2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Cok gecmiş olsun canım inş bir daha olmaz cabucak iyileşir bebegin
Insallah cnm aklima geldikce icim bi tuhaf oluyo gözlerim doluyo artik sabrim da kalmadi her seferinde basa dönüyoruz o kadar iyi olmustu ki dedim tamam 2 gune kadar kurtulcak yine basa döndük sadece onu oyle görmek aci cektigini bilmek kalbimi cok yoruyo

Cok gecmis olsun.

Benim doktorum su verme dedi. Sadece havalar aşırı isinirsa ve cisli bezi azalirsa ver dedi

Kum doktugunu nasil anladiniz?

Tv hiperaktivite ve dikkat eksikliğine sebep oluyormus. Pdikolog arkadasim soyledi. Kendisi de hic izletmiyor. Ben de hic izletmiyorum. Radyo dinliyoruz

Kızlar 4.ay aşısı yaptırdınızmı asıdan sonra banyo yapılır mı yarın aşı olcaz bugün yıkasammı bebişi

dün doktorumuz bize vegaferon demir damlası verdi. günde aç karnına 6 damla vermeye başladım. siz ne kullanıyorsunuz?

Kızlar rota asısını kendi yapan varmı. Benm kız çok ağlıyor ebeden korkuyo heralde ebede yavaş yavaş verıyo bem evde yapsam ne olurki

Ay kıyamam canm ya geçmiş olsun Allah beterinden korusun

Tv hiperaktivite ve dikkat eksikliğine sebep oluyormus. Pdikolog arkadasim soyledi. Kendisi de hic izletmiyor. Ben de hic izletmiyorum. Radyo dinliyoruz
Se_vi sen memurmuydun kamuda / ÖĞRETMEN mi ? Doğum izni sonrası heyet raporu mu aldın ? Kendi Dr un mu verdi ? Ücretsiz izne çıkacakmısın,?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…