- 20 Haziran 2015
- 1.362
- 1.404
- 63
- 37
Insallah cnm aklima geldikce icim bi tuhaf oluyo gözlerim doluyo artik sabrim da kalmadi her seferinde basa dönüyoruz o kadar iyi olmustu ki dedim tamam 2 gune kadar kurtulcak yine basa döndük sadece onu oyle görmek aci cektigini bilmek kalbimi cok yoruyoCok gecmiş olsun canım inş bir daha olmaz cabucak iyileşir bebegin
Benimki de donmuyor. 21 mart dogumlubenim bebeğim dönmüyor ya,23 mart doğumlu,her bebeğin gelişimi farklıdır biliyorum ama insanın kafasını takılıyo
Cok gecmis olsun.Tünaydin kizlar nasilsiniz ben cok mutluyum :) kerem hep yarim dönüyordu 2 haftadir galiba dört aylik olmak böyle birsey mutfaga gittim geldim bi baktim minderde guzelce sırtüstü koydugum cocuk halinin ustunde yüzüstü :) gormeyi cok isterdim ilk kez tam döndü ama olsun beni cok mutlu etti yalniz dun gece de hüngür hüngür aglatti beni gece biri on gece kipirdayisina kalktim bi baktim yuzu kan icinde önceden bahsetmistim atopik bir bebegim var yumurta alerjisi nedeniyle. Haliyle yuzundeki kizariklik kasinti yapiyo dun corabi takmayi unutmusuz hos onu da cikarmayi ogrenmis de en azindan zor cikariyo. Eldivenle yatinca onu cikarmos baya bi kasimis yüzünü sol yani kan icindeydi ve ellerini yaladigi icin agzi da kan icindeydi gecenin bi bucugunda aglaya aglaya banyo yaptirdik aklima geldikce gozlerim doluyo yuzunu öyle gormek bile zorken bir de kan gormek daha yipratici. Tam iyilesiyor az kaldi dedik yine basa döndük iyi olmasi icin kasimamasi lazim kanatinca iltihaplaniyo. Yine de cok sukur bu birsey degil cigeri nelere yanan birsürü anne var benim cocugum saglikli bu da bizim nazar boncugumuz ya kalbi delik olsaydi vb vb o yüzden cok sukur rabbim buyugunu vermedi insallah iyi olur ne olur bol bol dua edin bize
Benim doktorum su verme dedi. Sadece havalar aşırı isinirsa ve cisli bezi azalirsa ver dediDoktora gosterdim kabuklanmasi ve sivilce gibi iltihaplanmasi normalmis. Doktor olmasi gereken bu dedi. Kizlar bu arada ogluma idrar tahlilide yaptik sadece anne sutu almasina ragmen idrarda kristallenme yani kum dokme oldu.doktor su ver dedi ben zaten veriyodum ama arttirircam doktorda oyle dedi zaten. Aklinizda olsun sadece anne sutude olsa 4. Ayi dolduktan sonra su verin hele bu sicaklarda sonra bobrek tasina donusebiliyormus bu kum.
Kum doktugunu nasil anladiniz?Doktora gosterdim kabuklanmasi ve sivilce gibi iltihaplanmasi normalmis. Doktor olmasi gereken bu dedi. Kizlar bu arada ogluma idrar tahlilide yaptik sadece anne sutu almasina ragmen idrarda kristallenme yani kum dokme oldu.doktor su ver dedi ben zaten veriyodum ama arttirircam doktorda oyle dedi zaten. Aklinizda olsun sadece anne sutude olsa 4. Ayi dolduktan sonra su verin hele bu sicaklarda sonra bobrek tasina donusebiliyormus bu kum.
Ben de olmadim. Doktorum emzirdigin surece olmayabilirsin dedibir de bugun okudum da cogu kişi regli olmuş ben daha olmadım ya 4 ay oldu
Tv hiperaktivite ve dikkat eksikliğine sebep oluyormus. Pdikolog arkadasim soyledi. Kendisi de hic izletmiyor. Ben de hic izletmiyorum. Radyo dinliyoruzTv çok zararlı 2yasına kadar izletmeyin otistik olur dıyolar. Ama benim kardeşimde yeğenlerimde hep tv izlerdi çizgi film susam sokağıyla buyuduler. Ana kucagını koyatdk karşısına yeğenlerde reklam delisiydi. Hepsi turp gibi maşallah
17 mart dogumlu. ilk defa bugun dondugunu gordum ama yatakta. yerde yataarken donmedi hic sert ondan heralde.Benimki de donmuyor. 21 mart dogumlu
Cok sagol cnmCok gecmis olsun.
Insallah tez zamanda normale döneriz benden bi bucuk ay sonra dogum yapan arkadasim bile olduBen de olmadim. Doktorum emzirdigin surece olmayabilirsin dedi
Kızlar 4.ay aşısı yaptırdınızmı asıdan sonra banyo yapılır mı yarın aşı olcaz bugün yıkasammı bebişi
Ben mutitaps 10damla kullanıyırm 1yasuna kadar kullanılcalmşdün doktorumuz bize vegaferon demir damlası verdi. günde aç karnına 6 damla vermeye başladım. siz ne kullanıyorsunuz?
Benmkşde donmuyor 9mart doğumlu kafayı kaldırıyor kılarındab tutunca ayağa kalkıyorbenim bebeğim dönmüyor ya,23 mart doğumlu,her bebeğin gelişimi farklıdır biliyorum ama insanın kafasını takılıyo
Ay kıyamam canm ya geçmiş olsun Allah beterinden korusunTünaydin kizlar nasilsiniz ben cok mutluyum :) kerem hep yarim dönüyordu 2 haftadir galiba dört aylik olmak böyle birsey mutfaga gittim geldim bi baktim minderde guzelce sırtüstü koydugum cocuk halinin ustunde yüzüstü :) gormeyi cok isterdim ilk kez tam döndü ama olsun beni cok mutlu etti yalniz dun gece de hüngür hüngür aglatti beni gece biri on gece kipirdayisina kalktim bi baktim yuzu kan icinde önceden bahsetmistim atopik bir bebegim var yumurta alerjisi nedeniyle. Haliyle yuzundeki kizariklik kasinti yapiyo dun corabi takmayi unutmusuz hos onu da cikarmayi ogrenmis de en azindan zor cikariyo. Eldivenle yatinca onu cikarmos baya bi kasimis yüzünü sol yani kan icindeydi ve ellerini yaladigi icin agzi da kan icindeydi gecenin bi bucugunda aglaya aglaya banyo yaptirdik aklima geldikce gozlerim doluyo yuzunu öyle gormek bile zorken bir de kan gormek daha yipratici. Tam iyilesiyor az kaldi dedik yine basa döndük iyi olmasi icin kasimamasi lazim kanatinca iltihaplaniyo. Yine de cok sukur bu birsey degil cigeri nelere yanan birsürü anne var benim cocugum saglikli bu da bizim nazar boncugumuz ya kalbi delik olsaydi vb vb o yüzden cok sukur rabbim buyugunu vermedi insallah iyi olur ne olur bol bol dua edin bize
Se_vi sen memurmuydun kamuda / ÖĞRETMEN mi ? Doğum izni sonrası heyet raporu mu aldın ? Kendi Dr un mu verdi ? Ücretsiz izne çıkacakmısın,?Tv hiperaktivite ve dikkat eksikliğine sebep oluyormus. Pdikolog arkadasim soyledi. Kendisi de hic izletmiyor. Ben de hic izletmiyorum. Radyo dinliyoruz
Bize de 3. Ay kontrolunde gelecek ay vericem dedi ebe. Pazartesi aliriz insallahdün doktorumuz bize vegaferon demir damlası verdi. günde aç karnına 6 damla vermeye başladım. siz ne kullanıyorsunuz?
Cok sagol cnmAy kıyamam canm ya geçmiş olsun Allah beterinden korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?