2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

ben daha hiç anneme bırakıp çıkmadm bi yere evde izliyoruz arada o uyurken bırakıp halletmem gereken bi iş var mill, eğitimde hep erteliyorum bakalım sonunda bırakcam

Oo nerete gittiniz tatile? Otel mi? Deneyimlerini paylasirsin biz de onumuzdeki ay gidecegiz çünkü inşallah. Bebekle nasil olur insan çekiniyor biraz

Tekrar hosgeldin canim. Benim kiz cok fit :) 5. Ay kontrolunde 7 kiloydu 66 cm sadece anne sutu, ek gidaya baslamadik daha. Siz ne durumdasiniz?
maşallah kızına,aman fit olsunlar kilo iyi bişey değil :))19 mart doğumlu oğlum.4.ay kontrolünde 6700 kg.64 cm di

Bravo festival falan :) ben de keyfi bir sey icin kiyamam. Artik ailenin bir ferdi ya her seyi beraber yapmali gibi geliyor.

Uzun zamandir uyurken donuyor bizimki. Artik ustu hep açık. Ben ortuyorum bakmisim donmus ve hop üstü açılmış.

Uzun zamandir uyurken donuyor bizimki. Artik ustu hep açık. Ben ortuyorum bakmisim donmus ve hop üstü açılmış.
bnnmki diş ağrısıyla uğraşmaktan dönmeyi fln unutmuştu bu bi kaç gündr dişleri brz daha iyi dönüp duruyo az önce odada minderin üstünde bırakmıştım mutfağa gidip geldm halının öbür ucuna kadar dönmüş uykuda dönmeye de dün başladı beyefendi dediğin gibi üstündeki battaniyeyi fln atmış hep

selamlar oğlum 31 mart doğumlu son anda mart annesiyim 135 günlük kilosu 6500 boyu 63-64 normal mi kızlar hemşire sürekli normal diyor ama minnacık gelio yavrum bana hepsine sağlıklı huzurlu ömürler diliyorum

kızlar bugun röntgen çektircem elimden bebeğim anne sütü alıyor sizce bir sorun olur mu doktora sormadan görüş alayım dedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…