Yaaaa yavrum benim ya .. Kıyamam ona benBi tatli kasigi cig yumurtali mama ile yuzu kipkirmizi oldu yatis yaptikdamar yolu actilar ayagindan. Kolundan da kan aldilar cok agladi yavrum
Evet 09.09 geçe Doğdu benim cimcime :)
Evet 09.09 geçe Doğdu benim cimcime :)
Ben acibademde oturuyorum her tarafa yetisebilirim metro ile. Hadi bir organizasyon yapalim :)ben varım!
Bravo festival falan :) ben de keyfi bir sey icin kiyamam. Artik ailenin bir ferdi ya her seyi beraber yapmali gibi geliyor.
Ben acibademde oturuyorum her tarafa yetisebilirim metro ile. Hadi bir organizasyon yapalim :)
15 fazla var ama 10 versem kıyafetleri girerim. Yürürken çok terliyorum strecle sarıp korse giycem ise yarar lnsKorse ise yara bence.bende dusunuyorum takmayi.havalr cok sicak sobahar gelsin takucam.kac kilo fazlan var...
Gobek biraz zor toparlaniyo ama toparlanak ins
ben çok az bi suda haşlıyorum suyun tamamını çekiyo sonra ezip kendi sütümü ekliyorum hatta şimdi hazırladm uyanmasını bekliyorum oğlum bayıldı geçen sefer bakalım bu sefer yicek miKizlar bugün oğluma biraz kabak püresi tattirmak istiyorum nette araştırdım tam bişey bulamadım hep çorba şeklinde daha çok. Bi tarifi olan var mi ? Buharda haşlayıp çok az yani bi iki çay kaşığı suyla ezip püre yapsam nasıl olur sizce ?
Ben de Kadıköy'de oturuyorum, 14 ay sonra inşallah kendi evimize taşınacağız, Sancaktepe'de Resim İstanbul Orman projesine girdik bakalım. İş yerimde Kartal Soğanlık'ta Turkcell Teknoloji Plaza :)ben ben ben!!! ataşehir.
Ben birsey surmuyorum, kizim da cok terliyor. Ama vucudunu bebek zeytinyali sabunla yikiyorum, sampuani kalinti birakiyordu kaygan oluyordu cildi. Sabunla cok memnunum ucer beser aliyorum :)
Ben de zaman zaman sütümden sürüyorum emerken veya emdikten sonra. Tırnağıyla falan çiziyor yüzünü, gözünü kaşıyor bazen de nedense, uykusu geldi sanıyorum ama öylesine mi kaşıyor acaba.Ben Johnson baby sac ve vucut sampuanini vucudu icin kullaniyorum. Doktora da sormak aklima gelmedi. Yüzüne krem surmek gerekir mi acaba? Vucuduna sut suruyordum ama havalar cok isindigi icin surmeyi biraktim belki rahatsiz olur diye. Suren var mi?
Bizim ev de Acıbadem Mh de, Ayrılıkçeşme metro durağı da yürüyerek 10dk. Ama ben 1 hafta önce işe geri döndümBen acibademde oturuyorum her tarafa yetisebilirim metro ile. Hadi bir organizasyon yapalim :)
Çok çok geçmiş olsun canım, Rabbim şifasını versin tez zamanda.Bi tatli kasigi cig yumurtali mama ile yuzu kipkirmizi oldu yatis yaptikdamar yolu actilar ayagindan. Kolundan da kan aldilar cok agladi yavrum
sütle ilgili bi problemim olmadı çok şükür ama hurma ve tahin artırıyo diye biliyorum ilk zmnlar yiyordum şimdi ne bulursam yiyorum hatta kilo almaya başladm diye dikkat etmeye çalışıyorum ama cnm bşy çektiyse de kilo fln dinlemediğim oluyo :)Kızlar, anne sütü artırmak için boza ve maltana yı duydum şimdilerde. Ne düşünüyorsunuz, var mı sizin yediğiniz içtiğiniz bişey?
Ben de Kadıköy'de oturuyorum, 14 ay sonra inşallah kendi evimize taşınacağız, Sancaktepe'de Resim İstanbul Orman projesine girdik bakalım. İş yerimde Kartal Soğanlık'ta Turkcell Teknoloji Plaza :)
Ornek neresi bilemedim hemen haritadan baktim bayagi yakinmisiz :) en kisa bir zamanda beklerim canim cok ciddiyim metroyla taksiyle cok kolaymis. Sitede oturuyorum bahcemiz buyuk agacli golgeli :) ( hehe simdi reklamlar)acıbadem bana cooook yakın :) ben örnek'teyim.
Ay sen de yakinmissin, sen de buyur gel :)Ben de Kadıköy'de oturuyorum, 14 ay sonra inşallah kendi evimize taşınacağız, Sancaktepe'de Resim İstanbul Orman projesine girdik bakalım. İş yerimde Kartal Soğanlık'ta Turkcell Teknoloji Plaza :)
Ay kıskandım simdi sizi hepiniz yakınsınız birbirinize :)))) bem ta Almanya dayım ay burdan birileri çıksa da bizde görüsenilseydik :)))hadiii buluşalım bu haftasonuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?