- 5 Ağustos 2014
- 2.312
- 1.402
- 178
sen ne zaman doğum yapacaksın ikizlerde bu haftalardamı alıyolardı?Evt canım.dün akşam bi hoplattı bizi.yarın yine idrar toplıcam bu seferde atlatırız inşallah.senin az kaldı ne güzel doğumuna.sağlıkla inşallah...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen ne zaman doğum yapacaksın ikizlerde bu haftalardamı alıyolardı?Evt canım.dün akşam bi hoplattı bizi.yarın yine idrar toplıcam bu seferde atlatırız inşallah.senin az kaldı ne güzel doğumuna.sağlıkla inşallah...
Siz de biz gibi kırmızılı ve uğur bocuklusunuz :) güle güle kullanınEki Görüntüle 1400036 Beşiğimiz geldi yatak Odasını daha düzenlemediğimizden salonun ortasına kurduk :))
Sağol canım .. En ideal bu geldi :)
Siz de biz gibi kırmızılı ve uğur bocuklusunuz :) güle güle kullanın
ay cnm tatli tatli uyusun bebisin icinde insallah bende heveslendim ama annemler alicak besigi 1 ay sonra gelicek bizim besigimizde :)Eki Görüntüle 1400036 Beşiğimiz geldi yatak Odasını daha düzenlemediğimizden salonun ortasına kurduk :))
masallah bebisin kilosu cok iyi cnm ama neden nts ye bu kadar gec basladin yoksa benmi erken basladim bana 29 haftalikken basladilarBebegimiz 2284 g,47 cm. Beklenen dogum tarihi 14 mart idrar icin de kültür bakilacak. Haftaya nstye girmeye baslicaZ ins
36 da alırız demişti doktorum.inşallah dayanırız o güne kadar...sen ne zaman doğum yapacaksın ikizlerde bu haftalardamı alıyolardı?
Güle güle kullanın canımEki Görüntüle 1400036 Beşiğimiz geldi yatak Odasını daha düzenlemediğimizden salonun ortasına kurduk :))
her dr farklı galiba bende bu hafta başladımmasallah bebisin kilosu cok iyi cnm ama neden nts ye bu kadar gec basladin yoksa benmi erken basladim bana 29 haftalikken basladilar
olabilirGüle güle kullanın canım
her dr farklı galiba bende bu hafta başladım
Ya sonuçta bir karar alınmış saygı duymak lazım. Ben biliyordum grubu. Kendim dahil olmadım. Şimdi ben istesem onlar istemeyebilir. Çok normal. Haberiniz de olmayabilir. Saygı duymak lazım. Boşver benceSEN KİMSİN BE TANIMIYORUM SENİ ADINI BİLE YENİ GÖRÜYORUM aaaaaaaaaa tanıdıklar cevap verirse sevinirim
Hayır. Hediye alan zaten soruyor bir ihtiyacın var mı diye. Bence gerek yokKızlar baby shower yapan yada yapacak olan var mı
Sağol canım inşallah o tatlı tatlı uyurken izleriz inşallah .. Ben netten aldım cuma gunü annemler gelecek onlar karşılayacak masrafı yine :) burda öyle bebek mağazası yok bulamadım onlar gelene kadar bende beğendiğimi netten getirttim onlar gelince de görürler hem..ay cnm tatli tatli uyusun bebisin icinde insallah bende heveslendim ama annemler alicak besigi 1 ay sonra gelicek bizim besigimizde :)
Teşekkürlerrrr....Güle güle kullanın canım
her dr farklı galiba bende bu hafta başladım
sizdede anne tarafi aliyor demekki burdada pek magaza yok sadece 2 bebek magazasi varSağol canım inşallah o tatlı tatlı uyurken izleriz inşallah .. Ben netten aldım cuma gunü annemler gelecek onlar karşılayacak masrafı yine :) burda öyle bebek mağazası yok bulamadım onlar gelene kadar bende beğendiğimi netten getirttim onlar gelince de görürler hem..
Düzenli doktoruma gidiyorum. Kendisi öyle istedi. yani 34+2 de nstye ilk kez girmiş olcaM. Heralde gerek duymadimasallah bebisin kilosu cok iyi cnm ama neden nts ye bu kadar gec basladin yoksa benmi erken basladim bana 29 haftalikken basladilar
Niye yenmiyor ?Şeker hamurlu kurabiye yenmiyor zaten bana gereksiz geliyor o yüzden. Hatane için bende lokum düşünüyorum eve gelenlerede pasta börek en güzeli![]()
aslinda gereksiz cunku sanci olmuyor cok sukur erken oldugu icin hayirlisi olsun insallah cnm :)Düzenli doktoruma gidiyorum. Kendisi öyle istedi. yani 34+2 de nstye ilk kez girmiş olcaM. Heralde gerek duymadi