• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay yok ayiptir soylemesi 27 yasindayim ama buyuyemedim ruhum cocuk:)) diyorum artik oglusumla birlikte buyuruz:)) ben de ikinciye kadar o korunma yontemini dusunuyorum valla biz evlendik hic korunmadik hemen istedik bebis.. En az 2 yil ara vermek istiyorum ama bu defa hamile kal dogur 30 oldum mu zaten sonra Allah onlara uzun omur versin istemem bi daha..

Üç çocuktan önce tüplerin bağlanmasını yapmıyorlar bildiğim kadarıyla. Birde caiz değil deniliyordu ilk zamanlarda. Hem daha ilkini kucağınıza almadan bunları düşmeyin derim bir abla olarak. Dua saatine denk gelir yazdiklariniz ama sonra farklı şeyler isteyebilirsiniz.

Ben hiç düşünemediğim bir zamanda anne oldum, ciddi anlamda bunalıma girmiştim neredeyse. ama şuan yavrunun eline diken batsa sanki benim elim kopuyor. Ha bu arada tek çocuk yeter diyen ben ikinci için baya bir uğraştım, çok şükür cevapsız kalmadı inş. epimiz sağlıcakla kucağınıza alabiliriz.

Siz bir kucağınıza alın hele bi alışın ona, sonra düşünüzsünüz bağlamayı.

iyi gunler kizlar bugun kontrolumuz vardi oglumun gelisimi cok iyi masallah 2150 gr olmus bide bugun bobregimdeki buyume icin urologa gittik bobrdgim 31 mm olmus ve dr stent takman gerek dedi takmasam bobregime zarar verebilirmis takarsam erken dogum riski var kafam cok karisik

Ay maşallah sana ya bende tebrik ediyorum illaki çok zor olmuştur ama ne güzel bucurler Cümbür Cemaat bi ev olmusunuzdur doğum sonrası korunma beni de düşündürüyor inşallah hemen hamile kalmam tekrar
Teşekkürler canım.Valla biz başaramadık.Günlük hap mı dersin iğne mi hepsini denedim.Hatta bu hamileliğimde hem haplakorunup hem kızımı emziriyordum.Yavrum 7 aylıktı bu bebeğe hamile kaldım.Kürtaja karar verdik eşimle tüm işlemleri yaptırdık tam alacaklarken ''hayır ben bebeğimi istiyorum, buna hakkım yok!'' dedim.Aldırsaydım ömür billah vicdanımın sesinden kurtulamazdım.Yavrum da Allah da beni affetsin,öyle bir şeye kalkıştığım için.Ama annelik güdülerim beni yanlıştan çevirdi.Pişman da değilim.Rabbim evlatlarımızın acısını göstermesin inşallah

Kızlar herkese merhaba
izne çıktım ama evde olmak çok sıkıcı hicbisey yapmak canım istemiyor temizlik yapcam korkuyorum bişey olur diye.
dışarı çıksam gezemiyorum offff. :KK43:

yarın annemler temizliğe gelicekler kızkardeşimle birlikte..
kara kara düşünüyorum nasıl biticek o işler diyee
koltuklar silinicek
banyo mutfak 1 günde yetişir mi??

Kızlar herkese merhaba
izne çıktım ama evde olmak çok sıkıcı hicbisey yapmak canım istemiyor temizlik yapcam korkuyorum bişey olur diye.
dışarı çıksam gezemiyorum offff. :KK43:
merhaba canım ohhh darısı biizm başımızaa allah nasip ederse bende 10 şubatta çıkıyorum iznee:-))ewde daha mı çokk sıkılıyo yani insan:-(

Bende baglatmak ıstedım doktorum ben yapamam yaşın cok genc dedı
Kaç yaşındasın canım? 28 den sonra bağlıyorlarmış bir sorun yoksa ama sağlık sorunlarından dolayı bağlanacaksa daha erken bağlanabiliyor.Ama bebeğin tekse bence bağlatman için erken.

iyi gunler kizlar bugun kontrolumuz vardi oglumun gelisimi cok iyi masallah 2150 gr olmus bide bugun bobregimdeki buyume icin urologa gittik bobrdgim 31 mm olmus ve dr stent takman gerek dedi takmasam bobregime zarar verebilirmis takarsam erken dogum riski var kafam cok karisik
Böbrek rahatsızlığı belki hamilelik dolayısıyla olabilir.Tahlillerinde bir sıkıntı var mı bilmiyorum ama yoksa doğum sonrasını beklemeni niye önermedi doktorun.Çnkü bazı bebekler böbreğe baskı uyguladığı için sıkıntı olabiliyor.Benim de böbreğim çok ağrıdı diğer çocuğumda hatta taş varmış gibi batıyordu.Doktor bebek oraya baskı veriyor dedi ve doğumdan sonra hiç ağrım falan kalmadı.Sana da çok geçmiş olsun.Başaka başka doktorların da fikrini al tek doktora bağlı kalma canım.

Rabbim şifalar versin..
kadn doğum doktorunla konuştunmu peki cnm ?
hangisinn riski büyük bunu öğren önce..

Kızlar bişi sorcam ben çalışamaz belgesi alınca onu da gelip iş yerine vermem mi gerekiyor yoksa telefon ile bildirim yapsam olur mu

yarın annemler temizliğe gelicekler kızkardeşimle birlikte..
kara kara düşünüyorum nasıl biticek o işler diyee
koltuklar silinicek
banyo mutfak 1 günde yetişir mi??
en azından yarımcıların var merak etme hallolur ;)
bizde boya yaptık 3 gündür ev kalkık durumda yavaş yavaş düzenlyrz her şeye de gücüm yetmyr çok çabuk yoruluyorum :(
korkuyorumda ama mecbur yapıyorum :( :(

Back
X