• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Eşim olur akşamları o dediğini duydum da ne bilim gündüz eşim de gidicek her dk birini bulamam ki, besmele çekerim napim

El pompası aldım da sağmak ne kelime çay kaşığına dam damla alıyorum, pompaya bol sütün olunca gelir bilmiyodum ki
Olsun yesin de ben damla damla sağarım
Canim oncelikle kuzucugun hayirli olsun Allah ikinizede saglik sihhat versin pompaya damla damla sagiyorum diyince yazayim dedim manuel pompa sutu aktif gelenler icinmis ben hastane tipi kiraladim 3 saatte bir sag sagdikca gelir dediler 2 gunhic gelmedi ki biliyosun ben erken dogum yaptim pompa cok onemli gercekten sagdikca artti sende kirala yada elektrikli al istersen hala cok sutum yok ama simdilik yetiyo umarimda artar ama pompadan gercekten cok memnunum bu arada kizimda taburcu oldu ama meme almiyor bende pompayla sagip kasikla yediriyorum kizim kucuk oldugu icin biz miktarla veriyoruz biberona sagip siringayla kizim yoruluncada kasikla veriyorum umarim butun annelerin sutu cok olur kuzularimizada sifa olur bol bol emerler seninki hic memeyi almiyomu

Bende öyle bişi düşünüyorum en azından bi kaç ders geç gitsem o bile yeter bana benimde epey var izin tarihine ama her an doğuracak gibi karnim:)
Senle ayniyiz. 3 hafts çalışcaz topu yopu. Benim 1 gunum boş. Ama diğer gunler 16'ya kadar. Artik derslerde oturuyorum zaten. Şimdi hic kalkamam sanırım tahrsyi kullanmadigim sürece. Bir de 16.40ds toplanti mi olur ya

Kızlar iyi akşamlar
Bugün yeni dr gittim. Benden nts istedi kan tahlili istedi. Nts de sancılarım çıktı.
Dr sancılar için bir şey hissetmiyormusun diye sordu. Bu sancılar la doğum olur dedi. Hemen acile yönlendirdi. Bir serum ve hap içtim kasılmalar için sonra tekrar nts girdim sancı çıktı gene sabah tekrar nts istedi. Inşallah kuzucugum bekler
Bu arada kızım 2530gr 46 cm olmuş

Oo baya az kaldi hayirlisiyla gelsin bebis ins

Zebraa bidaha kesinlikle kyllanmam benimde salon komple zebra pismanim ama buraya perde hic uymuyor diye yaptirdim:KK43:

Sancin fln mi var meltem noldu?
Esin isi takindi galiba eve dimi ole hemen dogum olmaz zaten korkma ferah tut.icini :KK66:

Cek 2 gun ince ayni anlattigin gibi oldum ben bintek nisan olayi yoktu bende ama sanci ve kasilmalarim cogalinca gittim ben dr cunku zaten erken dogum riski vardi ve haftamda erken di yapabilcekleri bise varsa yapsinlar die
allah herkese hayirli dogumlar nasip etsin

İkra ve senun iyi olmana sevindim idare etmenuzede:KK66: sarilikn durumu nasil?

Esim şehir dışında endisem o maalesef..

Meltem sorunmu var hayırdır ?

Sancim vardı.. adet sancısı gibi..
bi kere de kasilma oldu ama az önce geçti çok şükür..

Canim oncelikle kuzucugun hayirli olsun Allah ikinizede saglik sihhat versin pompaya damla damla sagiyorum diyince yazayim dedim manuel pompa sutu aktif gelenler icinmis ben hastane tipi kiraladim 3 saatte bir sag sagdikca gelir dediler 2 gunhic gelmedi ki biliyosun ben erken dogum yaptim pompa cok onemli gercekten sagdikca artti sende kirala yada elektrikli al istersen hala cok sutum yok ama simdilik yetiyo umarimda artar ama pompadan gercekten cok memnunum bu arada kizimda taburcu oldu ama meme almiyor bende pompayla sagip kasikla yediriyorum kizim kucuk oldugu icin biz miktarla veriyoruz biberona sagip siringayla kizim yoruluncada kasikla veriyorum umarim butun annelerin sutu cok olur kuzularimizada sifa olur bol bol emerler seninki hic memeyi almiyomu
Gözünüz aydı. Kızınında taburcu olmasına sevindim. Bu kadar oldu ya bundan sonrada hayırlısıyla emer inşallah ve sütünde bol olur.

Bende tam ortada dalgalanma oluyodu, göbek deliğimde
Sonra arttı
Sancı sonra başladı
Sancıyı da epey çektim gece diye
Selam cekirge sanciyi baya cekmissin biliyosun nasil bisey.. Normal doguma engel biseyin var miydi yoksa tamamen kendi tercihin miydi? Sancilar baslamisken normali denemeyi dusunmedin mi hic? Sancilar nasildi? Ay cok sordum hangisine cevap verebiliyosan artik:)

selam kızlar bugün kontrolümüz vardı bizimde ada hanım 2.650 gr. olmuş nstye girdik sancı vs çıkmadı suyu herşeyi normal ilk kez tam olarak yüzünü gördük renkli olarak ablasının aynısı :) ilk kızım bana benziyor biraz sanırım bunuda kendime benzettim :) eşim biraz bozuldu görünce budamı bana benzemiyor diye ama napalım şansına küssün artık :KK53: sağlıklı olsunda kime benzediğinin bi önemi yok zayıf ama yanaklı bi bebek ultrason fotosu çok net kocaman bildiğimiz bebek :KK48: dr. bile yüz yapısı ablasının aynısı dedi kızım için :-) 23 üne gün almıştık sancı veya bi sorun çıksaydı öne alabilirim doğum tarihini demişti çıkmadığından doğum tarihimiz şuan için 23 ü ...bu arada nst çok sıkıcı patladım sıkıntıdan 20 dk. geçmek bilmedi, bide ben sırt üstü yatamıyorum nefes darlığı oluyor hamilelikten kaynaklı doktora dedim ameliyatta napcaz beş dk dursam nefesim daralıyor yatamıyorum hiç diye oda önlem alırız merak etme dedi ameliyatta oksijen filan verirler heralde artık...bizden haberler böyle idil-boris idil-boris in bebeği doğmuş, sağlıkla büyüsün fıstık başka doğuran yok dimi :))

Kızlar iyi akşamlar
Bugün yeni dr gittim. Benden nts istedi kan tahlili istedi. Nts de sancılarım çıktı.
Dr sancılar için bir şey hissetmiyormusun diye sordu. Bu sancılar la doğum olur dedi. Hemen acile yönlendirdi. Bir serum ve hap içtim kasılmalar için sonra tekrar nts girdim sancı çıktı gene sabah tekrar nts istedi. Inşallah kuzucugum bekler
canım aynısı bendede oldu. aynı şeyleri yaşadım hatta korktum biraz kontrol diye gidip doğum yapıp gelirmişim diye. haftalık bakıyor ya doktor dikkat et bol bol dinlen dedi bir hafta sonra gittim o kadar yoğun çıkmadı kasılmalar. dinlenmek gerçekten çok işe yarıyor.

selam kızlar bugün kontrolümüz vardı bizimde ada hanım 2.650 gr. olmuş nstye girdik sancı vs çıkmadı suyu herşeyi normal ilk kez tam olarak yüzünü gördük renkli olarak ablasının aynısı :) ilk kızım bana benziyor biraz sanırım bunuda kendime benzettim :) eşim biraz bozuldu görünce budamı bana benzemiyor diye ama napalım şansına küssün artık :KK53: sağlıklı olsunda kime benzediğinin bi önemi yok zayıf ama yanaklı bi bebek ultrason fotosu çok net kocaman bildiğimiz bebek :KK48: dr. bile yüz yapısı ablasının aynısı dedi kızım için :-) 23 üne gün almıştık sancı veya bi sorun çıksaydı öne alabilirim doğum tarihini demişti çıkmadığından doğum tarihimiz şuan için 23 ü ...bu arada nst çok sıkıcı patladım sıkıntıdan 20 dk. geçmek bilmedi, bide ben sırt üstü yatamıyorum nefes darlığı oluyor hamilelikten kaynaklı doktora dedim ameliyatta napcaz beş dk dursam nefesim daralıyor yatamıyorum hiç diye oda önlem alırız merak etme dedi ameliyatta oksijen filan verirler heralde artık...bizden haberler böyle idil-boris idil-boris in bebeği doğmuş, sağlıkla büyüsün fıstık başka doğuran yok dimi :))
canım bu arada nst de yan yatabilirsin ordaki ebelere söyle yan yat. ben de sırt üstü bunalıyorum çünkü.

Canım senin planlı sezeryan. Daha önceden sezeryan mı olmuştun yoksa senin tercihin mi ?

canım ikinci bebiş benim, ilki sezeryandı ama ilkinide ben istemiştim bi sorun yoktu ...

bn süt sağmak için makine almadım kızlar ya onu bebiş doğmadan almamız mı lazım
canım doğum sonrası sütün hemen gelmezse alırsın istersen yada hastane tipi olanlardan kiralayabilirsin şimdiden alman gereksiz olabilir kullanıp kullanmayacağını bilmiyorsun çünkü lazım olursa alırsın netten 2 günde geliyo zaten ..

Kızlar iyi akşamlar

senin bebişte aceleci çıktı :) inş. bekler biraz daha bol su içip yat dinlen canım kuzu da biraz daha bekler belki böylece ..

canım bu arada nst de yan yatabilirsin ordaki ebelere söyle yan yat. ben de sırt üstü bunalıyorum çünkü.

bende duramadım sırt üstü yan yatacaktım ama hemşire kıpırdamadan yatman lazım deyince bişey diyemedim, ama çok fena nefesim daraldı sonra baş dönmesine çevirdi kötü oldum baya ameliyatta napcam bilmem 10. dakikada baya kötü olmuştum çünkü ameliyat en az yarım saat sürer inş. kolaylıkla atlatırım ...

Kızlar iyi akşamlar. ..
size danisayim dedim. Şuan sanki adet olacakmışim gibi aağrım var kasiklarimda. ama karnimda kasılma yok. Bu normal mi?
doğum sancısı olamaz dimi
canım dinlendikçe geçmeyen sık sık tekrarlayan ve şiddetlenen ağrılar doğum sancılarıymış. doktor her gittiğimde söylüyor. artık ben de ezberledim :)

Ama kremlerin bazilarin da silmeye gerek yok sanirim benim aldigimda silmeden emzirilebilir diyor bitkiselmis[/gercekten cLansinohda silmeye gerek yok bana hastaneden cikarken doktor onerdi hemsirede silmeden kullanabilirsin dexi her sagmada surmeye ferek yok gunde 2 kez yeter dedi gercekten cok faydasini gordum onun etkisi gecincw bazen unututorum surmeyi nasi aciyo onu surup saginca rahatliyorum

Back
X