• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar meehaba 2014 temmuz annelerindenim hepinize sağlıklı doğumlar dilerim eğer ilgilenirseniz örme patik bebek şekeri yapıyorum kendim doğuödan önce çalışıyordum şimdi evde oğlumu büyütüyorum kendimize de harçlık çıkartıyorum istersrniz resimleri eklerim

Oyle galiba surekli midem kazinio 20 kg almadan dogum olsa ne iyi olur
:) inşşallah almazsın cnm kan ılacı da acıktırıyo. bende 13 kg falan aldım :KK43: ama hamıle kaldıgımda 80 kg dım mıde bulantım yuzunden 71 e ındım sımdı tekrar 84 oldum 4 kg almıs gıbı oldum galıba

:) inşşallah almazsın cnm kan ılacı da acıktırıyo. bende 13 kg falan aldım :KK43: ama hamıle kaldıgımda 80 kg dım mıde bulantım yuzunden 71 e ındım sımdı tekrar 84 oldum 4 kg almıs gıbı oldum galıba
61 kg hamile kaldim.hic mide bulantisi falan yasamadim suan 78 oldum boyda kisa olunca topac.gibi oldum

herkese ıyı gunler kızlar bugun bı ruya gordum oglusum dogmus ama erken dogmus ve ben hazırlıklarımı yapmamıs ve kıyafetlerı yıkayıp utulememısım. bebegımı yorganın altına cıplak bı sekılde koymusum ve bı acıyorumkı tuylerı dıken dıken olmus hemen kıyaftını gıydırıyorum ve emzırıyorum bıde guzel emıyorkı anlatamam :) hayırlısı olsun inşallah.
Hayir olsun cnm ;)

Selam bayanlar iyi akşamlaar ben geldim yine :)

Evde olunca iş bitmiyor diyorlar ya doğru.. bir süpürge ile kalktım sildim toz aldım banyo wc yıkadım bi posta çamaşır yıkayıp astım... iki postada ütü yaptım... araya da komşumu kahveye çağırdım. Sanırım akşama kalça ve bel ağrısından uyuyamıcam :(

Selam bayanlar iyi akşamlaar ben geldim yine :)

Evde olunca iş bitmiyor diyorlar ya doğru.. bir süpürge ile kalktım sildim toz aldım banyo wc yıkadım bi posta çamaşır yıkayıp astım... iki postada ütü yaptım... araya da komşumu kahveye çağırdım. Sanırım akşama kalça ve bel ağrısından uyuyamıcam :KK43:
cnm yarınada bıraksaydın ıslerını yormussun kendını bayagı. ben bugun markete gıttım bıraz uzak, sag kalcamın agrısından nasıl gıttıgımı anlamadım artık yuruyemıyorum:KK43:

Back
X