- 20 Haziran 2015
- 1.362
- 1.404
- 63
- 37
Biz pazartesi asi olduk aksamina da herzamanki gibi yikandik. Atesi olmadi kizimin cok sukurKızlar 4.ay aşısı yaptırdınızmı asıdan sonra banyo yapılır mı yarın aşı olcaz bugün yıkasammı bebişi
Canim bezinde pembemsi turuncu ya yakin lekeler gorduk 2 kere. Bide çok az cis yapiyordu. Idrar tahlilinde cikti. Bu sicaklatda olabiliyomus doktor korkacak biseyy yok sadece su ver dedi. Hemde 300 cc ver dedi. Bide cisi azalirsa doktoru beklemeyin su verin çünkü kristallenme olunca kendileri su verin diyolar. Bana 3 doktorda ver dedi suyu.Kum doktugunu nasil anladiniz?
Ben yaptirmak istiyorum ama doktor ilk 1 yil onermiyoruz dedi ama yaptirsak ne guzel bebegim anlamaz bile.Kizlar sünnet yapyiraniniz var mi ne zaman iyilesiyo
Canım ben ogluma kullanmadım kan damlasını, kullanacaktım aslında ama cocuga acayıp dokundu, sonra ek gıdaya başlayınca et suyu yumurta pekmez agırlık verdım, bır yaşında demır olçyumu yapıldı gayet iyi idi4. Ay asisini soran olmus bizde bira ates yapti hemşiryaşıbanyo yaptirmayin yarin yaptirin dedi. Bide saglik icagi kan damlasi verdi kullanmadim benegimin kan olcumu yapilmadan niye kullanayim ki belki degerleri uyidir gereksiz yere neden ilac vermis olayim. Icimden kullanmak gelmiyo. Yazik bebialee vitamin kan damlasi veriyoz ben artık vermek istemiyorum. Doktorlarda enteresan serum fizyoloji yap dedilerbyaptim bbebegimde hirilti oldu bronjit olabilir dediler. Meger serumdankis. Kum dokuyo dediler d vitamini yapabilir verme dediler. Simdide kan ilaci o je getirir basimiza allah bilir.
Benm doktorda 2.ay kontrolunde iatedığı kadar su ver demiştiCanim bezinde pembemsi turuncu ya yakin lekeler gorduk 2 kere. Bide çok az cis yapiyordu. Idrar tahlilinde cikti. Bu sicaklatda olabiliyomus doktor korkacak biseyy yok sadece su ver dedi. Hemde 300 cc ver dedi. Bide cisi azalirsa doktoru beklemeyin su verin çünkü kristallenme olunca kendileri su verin diyolar. Bana 3 doktorda ver dedi suyu.
Suyu nasil ve neyle vericez? Bence cisi azaldı cunku.Canim bezinde pembemsi turuncu ya yakin lekeler gorduk 2 kere. Bide çok az cis yapiyordu. Idrar tahlilinde cikti. Bu sicaklatda olabiliyomus doktor korkacak biseyy yok sadece su ver dedi. Hemde 300 cc ver dedi. Bide cisi azalirsa doktoru beklemeyin su verin çünkü kristallenme olunca kendileri su verin diyolar. Bana 3 doktorda ver dedi suyu.
Kamu öğretmen canım. Dogum iznim seminer doneminin son gunleriyle bitti. Birkac gun icin cagirmadilar. Su an yaz tatili. Eylulde heyet almaya caliscam. 40 gun normal rapor hakkim da var. Yeni yil itibariyle rapor hskki yenileniyor. Sonra baslasam bile sut iznim var. Yarim gun gitme şansım var. Onu kullsnicam.Ama seneye eylulde ücretsiz alicam Allah izin verirse. Zaten sinitim bozuluyor. Kadinlar hrm çalışıp hem de bebeklerinjn en önemli donemi olan ilk 2 yil onlara nasil baksinlar!Se_vi sen memurmuydun kamuda / ÖĞRETMEN mi ? Doğum izni sonrası heyet raporu mu aldın ? Kendi Dr un mu verdi ? Ücretsiz izne çıkacakmısın,?
Acelesi yok. Nasil olsa oluruz. Niye dert ediyorsun kiInsallah tez zamanda normale döneriz benden bi bucuk ay sonra dogum yapan arkadasim bile oldu
Serum fizyolojik hirilti mi yapıyormus? Bizimki hep hiriltili. Surekli kullaniyoruz. D vit de unutmazsam veriyorum. Zararlu miymis? Kan damlası verirse eger ben de kan tahlili isticem.4. Ay asisini soran olmus bizde bira ates yapti hemşire bugun banyo yaptirmayin yarin yaptirin dedi. Bide saglik icagi kan damlasi verdi kullanmadim benegimin kan olcumu yapilmadan niye kullanayim ki belki degerleri uyidir gereksiz yere neden ilac vermis olayim. Icimden kullanmak gelmiyo. Yazik bebialee vitamin kan damlasi veriyoz ben artık vermek istemiyorum. Doktorlarda enteresan serum fizyoloji yap dedilerbyaptim bbebegimde hirilti oldu bronjit olabilir dediler. Meger serumdankis. Kum dokuyo dediler d vitamini yapabilir verme dediler. Simdide kan ilaci o je getirir basimiza allah bilir.
Istedigi kadar derken reddetmedigi surece ver mi demek istedi? Ama su mideyi doldurmaz mi? Zaten kucucuk mideleri var. Anne sutu alimi azalmaz mi? Ist artik cok sicak oldu. Ben de su vermek istiyorum sma kafamda deli sorular. Suyu neyle vermek lazim? Sogutuldugu kap steril edilmrli mi her sefer?Ben
Benm doktorda 2.ay kontrolunde iatedığı kadar su ver demişti
300cc nasil alsin? Anne sutune yer kalmazCanim bezinde pembemsi turuncu ya yakin lekeler gorduk 2 kere. Bide çok az cis yapiyordu. Idrar tahlilinde cikti. Bu sicaklatda olabiliyomus doktor korkacak biseyy yok sadece su ver dedi. Hemde 300 cc ver dedi. Bide cisi azalirsa doktoru beklemeyin su verin çünkü kristallenme olunca kendileri su verin diyolar. Bana 3 doktorda ver dedi suyu.
2.ayda verem aşısı old icin banyo yapmayin diyorlar. Ki benim doktorum bir sey olmaz yaptir demisti. Ama biz yine de yikamadik 3 gun :)Kızlar 4.ay aşısı yaptırdınızmı asıdan sonra banyo yapılır mı yarın aşı olcaz bugün yıkasammı bebişi
Belki öyle verilmesi gerekiyordur. Ben olsam evde vermezdimKızlar rota asısını kendi yapan varmı. Benm kız çok ağlıyor ebeden korkuyo heralde ebede yavaş yavaş verıyo bem evde yapsam ne olurki
Yere bastiriyor musunuz?Benmkşde donmuyor 9mart doğumlu kafayı kaldırıyor kılarındab tutunca ayağa kalkıyor
Bende 5 ya da 6 ayda olcum yapip kullanmayi düsünüyorum. Simdi gereksiz geliyo bana bebege bosuna yukleme yapmayalimCanım ben ogluma kullanmadım kan damlasını, kullanacaktım aslında ama cocuga acayıp dokundu, sonra ek gıdaya başlayınca et suyu yumurta pekmez agırlık verdım, bır yaşında demır olçyumu yapıldı gayet iyi idi
Canim erilinin cam sise suyunu 5 dakika kaynatiyorum soğutup kaaikla veriyorum cokta guzel iciyo hem kasikla beslenmeyede alisiyo bu sekilde. Ddoktorda boyle vermemi soylediSuyu nasil ve neyle vericez? Bence cisi azaldı cunku.
Bize verme demisti ama keske en azindan 3. Ayinda verseydim kum dokmezdi yavrum. Ama kizlar cisi azaldiysa dikkat edin bizimki yavrum 2 hafta cok az yapti keske o ara verseydim suyu.Ben
Benm doktorda 2.ay kontrolunde iatedığı kadar su ver demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?