• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim sezeryan olduğu için 14 Şubatta alacak doktorum.O zaman 37+1 oluyorum.Normalde 39 haftalıkken alıyormuş sezeryana.Ama çok bekleyip riske girmek istemiyormuş.Zaten benim suyum da fazla.Yani bizimki USGye göre olacak tarihim.Ama önde olmasaydı gelişimi muhtemelen 27 şubatta yani 39.haftada alacaktı.Çünkü ilk başlarda bana o tarihi vermişti.39.haftayı baz alarak.Ama 20.haftadan itibaren hep 2 hafta önde çıktı gelişimi.
amann çok yakııın

kesinlikle alma. bütün salonum zebra. boydan boya çift cephe fransız balkon. ne yalan söyliyim. 3 sene hiç yıkamadım :) bu yaz hepsini yıkattım ve 600 tl verdik fonlarıyla beraber. çok koydu. bir daha asla ne zebra ne stor alırım. en güzeli normal perde. at makineye yıka ütüle as. oh mis gibi
Hadi yaa ama simdi herkes zebra alio. Bnm perdelrm tul modasi gecms diye dusunydm ;)

ben de 3 mart inşallah. pazrtsi okul açılacak strese girdim şimdiden. bir de 16.30a kurul koymuşlar. artık okulda akşamlıcaz :KK43:
Bende yerime öğretmen var kabul ederse 3 gün gitmeyi teklif edicem maaş karşılığı çalışırım bakalım pazartesi ne olacak

Bende çok pişmanım Stor aldigima kV gazina gelip tüm ev Stor aldım valla bende yikayamadim 3senedir çok pişmanım üstünden siliyorum sadece iç dış olarak ama hiç kullanışlı degil
Hadi ya çok heves ettiydim kizimin odasına zebra perde olsun diye en iyisi vaz geçeyim ozaman

herkese ıyı gunler kızlar bugun bı ruya gordum oglusum dogmus ama erken dogmus ve ben hazırlıklarımı yapmamıs ve kıyafetlerı yıkayıp utulememısım. bebegımı yorganın altına cıplak bı sekılde koymusum ve bı acıyorumkı tuylerı dıken dıken olmus hemen kıyaftını gıydırıyorum ve emzırıyorum bıde guzel emıyorkı anlatamam :) hayırlısı olsun inşallah.

kesinlikle alma. bütün salonum zebra. boydan boya çift cephe fransız balkon. ne yalan söyliyim. 3 sene hiç yıkamadım :) bu yaz hepsini yıkattım ve 600 tl verdik fonlarıyla beraber. çok koydu. bir daha asla ne zebra ne stor alırım. en güzeli normal perde. at makineye yıka ütüle as. oh mis gibi
Yaaaa almayayım ozaman gidip normal perde bakayım

Back
X