• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar ancak akşamları girebiliyorum geçmişi okuyim kim ne konuşmuş derken bi saat geçiyo zaten :KK53: herkes iyidir umarım bende her gün işlerin bi kısmını yapıp ufak ufak tamamlamaya çalışıyorum küçük işleri ...

Selam kızlar
Kaçırıdığım varsa kusura bakmayın iki arada bir derede kaçamak yapıyorum
Eski performansım yok o yüzden :KK69:
İkra uyuyoken bende uyumuştum ama eskiis gibi deliksiz uyuyamıyorum sanki ağlıyo snaıyorum hep kulaklarımda kalmış sesi demek ki

Bunu bilmiyodum
Tamam Elmik sağ ol

Kaç saatti net hatırlamıyorum ama yaklaşık 5 saat belden aşağımı hiç hissetmediğimden ağrıyı da hissetmedim
Sonra da zaten 4 tane serum bağlıyolar
Ve günde 2 kez filan gelip ağrı kesici iğne yapıyorlar kalçadan
O yüzden çok az ağrı hissediliyo, kalkıp geri yatarken dikiş yerin acıyo o kadar

Taburcu olurken de reçete yazdılar, içinde antibiyotik var
Onlar da ağrıya iyi geliyo şükür

İnşallah Dilek, 2 hafta filan daha geçer en azından inşallah

Sorma ben çatı muayenesi vs olmamak adına bile sezeryanı isticem diyen insandım
Ama kaçış yok her türlü bişey oluyo
Sonda ve üst giydirmede zorlandım bu yüzden ama belden aşağıyı hissetmediğimden başka çarede yoktu
Tanıdık birinin giydirmesinden iyidir :KK53:

doğumdan sonra ağrı olmamasını duymak çok mutlu etti :KK53: en çok korktuğum konulardandı da :KK48: açıklamaların için ayrıca teşekkürler canım yaşamış birinden merak ettiklerini duymak çok iyi oluyor gerçekten ...:KK68:

masallah bebisin kilosu cok iyi cnm ama neden nts ye bu kadar gec basladin yoksa benmi erken basladim bana 29 haftalikken basladilar

bana dr. 35 te başlarız nstye demişti geçen hafta gittiğimde 35 ti hiç sancı yaşamadığımı bi şikayetim olmadığını söyleyince haftaya alalım nstye o zaman dedi perşembe kontrolümüz var ilk kez nstye gircez bide haftaya giderim kontrole sonra doğum zaten 38. hafta bitimine gün aldık :KK76: her doktor farklı yapıyodur belki

Kizlar hepiniz sagolun, ama uzanma kisalma yurume oturma kalkma hic bise gecirmedi agri git gide artti ve karnim surekli surekli kasilmaya baslayinca gittik hastaneye , nst bagladilar sancim cikti ama duzenli olmadigi icin ve cok fazla olmadigindan, ve acilma yok diye yatis yapmadi serum taktirdi eve geldik,bol su icmelisin agriyi oda dindirir dedi.
Muayeneyi ne kadar istemediysrm sancin cikti bakmaliyim diye diye yapti sezeryan olucam ben ama dedim seni doguma almicam sakin ol dedi suan bunu bilmeliyiz acilma varsa eve ginderemem dedi :( cok sukur acilma yoktu

HAmileyken Allaha daha yakiniz bence.icimizde bi can var buyuyen.kimse kimseyi kirmasin:(hele bi hamile bi hamileyi aslaaaa.ben gruplari kacirmisim girmekte istemezdim ama almiyoruz kimseyi dryince bi uzuldum nedense.belki saatlerce girip burayi okudugum benimsedigim icindir...yada hormonlardan:)
Cekirgee Cekirgee ye paylasimlari icin cok tesekkurlerr.Ikra saglikli ve mutlu bi cocuk olur Insallahhhh

Kizlar hepiniz sagolun, ama uzanma kisalma yurume oturma kalkma hic bise gecirmedi agri git gide artti ve karnim surekli surekli kasilmaya baslayinca gittik hastaneye , nst bagladilar sancim cikti ama duzenli olmadigi icin ve cok fazla olmadigindan, ve acilma yok diye yatis yapmadi serum taktirdi eve geldik,bol su icmelisin agriyi oda dindirir dedi.
Muayeneyi ne kadar istemediysrm sancin cikti bakmaliyim diye diye yapti sezeryan olucam ben ama dedim seni doguma almicam sakin ol dedi suan bunu bilmeliyiz acilma varsa eve ginderemem dedi :KK43: cok sukur acilma yoktu
çok sevindim canım bi sorun olmamasına , en azından açılman yokmuş sende dinlen bol bol yorma kendini hiçbişey için hatta mümkünse uzat ayaklarını yat bi kaç gün bebiş de biraz daha beklesin içerde :) geçmiş olsun canım

uykum yoooooooooooook :KK47::KK47::KK47: yatsam yatamıyorum yan dönsem tekme savurup duruyor benim kızçe içerde :KK45: o dursa yan dönemiyorum bebek ezilecek gibi geliyor, sırt üstü yatsam nefes alamıyorum yüzüstü şansım yok zaten nası uyuycamki ben :63: şu hamilelik biter bitmez ilk yapacağım şey rahatça yüzüstü uyumak olcak vallahi :KK50: gözlerim fal taşı gibi:KK23: :KK53: herkes uyudu ben uyuyamıyorum :KK57:

yüzümdede sigil gibi şeyler var doğumdan sonra eçer inşallah. doktorum cildiyeye gözük dedi ama ilaç veriri dedi. ilaç kullanmak istemediğimden gitmedim
Benimde boyun ve göğüs uçlarında çıktı. Dr.a gittim mantar dedi sprey verdi gebelikte kullanabilirsin dedi ama ben almadım. Zaten kese yaparken bile kurtulabiliniyormus. Gebelikte çıktı kendiliğinden gececektir bakalım bekliyorum.

:)

Eklentiler

• 20150203_173108.webp
    20150203_173108.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 96
Bende baş ağrısı yapmadı çok şükür
Bi de spinalden sonra, 5 saat filan uyuşuk oluyosun biri ayağımı tutsa ben hissetmiyodum bile
4 serum bağlandı, onların içine ağrı kesici koyuyolardı
Serumlardan sonra da günde 2 kez filan kalçadan ağrı kesici iğne yaptılar

Çıkarken yazılan reçete de hem parol yazıyo , sanırım baş ağrısı için. Ben henüz kullanmadım
Hemde antibiyotik veriyolar, onu içiyorum. Dikişlerime iyi gelir inşallah
Çok oturunca dikiş kısmım ağrıyo da
Saol diline sağlık arada derede zaman bulup yaziyorsun Allah razı olsun

Back
X