• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım dinlendikçe geçmeyen sık sık tekrarlayan ve şiddetlenen ağrılar doğum sancılarıymış. doktor her gittiğimde söylüyor. artık ben de ezberledim :)

Saol canım. Sadece bugün çamaşır astım. 5 dk surmedi acayip belim ağrıdı. Sonra adet ağrısı olmaya başladı. Şuan daha iyiyim. USG de doğum 22 subat cikiyor. bende merak ettim. Yoksa bebis erken mi gelcek diye

Selam kizlar..Dudakların kalındı iyice tombul oldular,Burnum da şişmiş.ayaklarım da şişmiş bot sıktı. Eller de ayni :)

Güneşlik niyetine beyaz stor da mi onermiyorsunuz
Normal gunesliklere gıcık oluyorum ya
Benimkiler o sekilde.. Tul var altinda da guneslik yerine beyaz stor var kimisi odasina gore krem rengi.. Sorunu su gunesligi tulu perdeyi at makinaya yika.. Ama onun mekanizmasi var onu cikartiyosun balkonda banyoda fircalayarak yikaman lazim.. Benim banyom kucuk balkonda da bu havada nasil yapicam dedim erteledim.. yani temizlik pratiklik acisindan kullanisli degil.. Temizleyen yerler var mi bilmiyorum..

kızlar kaynanam tutturmuş yeni doğan bebek kundaklanır diye:)doktorlarda sakın kundaklamayın kalça çıkıklığı olur diyorlar.ya bu eski hanımlara ister ünv mezunu ol ister öğretmen ol herşeyi kendileri biliyolar.hatta doktor ne bilsinmiş:))))

Beyaz Karanfil82 .!.:
Selam canım iyiyiz sen nasılsın? Kontrolün nasıl geçti? Yazdın mı bilmiyorum :) Umarım her şey yolundadır...
Iyiyim canim kontrolum iyiydi sukur nstde ağrı cikti serum yedim yine agri cikt ssonrasında magnezyum verip gonderdi doktor hrseye rağmen şükür iyiydi :)

kızlar kaynanam tutturmuş yeni doğan bebek kundaklanır diye:)doktorlarda sakın kundaklamayın kalça çıkıklığı olur diyorlar.ya bu eski hanımlara ister ünv mezunu ol ister öğretmen ol herşeyi kendileri biliyolar.hatta doktor ne bilsinmiş:))))
Onlara aksini kabul ettiremezsin. Herkese göre değişiyor kimisi de yarım kundak yapın çocuk rahat uyur diyor. Ben bu kundak olayını hiç anlamıyom

Canim.cok sıkmadan yarim kundak yap yinede 40 cikana kadar bilimsel olarakta bu kundagin faydasi aciklaisti galiba oyle hatirliyorum :)

Iyiyim canim kontrolum iyiydi sukur nstde ağrı cikti serum yedim yine agri cikt ssonrasında magnezyum verip gonderdi doktor hrseye rağmen şükür iyiydi :)
Geçmiş olsun canım. Ne olacak bu serumlarla halimiz. Benimde yarın tekrar nst em var ve korkuyorum yine sancı çıkacakta yatırıp serum verilecek diye

Kızlar iyi akşamlar
Bugün yeni dr gittim. Benden nts istedi kan tahlili istedi. Nts de sancılarım çıktı.
Dr sancılar için bir şey hissetmiyormusun diye sordu. Bu sancılar la doğum olur dedi. Hemen acile yönlendirdi. Bir serum ve hap içtim kasılmalar için sonra tekrar nts girdim sancı çıktı gene sabah tekrar nts istedi. Inşallah kuzucugum bekler
Bu arada kızım 2530gr 46 cm olmuş
Ins bekler canim daha cok kucuk

Benimkiler o sekilde.. Tul var altinda da guneslik yerine beyaz stor var kimisi odasina gore krem rengi.. Sorunu su gunesligi tulu perdeyi at makinaya yika.. Ama onun mekanizmasi var onu cikartiyosun balkonda banyoda fircalayarak yikaman lazim.. Benim banyom kucuk balkonda da bu havada nasil yapicam dedim erteledim.. yani temizlik pratiklik acisindan kullanisli degil.. Temizleyen yerler var mi bilmiyorum..
Anladim.görüntü şik ama temizliği de önemli.

Canim.cok sıkmadan yarim kundak yap yinede 40 cikana kadar bilimsel olarakta bu kundagin faydasi aciklaisti galiba oyle hatirliyorum :)
doktorum kesinlikle hayır dedi sıkı sıkı sarmaya.kaynanamgil bebekleri yaprak sarması gibi sarıyolar:)ay bebişimi sardrmam öyle,heralde doğumdan sonra 3.dünya savaşını çıkartırız hastanede:)

kapsül zaten yumuşak bişey onu iğne ile delip sürüyormuşuz zaten bir kerede bitmiyormuş bir kapsül birde bebeğe de zararı yokmuş yıkamadan emzire biliyormuşuz. Bana 15 gün , 1 ay önceden başla sürmeye dedi de ben daha başlamadım. aslında başlasam fena olmaz. tabi şimdi başlayınca göğüs ucunu uyarmadan sürmek lazım.

cok sagol cnm bende alayim insallah

doktorum kesinlikle hayır dedi sıkı sıkı sarmaya.kaynanamgil bebekleri yaprak sarması gibi sarıyolar:)ay bebişimi sardrmam öyle,heralde doğumdan sonra 3.dünya savaşını çıkartırız hastanede:)
Cok sıkmaya gerek yok zaten ama yarim kundak gaz olusumunu bile en aza indirgio mesela ben gwce uyuturken kollarinida kundagin icine birakirdim gece kol hareketinden korkup uyaniyor die vala ben bi kotu yanini gormedim ama sen yapmazsin swnin bilecegin sey tabi kv yapmayacagini bastan soylersin simdiden alistir eskiler merakli bebek bilgilwrini yenilere kanitlamaya calisirlar :)

Ben de soyle okudum yarim kundak yapilmaliymis ilk baslarda cunku bebek anne karninda sıķısik bi ortamda oldugundan yarim kundakta daha rahat edermis.hatta bazi bebekler elleriyle kendisini uyandirirmis ben ilk baslarda yarim kundak yapicam tabii turk filmlerindeki gibi bebegi simsiki sarmicam

Back
X