ilk muayenede sorcam ama sizlerede danışmak istedim
Saol canım,ama benim durumum sennki kadar kotu değil çünkü ben buraliyim,maalesefki burada yaşamaktan memnun değilim.birkaç seneye tasiniriz inşallah...Ahh canım yaa içim cizz etti Kars diyince ilk gorev yerim 5 yil kaldim kars arpacayda ilk Hamileliğimde ordaydim kızım dogunca tayinimiz çıkmıştı kızım hiç görmedi oraları allah yardimcin olsun :) :)