Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ok kızlar tamam yaptırmıyorum..aslaaaaaaaaaa
Ben artık akşam olsun istemiyorum yaa daha doğrusu gece olmasın uyuyamıyorumakşam olsa da eve gitsek yaaa
diğeri gibi temizleyemzsin. temizliği büyük problem. çok şık tül ve perdeler varYaaaa almayayım ozaman gidip normal perde bakayım
Ama insan o günde hastanede yapmak istemezkiiiiiiiii :))))))))Çok romantik bi günde doğacak :)
bebşler sömürüyor bızı o yuzdenn :)Cok acikiyorum ben yaa
Oyle galiba surekli midem kazinio 20 kg almadan dogum olsa ne iyi olurbebşler sömürüyor bızı o yuzdenn :)
Eşine en güzel hediye olur işte :))Ama insan o günde hastanede yapmak istemezkiiiiiiiii :))))))))
:) inşşallah almazsın cnm kan ılacı da acıktırıyo. bende 13 kg falan aldımOyle galiba surekli midem kazinio 20 kg almadan dogum olsa ne iyi olur
61 kg hamile kaldim.hic mide bulantisi falan yasamadim suan 78 oldum boyda kisa olunca topac.gibi oldum:) inşşallah almazsın cnm kan ılacı da acıktırıyo. bende 13 kg falan aldımama hamıle kaldıgımda 80 kg dım mıde bulantım yuzunden 71 e ındım sımdı tekrar 84 oldum 4 kg almıs gıbı oldum galıba
50 kilo idim hamile kaldığımda şu an 63 kiloyum 65'te biterse süper olur61 kg hamile kaldim.hic mide bulantisi falan yasamadim suan 78 oldum boyda kisa olunca topac.gibi oldum
Hayir olsun cnmherkese ıyı gunler kızlar bugun bı ruya gordum oglusum dogmus ama erken dogmus ve ben hazırlıklarımı yapmamıs ve kıyafetlerı yıkayıp utulememısım. bebegımı yorganın altına cıplak bı sekılde koymusum ve bı acıyorumkı tuylerı dıken dıken olmus hemen kıyaftını gıydırıyorum ve emzırıyorum bıde guzel emıyorkı anlatamam :) hayırlısı olsun inşallah.
Hele ben. Oncden yuzune bakmdgm seyleri bile bogulr gbi yiyrmCok acikiyorum ben yaa
Bende çok acıkıyorum malesefCok acikiyorum ben yaa
:) senın kılon benımkınden ıyı tabı. Ben 170 boyumdayım ve cok kılo aldım esım tosbaga dıyor bana61 kg hamile kaldim.hic mide bulantisi falan yasamadim suan 78 oldum boyda kisa olunca topac.gibi oldum
cnm yarınada bıraksaydın ıslerını yormussun kendını bayagı. ben bugun markete gıttım bıraz uzak, sag kalcamın agrısından nasıl gıttıgımı anlamadım artık yuruyemıyorumSelam bayanlar iyi akşamlaar ben geldim yine :)
Evde olunca iş bitmiyor diyorlar ya doğru.. bir süpürge ile kalktım sildim toz aldım banyo wc yıkadım bi posta çamaşır yıkayıp astım... iki postada ütü yaptım... araya da komşumu kahveye çağırdım. Sanırım akşama kalça ve bel ağrısından uyuyamıcam![]()