2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Vegaferona biz de basladik. Ac tok pek dikkat etmiyorum sadece neseli sakin oldugu bir zaman veriyorum tukurmesin. Doktorum ferrum diye surup yazdi vegaferon yerine eger damlada zorlanirsam alabilirim.

Kum doktugunu nasil anladiniz?
Canim bezinde pembemsi turuncu ya yakin lekeler gorduk 2 kere. Bide çok az cis yapiyordu. Idrar tahlilinde cikti. Bu sicaklatda olabiliyomus doktor korkacak biseyy yok sadece su ver dedi. Hemde 300 cc ver dedi. Bide cisi azalirsa doktoru beklemeyin su verin çünkü kristallenme olunca kendileri su verin diyolar. Bana 3 doktorda ver dedi suyu.

4. Ay asisini soran olmus bizde bira ates yapti hemşire bugun banyo yaptirmayin yarin yaptirin dedi. Bide saglik icagi kan damlasi verdi kullanmadim benegimin kan olcumu yapilmadan niye kullanayim ki belki degerleri uyidir gereksiz yere neden ilac vermis olayim. Icimden kullanmak gelmiyo. Yazik bebialee vitamin kan damlasi veriyoz ben artık vermek istemiyorum. Doktorlarda enteresan serum fizyoloji yap dedilerbyaptim bbebegimde hirilti oldu bronjit olabilir dediler. Meger serumdankis. Kum dokuyo dediler d vitamini yapabilir verme dediler. Simdide kan ilaci o je getirir basimiza allah bilir.

Canım ben ogluma kullanmadım kan damlasını, kullanacaktım aslında ama cocuga acayıp dokundu, sonra ek gıdaya başlayınca et suyu yumurta pekmez agırlık verdım, bır yaşında demır olçyumu yapıldı gayet iyi idi

Ben Benm doktorda 2.ay kontrolunde iatedığı kadar su ver demişti

Suyu nasil ve neyle vericez? Bence cisi azaldı cunku.

Se_vi sen memurmuydun kamuda / ÖĞRETMEN mi ? Doğum izni sonrası heyet raporu mu aldın ? Kendi Dr un mu verdi ? Ücretsiz izne çıkacakmısın,?
Kamu öğretmen canım. Dogum iznim seminer doneminin son gunleriyle bitti. Birkac gun icin cagirmadilar. Su an yaz tatili. Eylulde heyet almaya caliscam. 40 gun normal rapor hakkim da var. Yeni yil itibariyle rapor hskki yenileniyor. Sonra baslasam bile sut iznim var. Yarim gun gitme şansım var. Onu kullsnicam.Ama seneye eylulde ücretsiz alicam Allah izin verirse. Zaten sinitim bozuluyor. Kadinlar hrm çalışıp hem de bebeklerinjn en önemli donemi olan ilk 2 yil onlara nasil baksinlar!

Serum fizyolojik hirilti mi yapıyormus? Bizimki hep hiriltili. Surekli kullaniyoruz. D vit de unutmazsam veriyorum. Zararlu miymis? Kan damlası verirse eger ben de kan tahlili isticem.

Ben
Benm doktorda 2.ay kontrolunde iatedığı kadar su ver demişti
Istedigi kadar derken reddetmedigi surece ver mi demek istedi? Ama su mideyi doldurmaz mi? Zaten kucucuk mideleri var. Anne sutu alimi azalmaz mi? Ist artik cok sicak oldu. Ben de su vermek istiyorum sma kafamda deli sorular. Suyu neyle vermek lazim? Sogutuldugu kap steril edilmrli mi her sefer?

300cc nasil alsin? Anne sutune yer kalmaz

Kızlar 4.ay aşısı yaptırdınızmı asıdan sonra banyo yapılır mı yarın aşı olcaz bugün yıkasammı bebişi
2.ayda verem aşısı old icin banyo yapmayin diyorlar. Ki benim doktorum bir sey olmaz yaptir demisti. Ama biz yine de yikamadik 3 gun :)

Bende 5 ya da 6 ayda olcum yapip kullanmayi düsünüyorum. Simdi gereksiz geliyo bana bebege bosuna yukleme yapmayalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…