• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

o kalça ağrısı bende de var ya:KK43:( kalça kemiklerim mi kalçadaki kaslar mı anlayamıyorum ama yürürken beni zorluyor... bacağıma doğru da geliyor.. biri çatı genişlemesi yapıyor o kalça ağrıların inşallah normal doğum için bize yararı olur bu ağrıların...
Bnm kalcam degl de bazen vajinam agriyo , aniden bi aci giriyo arada , yururken aciyo faln :(

ya kızlar ben görünmez miyim?benim yazdığım hiçbir şeye hastaneye gidiyorum dediğim gdışında cvp vermiyorsunuz?yazdıklarım görünmüyor mu?

günaydn hanımlarr..
gece bende rüyamda doğum yaptğmı gördüm o kadar gerçekçiydiki.. bende ebe arıyrm inat ediyrm bu bebek normal doğacak diye ve doğumumu çok kolay bi şeklde yaşıyrm rüya ama resmen çocuğn çıkışını bile hissedyrm..
sanrm çok fazla düşünr oldum sezeryan hiç istemyrm ama bebeğm çok kilo alıyr sezeryan olabilirim bu gidişle :KK17: gerçekten çok korkyrm sezeryandan :mad:
Rabbim hayrlısını nasip etsin tabiki.. ama bebeğimn çok kilo alması hem sevndrrken hem korkutyr :KK17:
karnım günden güne çok büyüyor daha önceki kontrolümde de bebeğimn çok kilolu olabileceğini söylemşti doktor :KK43:
Kilosu ne kadrki bebegn ? Bn de merak ediyrm 3 haftdr gormuyrm cumrtsi kontrlm var baklm ne durumda ;)

ya kızlar ben görünmez miyim?benim yazdığım hiçbir şeye hastaneye gidiyorum dediğim gdışında cvp vermiyorsunuz?yazdıklarım görünmüyor mu?

ben 37.haftadayımm henüz olmadı
cumartesi günü randevum var herhalde bu sefer yapar diye düşünüyorum..

Aynen.ama her tansiyon preeklempsi değil.6 haftadır ilaçla idare ettim.arada idrar topluyoruz.şimdiye kadar gebelik zehirlenmesine dönmedi çok şükür,inşallah dönmez.senin de çıkmaz inşallah.stres daha çok yükseltiyo tansiyonu,dikkat et kendine
Bakalım sonuç ne olucak Sağol motıve için canım basım çok ağrıyor ıdrardada proteın çıktı

Kızlar bende aşırı kabızlık sorunu olmaya başladı. Beanimle aynı durumda olan var mı varsa siz neler yapıyorsunuz çok rahatsız hissediyorum kendimi :oops:
Bn de genelde kabizim birkc gundr sabh kahvltdn once siyah kuru uzum ve ceviz yiyrm sonrada bi bardk su. Ondn mi bilmyrm ama duzeldi bi dene istersen

Back
X