• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bunu yazman bence ayrımcalıktır.Benim haberim yoktu mesela o gruba alımın kapalı olduğundan zaten girmeyi de denemedim ama direk açık açık yazarsan buradaki arkadaşlar kendilerini dışlanmış hisseder diye düşünmen gerekir.Buradaki herkese aynı mesafedeyiz hepimiz arkadaşız.Yok kabul etmiyoruz yok ne okuyunca çok garip hissettim kendimi.Ayrı grup kurun demek ne demek?

Basta defalarca söyledik.Grup kurucaz diye.
kimse umursamadi. Şimdi de o grubun kk ile alakasi kalmadı.
o yüzden bunu yazdım.
Ayrımcılık olacak bi sey yok ki ortada.
İsteyen bi grup kurar burayla alakali..
bunu polemik haline getirmeyin lütfen..

Alacağımız kadar aldık zaten artık ödem toplarız bol bol o da zaten doğumdan sonra gidecek.Zaten çocuklar büyüdüler ve eskisi kadar rahat değiliz valla ben eskisi gibi yemek düşünmüyorum psikolojik midir nedir? Zaten 18 kilo aldım

ben abur cubur çok istiyoruumm yemekle aram kalmadıı

bende izne cıkıyım beraber yuruyus yapalım :p keşke söyle yakın oturduğumuz hamişler olsada bulussak ya
Evet demi ya , ben hem işe gelmek istemiyorum , hem evde sıkılıcam korkusuna son ana kadar gelmek istiyorum , ahh bu fırsat bebekler olmadan olacaktı ki neler yapardık yetmezdi bile , şimdi gezemiyosun , temizlik yapamıyosun sıkıcı ,
kimler nerde belki yakın olanımız vardır , ben Ankara - eryamandayım

ayrımcılık değil bence bu ilk açıldığında buradan defalarca kez yazdık
sonrasında eleştiri aldık yok şarjım bitiyo yok okumaya zamanım yokk yook beğenmedik vs vs
meltem arkadaşımız fikrimizi açıkça beyan etmişş kimseyi dışlamıyoruzz
zaten ara ara buraya girip burdan da yazıyoruzz...
ve lütfen kimse alınmasın darılmasınn
Yani benim demek istediğim liselerde öyle şeyler olurdu ya gruplaşmalar havalı kızlar, kendi halinde kızlar falan.Ya da erkekler için de sigara içen falçatayla gezen ona buna sataşan jöleli erkekler ile kendi halinde mütevazi erkekler diye ayrılırdı.Şimdi aklıma onlar geldi yani.O zaman da sevmezdim gruplaşmaları şimdi de sevmiyorum.Yani liseli değiliz artık koskoca anneleriz dimi ama....

ayrımcılık değil bence bu ilk açıldığında buradan defalarca kez yazdık
sonrasında eleştiri aldık yok şarjım bitiyo yok okumaya zamanım yokk yook beğenmedik vs vs
meltem arkadaşımız fikrimizi açıkça beyan etmişş kimseyi dışlamıyoruzz
zaten ara ara buraya girip burdan da yazıyoruzz...
ve lütfen kimse alınmasın darılmasınn

arkadaşlar bence tartışmayın.... gereksiz...ben sadece kendimi whatsupp sapığı gibi hissettiğim için melteme cevap yazma gereği hissettim çunku whatsupp grubu olduğunu oğrenince numaramı özelden yazdım ama hiç cevap alamayınca tekrar sordum buda biraz ısrarcıymışım gibi gorundu sanırm.daha onceden bi grup kurulduğunu bilseydim daha once katılırdım ama ben burcunun doğumuna kadar bi grup olduğunu bile bilmiyordum.keşke sizde grupla cesurarya ilgileniyor yerine gruba kimseyi almadığınızı daha once yazsaydınız bana..ben mesajlarıma cevap gelmeyince ister istermez kişsel algılayıp cesuraryaya yazdım ve cevabımı aldım.sorun yok..

Yani benim demek istediğim liselerde öyle şeyler olurdu ya gruplaşmalar havalı kızlar, kendi halinde kızlar falan.Ya da erkekler için de sigara içen falçatayla gezen ona buna sataşan jöleli erkekler ile kendi halinde mütevazi erkekler diye ayrılırdı.Şimdi aklıma onlar geldi yani.O zaman da sevmezdim gruplaşmaları şimdi de sevmiyorum.Yani liseli değiliz artık koskoca anneleriz dimi ama....

arkadaşlar bence tartışmayın.... gereksiz...ben sadece kendimi whatsupp sapığı gibi hissettiğim için melteme cevap yazma gereği hissettim çunku whatsupp grubu olduğunu oğrenince numaramı özelden yazdım ama hiç cevap alamayınca tekrar sordum buda biraz ısrarcıymışım gibi gorundu sanırm.daha onceden bi grup kurulduğunu bilseydim daha once katılırdım ama ben burcunun doğumuna kadar bi grup olduğunu bile bilmiyordum.keşke sizde grupla cesurarya ilgileniyor yerine gruba kimseyi almadığınızı daha once yazsaydınız bana..ben mesajlarıma cevap gelmeyince ister istermez kişsel algılayıp cesuraryaya yazdım ve cevabımı aldım.sorun yok..

neysee arkadaşlar polemik haline getirmeyelimm
dediğiniz gibi yakında anne olucazz
zaten hepimiz hormonlardan dolayı gerginiz (:
netice de whatsap ta kursak burdaki olaylardan da haberdarız..

Basta defalarca söyledik.Grup kurucaz diye.
kimse umursamadi. Şimdi de o grubun kk ile alakasi kalmadı.
o yüzden bunu yazdım.
Ayrımcılık olacak bi sey yok ki ortada.
İsteyen bi grup kurar burayla alakali..
bunu polemik haline getirmeyin lütfen..
Polemik değil yani...grup nedir ya rock grubu ayna grubu metalica grubu grup yorum.....................

Ise gitmek zor haklisin evde olmani en guzel yani sabah kalkmak zorunda diilsin yatak keyfi iyi oluyor.
gelmedi henüz kimse canim yürüyüş falan yapiyorum bnde tv izliyorum dediğin gibi
aynen canım tahmin edebiliyorumm:-)))en güzeli canım napcan zaman geçirmek için başka yapcak bişye yokk

ilac bi fayda vermez dedi :KK43: idrar sonucunu bekliyorum artik

Burada Cesurarya Cesurarya da aynı sıkıntıyı yasamistik. Yanlış hatırlamıyorsam ilaç kullandı ama yine de ona sormak lazıİm. İlaç neden etki etmesin ki. Tansiyonu düşürecek sonuçta :KK64:
benim bildiğim gebelik zehirlenmesi riskinde eğer doğum yaptırabilecek bir haftada değilse 29 haftadan önce bu teşhis konulursa aspirin verilebiliyor ama bu durum sadece hafifletiyor tam anlamıyla tehlikeden kurtulamıyorsun. eğer ki doğum yaptırılabilecek bir haftada ise hemen bebeği alıyorlar çünkü gebelik zehirlenmesinin bir tedavisi yok. doktor idrar sonuçlarını niye bekliyordur eğer idrarda protein çıkışı varsa ve yüksekse hemen doğuma alır. ama hafifse diyetle kontrollerle gebeliği götürebildiği kadar götürmeye çalışır. bu gebelik zehirlenmesi bizim ailede genetik olduğu için ve de ben de çıkma ihitmali çok yüksek olduğu için çok araştırmıştım. sakın beni yanlış anlamayın felaket tellalı gibi oldum bu haftalarda kötü şeyleri konuşmak okumak bana da iyi gelmiyor. yazsam mı yazmasam diye de çok düşündüm ama sonuçta burda hepimiz sanal da olsa bir arkadaşlık kurduk ve hepimizin tek temennisi bebeklerimizin sağlıkla dünyaya gelmesi. ben de bildiklerimi o yüzden yazmak istedim. amacım kimseyi boş yere telaşlandırmak üzmek değil ne olur yanlış anlamayın beni... inşallah protein çıkışı yoktur idrarda güzel haberlerle gelirsin arkadaşım...

Bir grup kursak mı acaba adı GRUPA GEÇ KALANLAR olsun.Valla burası benim için iyi sonuçta tanımadığımız insanlarla burada tanıştık ilk.Fikir alış verişleri de yaptık. Yeri geldi acılara ağladık sevinçlere ortak olduk.Kimse birbirinin zengin mi fakir mi yetim mi öksüz mü olduğunu bilmeden dertleşti.Anne olmanın farkına burayla yeniden ve hep yeniden vardık.YAŞASIN K.KEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

Polemik değil yani...grup nedir ya rock grubu ayna grubu metalica grubu grup yorum.....................

hayır yanı benzetmelerine bakarmısın ya he rock grubuyuz ayna grubuyuz metalicaya geçcez şimdi...
bu nedir ama ya polemik siz yaptınız biz bişi yapmadık zamanında sorduk herkes bişiler dedi şimdide girmek isteyenler var bizde bunu anlamıyoruz ve almıyoruz bu kadar basit..

Yahu yazmayayim diyorum ama bu nasıl bir bakış açısı?
Grubun bura ile bi alakası yok ondan boyle bi karar aldık diyoruz. Yok havali kızlar yok liseli mantığı.
biraz sözlerinize dikkat edin.
uzatmayin artık bu konuyu.

hayır yanı benzetmelerine bakarmısın ya he rock grubuyuz ayna grubuyuz metalicaya geçcez şimdi...
bu nedir ama ya polemik siz yaptınız biz bişi yapmadık zamanında sorduk herkes bişiler dedi şimdide girmek isteyenler var bizde bunu anlamıyoruz ve almıyoruz bu kadar basit..
SEN KİMSİN BE TANIMIYORUM SENİ ADINI BİLE YENİ GÖRÜYORUM aaaaaaaaaa tanıdıklar cevap verirse sevinirim

Şuan kizdigim ne biliyor musunuz?
10 günde bir foruma girip iki sey yazan insanların 7/24 burada olan insanlara " forum koruyuculugu " yapması.
seviyeyi bozmak için kimse boşuna uğraşmasin..
buradaki çok sevdiğim insanların hatirina susuyorum :)

Yahu yazmayayim diyorum ama bu nasıl bir bakış açısı?
Grubun bura ile bi alakası yok ondan boyle bi karar aldık diyoruz. Yok havali kızlar yok liseli mantığı.
biraz sözlerinize dikkat edin.
uzatmayin artık bu konuyu.
onu sadece örnek olarak yazdım o zamanlar öyleydi o zaman da sevmiyordum diye yazıyı iyi okursan anlarsın.Sözlerimde bir şey yok yani dikkat edecek ben bir şey göremiyorum.Grup kurmanız değil almıyoruz diye yazmana kızdım sadece.Grubunuzda size mutluluklar diliyorum yani gözümüz yok

Kızlar whatsapp grubu kurulalı 1 ay oldu ve defalarca davet edildi hetkes.ilk günler iki dakka girip çıkanlar ve çıkınca da aman uğraşamam,şarj bitiyo gibi yorum yapanlar oldu.o yorumları destekleyenler zaten whatsapp boş iş diyenler oldu.her fırsatta millet whatsappçı vs gibi konuşmalar yapıldı.
Biz de grup kurduk kötü olduk mantığıyla daha fazla bahsetmedik.çünkü zorluyomış gibi bi tavır sergilendi.isteyen gelir isteyen gelmez tavrı yerine eleştiri yoluna gidildi hemen.
Biz de bir avuç anne adayı birbirimizi tamımaya sohbet etmeye devam ettik.forum ve facebook sayfadında da devam ettik.
Fakat telefon daha özel bir alan oldu neticede.ayrıca kimse müşteri temsilcisi falan değil.biz profösyenel whatsapp ekleyicisimiyiz bu nadıl bir algı.yok maj kara dönülmemiş.görülememiş olamaz mı msj lar.sanki oturmuş katılımcıları seçiyoruz burda.saçma bi algı içindesiniz.
Kurun bi grup ekleyin bizi de istiyosanız.

Back
X