2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Serum fizyolojik hirilti mi yapıyormus? Bizimki hep hiriltili. Surekli kullaniyoruz. D vit de unutmazsam veriyorum. Zararlu miymis? Kan damlası verirse eger ben de kan tahlili isticem.
Serum fizyoloji geniz akintisi yapiyormus buda hırıltılı neges almasina neden oluyo. Doktor cok gerekmedikce kullanma dedi. D vitamini bıngıldagi icin herekli ben veriyorum ama o da bobrekte kum yapabilirmis. Bide doktor bize acd3 bitamiji verdirtiyo israrla acd3 kullanin diyo. Suyuda emzirdikten yarim saat sonra ara ara vermemi soyledi. Emmesini etkilememesine dikkat ediyorum zaten 2 saatte bir emziriyorum ya. Emzirdikten yarim saat sonra ara ara bikav kasik veriyorum son ikinci yarim saatin sonrasinda vermiyorum zaten. suyu hemen hazmediyodur acikiyo yine 2. Saatte normal emiyo.

Ben suyunu aventin cam biberonunda muhafaza ediyorum. Gun asiri biberonuda kaynatiyorum. Kaynattigim suda hazir su cesme suyuyla kaynatmiyorum. Tupperin mama kasigini aldim kabiyla kasik olarakta onu kullaniyorum. Yavas yavas dis dunyaya alismalari lazim artik

Ben yaptirmak istiyorum ama doktor ilk 1 yil onermiyoruz dedi ama yaptirsak ne guzel bebegim anlamaz bile.
Ben bayramdan sonra yaptırcam galiba. Nasıl geçtiğini anlatırım sana. 1 YAŞ daha sıkıntılı bence. Çok hareketli olacaklar

ben direkt arıtma muslugundan akan cesme suyunu içiriyorum çocuguma. bidon su almıyoruz zaten evde hersey (bebegin maması da) arıtma muslugundan akan su ile yapılıyor. mama suyunu kaynatıyorum ama içme suyunu bizim gibi direkt içiyor.

kızlar ben su değilde dün ilk defa zemzem içidim, doğuma gittiğimde de yanımda götürmüştüm ağzına sürmüştük dün de çay kaşığıyla içirdim

Arkadaşlar dün kontrole gittik,doktor 17 ağustosa endoskopi için gün verdi ( çok korkuyorum inşallah kızım daha iyi olur dua edin bize (((

Arkadaşlar dün kontrole gittik,doktor 17 ağustosa endoskopi için gün verdi ( çok korkuyorum inşallah kızım daha iyi olur dua edin bize (((
Neyi vardi ki cnm cok gecmis olsun. Kusma mi yoksa bizimki de bi haftadir peynir seklinde kusuyo

Ya canm ver sudan zarar gelmez katnamış sığutulmş suyu cay kaşığıyla veriyorum sabah5kaşık falan içiyo zaten. Aklıma geldikçe verıyorum öyle biberonla içirmicen sonuçta. Hatta doktor kaynatmadanda verebilirsin dedide ben katnatıyom genede 1yaşına kadt kaynamş veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…