Serum fizyoloji geniz akintisi yapiyormus buda hırıltılı neges almasina neden oluyo. Doktor cok gerekmedikce kullanma dedi. D vitamini bıngıldagi icin herekli ben veriyorum ama o da bobrekte kum yapabilirmis. Bide doktor bize acd3 bitamiji verdirtiyo israrla acd3 kullanin diyo. Suyuda emzirdikten yarim saat sonra ara ara vermemi soyledi. Emmesini etkilememesine dikkat ediyorum zaten 2 saatte bir emziriyorum ya. Emzirdikten yarim saat sonra ara ara bikav kasik veriyorum son ikinci yarim saatin sonrasinda vermiyorum zaten. suyu hemen hazmediyodur acikiyo yine 2. Saatte normal emiyo.Serum fizyolojik hirilti mi yapıyormus? Bizimki hep hiriltili. Surekli kullaniyoruz. D vit de unutmazsam veriyorum. Zararlu miymis? Kan damlası verirse eger ben de kan tahlili isticem.
Ben suyunu aventin cam biberonunda muhafaza ediyorum. Gun asiri biberonuda kaynatiyorum. Kaynattigim suda hazir su cesme suyuyla kaynatmiyorum. Tupperin mama kasigini aldim kabiyla kasik olarakta onu kullaniyorum. Yavas yavas dis dunyaya alismalari lazim artikIstedigi kadar derken reddetmedigi surece ver mi demek istedi? Ama su mideyi doldurmaz mi? Zaten kucucuk mideleri var. Anne sutu alimi azalmaz mi? Ist artik cok sicak oldu. Ben de su vermek istiyorum sma kafamda deli sorular. Suyu neyle vermek lazim? Sogutuldugu kap steril edilmrli mi her sefer?
Haa bide direk gunde 300cc verme azar azar arttir hic vermediysen simdiye kadar bence gunde 3_ 5 kasikla basla sonra hergun biraz biraz arttir. Birden bire o kadar cok verirsen bebiste nasil etki eder zbilemeyiz.300cc nasil alsin? Anne sutune yer kalmaz
Erikli damacana sudan versem olmaz mi acaba?Canim erilinin cam sise suyunu 5 dakika kaynatiyorum soğutup kaaikla veriyorum cokta guzel iciyo hem kasikla beslenmeyede alisiyo bu sekilde. Ddoktorda boyle vermemi soyledi
Cnm bebekler cok hassas oldugu icin kaynatmadan sakin verme. Kaynayip sogumasi sartErikli damacana sudan versem olmaz mi acaba?
Ben bayramdan sonra yaptırcam galiba. Nasıl geçtiğini anlatırım sana. 1 YAŞ daha sıkıntılı bence. Çok hareketli olacaklarBen yaptirmak istiyorum ama doktor ilk 1 yil onermiyoruz dedi ama yaptirsak ne guzel bebegim anlamaz bile.
Bence de ne kadar az hareketli ise o kadar iyiymis ve kucukken daha rahat iyilesirmisBen bayramdan sonra yaptırcam galiba. Nasıl geçtiğini anlatırım sana. 1 YAŞ daha sıkıntılı bence. Çok hareketli olacaklar
Ben mutitaps 10damla kullanıyırm 1yasuna kadar kullanılcalmş
Benım bebiş banyo yaparken tonla muslı suyu içiyor:))bende damacana su verıyorum bı kaç kaşıkCnm bebekler cok hassas oldugu icin kaynatmadan sakin verme. Kaynayip sogumasi sart
Ben de oyle cnm 4 cay kasigi saf zemzem icti bugune kadar. Suyu sütümden aliyokızlar ben su değilde dün ilk defa zemzem içidim, doğuma gittiğimde de yanımda götürmüştüm ağzına sürmüştük dün de çay kaşığıyla içirdim
Bizimki de banyo yaparken yutuyo :)Benım bebiş banyo yaparken tonla muslı suyu içiyor:))bende damacana su verıyorum bı kaç kaşık
Neyi vardi ki cnm cok gecmis olsun. Kusma mi yoksa bizimki de bi haftadir peynir seklinde kusuyoArkadaşlar dün kontrole gittik,doktor 17 ağustosa endoskopi için gün verdi( çok korkuyorum inşallah kızım daha iyi olur dua edin bize (((
Yok canım böbrek endoskopi si alttan çekilecekNeyi vardi ki cnm cok gecmis olsun. Kusma mi yoksa bizimki de bi haftadir peynir seklinde kusuyo
Yok canım böbrek endoskopi si alttan çekilecek((
Amin canim çok dua edin minicik bebeğimeÇok geçmiş olsun canım Rabbim şifasını versın
Ya canm ver sudan zarar gelmez katnamış sığutulmş suyu cay kaşığıyla veriyorum sabah5kaşık falan içiyo zaten. Aklıma geldikçe verıyorum öyle biberonla içirmicen sonuçta. Hatta doktor kaynatmadanda verebilirsin dedide ben katnatıyom genede 1yaşına kadt kaynamş veririmIstedigi kadar derken reddetmedigi surece ver mi demek istedi? Ama su mideyi doldurmaz mi? Zaten kucucuk mideleri var. Anne sutu alimi azalmaz mi? Ist artik cok sicak oldu. Ben de su vermek istiyorum sma kafamda deli sorular. Suyu neyle vermek lazim? Sogutuldugu kap steril edilmrli mi her sefer?
Yere degılde benm gobuse basıyo geneldeYere bastiriyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?