2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bi tatli kasigi cig yumurtali mama ile yuzu kipkirmizi oldu yatis yaptik damar yolu actilar ayagindan. Kolundan da kan aldilar cok agladi yavrum
Yaaaa yavrum benim ya .. Kıyamam ona ben inşallah tedavi iyi gelir ..
Hemen yapınca mı kızardı ne kadar sonra etkisini gösterdi ?

Kizlar bugün oğluma biraz kabak püresi tattirmak istiyorum nette araştırdım tam bişey bulamadım hep çorba şeklinde daha çok. Bi tarifi olan var mi ? Buharda haşlayıp çok az yani bi iki çay kaşığı suyla ezip püre yapsam nasıl olur sizce ?

ben çok az bi suda haşlıyorum suyun tamamını çekiyo sonra ezip kendi sütümü ekliyorum hatta şimdi hazırladm uyanmasını bekliyorum oğlum bayıldı geçen sefer bakalım bu sefer yicek mi

Ben birsey surmuyorum, kizim da cok terliyor. Ama vucudunu bebek zeytinyali sabunla yikiyorum, sampuani kalinti birakiyordu kaygan oluyordu cildi. Sabunla cok memnunum ucer beser aliyorum :)

Ben de haftada 1 kez kafasını Unibaby köpük şampuan sürüyorum, vücudunu da dönüşümlü olarak sebamed banyo köpüğü veya hacı şakir saf sabun ile yıkıyorum. Boyun, ense, koltuk altı kızarıklığı azaldı sanki sabuna geçince. Eğer çok kızarmış ise banyo sonrası bephantol sürüyorum ben bide, sıcaklarda çok terliyorlar ve pişik ihtimali yükseliyor tabi. Bide bizim oğlan bazen durduğu yerde terliyor, özellikle kafası. Hele emerken, ya da sürekli kucakta veya tepindiğinden, hareketten çok ıslanıyor saçlarını kuruluyoruz hep. Sizinkiler de böyle mi?

Ben de zaman zaman sütümden sürüyorum emerken veya emdikten sonra. Tırnağıyla falan çiziyor yüzünü, gözünü kaşıyor bazen de nedense, uykusu geldi sanıyorum ama öylesine mi kaşıyor acaba.
Ben acibademde oturuyorum her tarafa yetisebilirim metro ile. Hadi bir organizasyon yapalim :)
Bizim ev de Acıbadem Mh de, Ayrılıkçeşme metro durağı da yürüyerek 10dk. Ama ben 1 hafta önce işe geri döndüm

Kızlar, anne sütü artırmak için boza ve maltana yı duydum şimdilerde. Ne düşünüyorsunuz, var mı sizin yediğiniz içtiğiniz bişey?

Kızlar, anne sütü artırmak için boza ve maltana yı duydum şimdilerde. Ne düşünüyorsunuz, var mı sizin yediğiniz içtiğiniz bişey?
sütle ilgili bi problemim olmadı çok şükür ama hurma ve tahin artırıyo diye biliyorum ilk zmnlar yiyordum şimdi ne bulursam yiyorum hatta kilo almaya başladm diye dikkat etmeye çalışıyorum ama cnm bşy çektiyse de kilo fln dinlemediğim oluyo :)

Selam bayanlar..

Havalar çok sıcak dimi.. Kuzum sıcaklardanmı uyuymıyor nedir. Hacı yatmaz..hiç sevmiyor uykuyyu

Ben de Kadıköy'de oturuyorum, 14 ay sonra inşallah kendi evimize taşınacağız, Sancaktepe'de Resim İstanbul Orman projesine girdik bakalım. İş yerimde Kartal Soğanlık'ta Turkcell Teknoloji Plaza :)

İkiside birbirine yakın .. bende Uğurmumcu Mah.deyim :) ikisinin ortası :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…