geçmiş olsun cnm allah kolaylık versinBugun keremi doktora götürüyoruz kızlar alerjisi icin. Dua edin 4 saat surcek. Damar yolu acacaklar bi cig bi pismis yumurtayi aldik bakalim icim cok kötü
oyyy yavrum ya allahım bi an önce şifa versin cnmBi tatli kasigi cig yumurtali mama ile yuzu kipkirmizi oldu yatis yaptikdamar yolu actilar ayagindan. Kolundan da kan aldilar cok agladi yavrum
ben daha hiç anneme bırakıp çıkmadm bi yere evde izliyoruz arada o uyurken bırakıp halletmem gereken bi iş var mill, eğitimde hep erteliyorum bakalım sonunda bırakcambiz de haftada en az 2 kez ya sinemaya gider yada evde izlerdik. doğumdan beri bırak sinemaya gitmeyi, evde bile bişi izleyemedik. geçen haftasonu sarıyer'de bir rock festivaline gittik. kamp yapmadık gece eve döndük sabah gene konsere gittik. normalde de işe giderken emzirir anneme bırakırdım. bu sefer sanki mecburiyetten değil eğlencesinden bıraktığımızı anlamış gibi gece hiç uyumadı gıcıklık yaptıo yüzden sinemaya gitmeye korkar olduk :)
katılıyorumbu yıl erkek yılıydı etrafmda çok hamile vardı ve %90 erkekti
Oo nerete gittiniz tatile? Otel mi? Deneyimlerini paylasirsin biz de onumuzdeki ay gidecegiz çünkü inşallah. Bebekle nasil olur insan çekiniyor birazGunaydin anneler nasilsiniz, biz tatildeyiz o yuzden giremedin okuya okuya ancak bitirdim gecmisikonular baya birikmis. Bugun kizimi denize sokacaz sizce mayo bez kullanmslimiyim cok uzun durmuycak suda ara ara sokmayi dusunuyorum. Evden cikinca cocugun huyu degisiyo insallah eve gidince toparlariz
Gecmis olsun canim. Nesi vardi da alerjisi olduğundan suphelenmistiniz?Bugun keremi doktora götürüyoruz kızlar alerjisi icin. Dua edin 4 saat surcek. Damar yolu acacaklar bi cig bi pismis yumurtayi aldik bakalim icim cok kötü
Kac kiloydu cnmYarin bebeği asm ye goturecem kilo almamış gibi görünüyor
maşallah kızına,aman fit olsunlar kilo iyi bişey değil :))19 mart doğumlu oğlum.4.ay kontrolünde 6700 kg.64 cm diTekrar hosgeldin canim. Benim kiz cok fit :) 5. Ay kontrolunde 7 kiloydu 66 cm sadece anne sutu, ek gidaya baslamadik daha. Siz ne durumdasiniz?
allah yardım eder canım keremciğe.dualarım bebişinle.geçmiş olur inşallah...Bugun keremi doktora götürüyoruz kızlar alerjisi icin. Dua edin 4 saat surcek. Damar yolu acacaklar bi cig bi pismis yumurtayi aldik bakalim icim cok kötü
Kac kiloydu cnm[/QUOTE5200
Bravo festival falan :) ben de keyfi bir sey icin kiyamam. Artik ailenin bir ferdi ya her seyi beraber yapmali gibi geliyor.biz de haftada en az 2 kez ya sinemaya gider yada evde izlerdik. doğumdan beri bırak sinemaya gitmeyi, evde bile bişi izleyemedik. geçen haftasonu sarıyer'de bir rock festivaline gittik. kamp yapmadık gece eve döndük sabah gene konsere gittik. normalde de işe giderken emzirir anneme bırakırdım. bu sefer sanki mecburiyetten değil eğlencesinden bıraktığımızı anlamış gibi gece hiç uyumadı gıcıklık yaptıo yüzden sinemaya gitmeye korkar olduk :)
[/QUOTE
5200 dü mamaya başladık ama tiksiniyor çoğunu dokuyorum
Canim yaBi tatli kasigi cig yumurtali mama ile yuzu kipkirmizi oldu yatis yaptikdamar yolu actilar ayagindan. Kolundan da kan aldilar cok agladi yavrum
Uzun zamandir uyurken donuyor bizimki. Artik ustu hep açık. Ben ortuyorum bakmisim donmus ve hop üstü açılmış.onları sabah uykusunda yapıyorum canm öğlen uykusu daha uzun oluyo bazen iş yapıyorum bazen de uyuyorum zaten bu gece hiç durmadı benmki dünden beri uyurken dönmeyi öğrendi uyurken yer değiştiriyor gece de 3 te kalktı oyun istiyo 4.30 da uyuduk
bnnmki diş ağrısıyla uğraşmaktan dönmeyi fln unutmuştu bu bi kaç gündr dişleri brz daha iyi dönüp duruyo az önce odada minderin üstünde bırakmıştım mutfağa gidip geldm halının öbür ucuna kadar dönmüş uykuda dönmeye de dün başladı beyefendi dediğin gibi üstündeki battaniyeyi fln atmış hepUzun zamandir uyurken donuyor bizimki. Artik ustu hep açık. Ben ortuyorum bakmisim donmus ve hop üstü açılmış.
Herşeyim :))Arkadaş :)
Evet 09.09 geçe Doğdu benim cimcime :)bizim kızlar aynı gun dogumlu hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?