• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah :nazar: kız mıydı erkek mi canım kusura bakma unuttum uzun süre görüşmeyince
sen doktora bakma.bana da öyle dedi 10 gün ileriydi kızım,kilosu da azıcık fazlaydı.iri bebek olursa normal doğumda zorlanırsın dedi.
ama geçenki kontrolde normal haftası ile uyumluya dönmüş.
biz de iyiyiz işte bekliyoruz gelsin dye :KK37:

whatsap grubunun haberi vardır
ama onlar da pek uğramıyorlar herhalde.

Erkek olcak canim
Allah sag saglim kucagimiza aldigimiz gunleri de gostersim insallah

Herkese iyi akşamlar kızlar.gecmisi okudum baya herkes iyidir inşallah.
Ben bu hafta dahiliyeden rapor aldım.onumuzde ki hafta dogum iznim başlıyor inşallah.
Henüz temizlik bile yapmadık
Kolumu kaldiracak halim kalmadi artık bi yemek yapabiliyorum.
herkes bitirmis temizliği masallah.bende eşimle ufak ufak yaparim artik.
Park yatagimiz dolabimiz cantamiz hazir cok şükür.
Kizimda acayip hareketli canımı fena yakıyor Karnım iyice aşağı indi.cuma kontrolmuz var ilk nstye girecegim.

kızlar gözümün önünden sürekli hamur işleri tatlılar geçiyo ama kalkıp yapmaya halim yok. yaparsam cok yoruluyorum pişman oluyorum sonrada :(

Idrarda bakteri pozitif cikti. Bu enfeksiyon mu oluyor yani. Yarin kontrolum var. Bakalım ne diyecek. Acaba antibiyotik mi verir

Gozun aydin canim evinde daha rahat edersin, mimik kizinla sana guzel omur nasip etsin Allah

Bende devam ediyo canim hemde iki damarda birden, coraspin kullaniyorum, tuzlu ve hamur isi yasak ama tatliya hayir diyemiyorum, cok kilo almamak onemli dedi banada doktor ben 9 kilo aldim, sana ne diyo doktorun

doktorum protein agirlikli ve sebze yememi soyledi.ben 32 .hafta gelince ecopirin i biraktim.duzelmisti.3 hafta sonra yine nuksetti.su ictigim halde:( doktor cok dikkat etmem gerektiğini,bebegin hareketlerini kontrol etmemi soyledi.bide kordon dolanmis boynuna .cok sisiyorum.ayaklarimin alti hava yastigi varmis gibi..doktorum hamuru tuzu tatliyi kesince duzeliceksin dedi:(((

kızlar sezeryanla doğum yapınca 4 sene cocuk yapamıyomusun. eşime arkadaşı söylemiş sezeryan yapma sakın diyip duruyo bna

arkadaşının karısı öyle mi kandırdı kocasını acaba :KK48:

iki yıl geçmesini öneriyorlar en azından ama 1 yıl arayla doğum yapanda var kazara olduysa ne yapcak aldırcakmı yani .hiç bir sorunlarıda olmadı.

Herkese iyi aksamlar
Bugun kintrolumuz vardi cok sukur hersey yolunda ,
Dr subat sonu gelebilir gibi gozukuyir gelisim inde gidiyor dedi , kuzum 2650 gr 46 cm olmus

@dlkmk canim sen naptin kontrolun nasil gecti

@Cekirgee cok sukur evdesiniz

Belki bikiyirsundur yada soylemislerdir ama ven yinede patlasayim dedim , emzirirken gogus ucunu degilde sadece gogus ucuyla birlikte siyah halkayida agzina sokmak gerekuyormus bebegin cektikce daha iyi sut gelebilmesi icinmis
maşallah canım bebişine :nazar:
çok öne atmış doktor,hayırlısı ile gelsin inşallah

Back
X