• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar birgün ara verdim kim doğum yaptı hemen. Dün kontrolumuz vardı bebeğim iyi çok şükür ama nst de ağrı çıktı serum taktılar sonra nst de ağrı düşük çıktı doktor magnezyum kullan dedi.Bebeğim poposunu kalbime dayamış vaziyette kapl atışlarım çok yüksek o yuzden çatı muaynesinden korktuğumu istemediğimi söyledim istemediğin bişeyi yapmayız dedi gülümsedi doktorum bende biraz rahatlamış oldum :))
idil-boris doğum yaptı canım..aman dikkatet canım kendnede bebişede

merhaba kizlar umarim herkes iyidir idil-boris allahim anali babali buyutmeyi nasip etsin...
kizlar benim kaburgalarim cok agriyo saga donsem sag tarafim sola donsem sol tarafim sirt ustude olmuyo ne yapacam ben boyle :( sanki gobegim asagiya inmis gibi yada bana oyle geliyo .. gobegin asagiya indigini nasil anlariz ? bi bilginiz varmi.. lutfen

merhaba kizlar umarim herkes iyidir idil-boris allahim anali babali buyutmeyi nasip etsin...
kizlar benim kaburgalarim cok agriyo saga donsem sag tarafim sola donsem sol tarafim sirt ustude olmuyo ne yapacam ben boyle :KK43: sanki gobegim asagiya inmis gibi yada bana oyle geliyo .. gobegin asagiya indigini nasil anlariz ? bi bilginiz varmi.. lutfen

bana da herkes inmiş diyo da benim hep aşağıdaydı sanki

Herkes gibi tabi ki normal de benim icimde ukte olarak kalacak.. Ama o kadar cok korkuyorum ki.. Ozellikle kesi dikis olaylarindan.. O yuzden pazartesi kontrole gittigimde sezeryan istedigimi soylicem galiba.. Bi yanimda tek korkan sen degilsin korku yuzunden kendini sezeryana itme diyo.. Napicagimi sasirdim..

İlk doğumumu normal yapmış olmam sebebiyle nedense aklımda hiç sezeryan yok doktorumda zaten direk normal doğum olucak dedi... Allahtan birşey gelmediği sürece normal olsun.. Rabbim herkese istediği gibi doğum nasip etsin inşallah
İlki nasıldı öncesi ve sonrası çok ağrı yada sancı oldu mu

bazen korku geliyo içime ama ben epudral bile istemiyorum Allahım bi avazda kurtarır inşallah, ne kadar az ilaç kimyasal olursa o kadar iyi diyorum, doğada hayvanlar çatır çatır doğuruyo uyuşturun beni acı hissetmim demiyolar diyorum öyle teselli ediyorum kendimi :)) Allahım inşallah nasip ederde normal olarak doğururum

Ben de epidural istemiyorum, vajinal kesi de istemiyorum. Sancımı da mümkün mertebe evde beklycem, suyumuz gelse bile dakikalar içinde hastanede olmamızı gerektirecek denli ciddi vakalar çok çok çok azmış. Hastanede ebelerin sabırsız ellerinde direk kesi atmaları en istemediğim şey olurdu. Bi de bebeğim doğduğunda onu hemen kucağıma versinler ve göbek kordonunu birkaç dakika kesmesinler istiyorum. Üniversite hastanesinde doğum yapacağım. Bakalım bu dediklerim olacak mı? :)))

Amin inşallah, bende hep normal istedim bi iki kişi aklıma epidurali soktu ama şimdi ondan da vazgeçtim rabbim nasip ederse direk normal istiyorum
inşallah gönlümüze göre doğumumuz olur bi avazda çok sancı çekmeden pırttt die gelir bebişlerimiz :)))
ben bide biraz alternatif tıp fln kitapları okuyorum ondanda iyice ilaçlara karşıyım ağrı kesici bile içmem kolay kolay. aidin salihin kitabında doğumla ilgili kısmı okuyunca hele Rabbim inşallah nasip ederse normal ve uyuşturulmadan bi doğum istiyorum..

Back
X