- 5 Ağustos 2014
- 2.312
- 1.402
- 178
68 kıloyum korsr takıyorum hep toparlıyomu acaba anlamadımkıKac kilosun canim.kilo vermeyemi basladin acaba.benim karnimda ogle birsey yok daha ama sert degil yumusak.sanirim yavad yavas kilo veryorum hissediyorum :)
Korse ise yara bence.bende dusunuyorum takmayi.havalr cok sicak sobahar gelsin takucam.kac kilo fazlan var...68 kıloyum korsr takıyorum hep toparlıyomu acaba anlamadımkı
Masallah voleybolcuna :)5 950 66,5 cm
Gobegin tek caresi var..pilates pilates pilates...ama onu yapmak yerine ayaklarimi uzatip forum okuyorum :))) korse karin kaslarin gorevini yapmasini sikilasmasini engelliyormus, en iyisi korse takmamakmis karnini kasip yurumekmis. Ben de 65 kiloyum 40-42 beden. Bir 10 kilo verebilsek keskeee68 kıloyum korsr takıyorum hep toparlıyomu acaba anlamadımkı
Gecmis olsun kiyamam yavruna. Canim bunu oneren doktor uzman mi?Bi tatli kasigi cig yumurtali mama ile yuzu kipkirmizi oldu yatis yaptikdamar yolu actilar ayagindan. Kolundan da kan aldilar cok agladi yavrum
hehe,seninki ne kadar cnmMasallah voleybolcuna :)
ben varım!Istanbullular, bulussak mi? Metro ile kolay gelebilecegimiz ortak bir nokta buluruz.
çok geçmiş olsunBi tatli kasigi cig yumurtali mama ile yuzu kipkirmizi oldu yatis yaptikdamar yolu actilar ayagindan. Kolundan da kan aldilar cok agladi yavrum
onları sabah uykusunda yapıyorum canm öğlen uykusu daha uzun oluyo bazen iş yapıyorum bazen de uyuyorum zaten bu gece hiç durmadı benmki dünden beri uyurken dönmeyi öğrendi uyurken yer değiştiriyor gece de 3 te kalktı oyun istiyo 4.30 da uyudukben uyumadım kızım uyurken etrafımı topladım,çamasır yıkadım falan filan,hiç iş bitmiyor
Yavrucugu aglatmayin yaaa.hic dayanamam bebek aglamasina.niye yapma gereksinimi duydunuz kiBi tatli kasigi cig yumurtali mama ile yuzu kipkirmizi oldu yatis yaptikdamar yolu actilar ayagindan. Kolundan da kan aldilar cok agladi yavrum
Arkadaslar bebeislerinizin kilolari ne durumda?
çınar doğmadan eşimle sinemaya gtmek en sevdiğimiz etkinlikti ama uzun bi süre yapamayız artık galibaYabanci oyuncular var birkac tane sevdigim filmleri güzel oluyor onlari izlemeyi ben de seviyorum
Vucut sekillenmesindede ise yariyo biraz.e tabi spor yapmak daha iyi.bende 63 kiloyum benimde 10 kilo fazlm var...Gobegin tek caresi var..pilates pilates pilates...ama onu yapmak yerine ayaklarimi uzatip forum okuyorum :))) korse karin kaslarin gorevini yapmasini sikilasmasini engelliyormus, en iyisi korse takmamakmis karnini kasip yurumekmis. Ben de 65 kiloyum 40-42 beden. Bir 10 kilo verebilsek keskeee
bu yıl erkek yılıydı etrafmda çok hamile vardı ve %90 erkektibebişi kız olan kimler,hep erkek anneleri var
en son 8.100 g dı 300 g vermiştiArkadaslar bebeislerinizin kilolari ne durumda?
çınar doğmadan eşimle sinemaya gtmek en sevdiğimiz etkinlikti ama uzun bi süre yapamayız artık galiba
Canim cok gecmis olsun. Insallah en kisa surede iyilesir yavrum. dua edicem sizin icin.Bi tatli kasigi cig yumurtali mama ile yuzu kipkirmizi oldu yatis yaptikdamar yolu actilar ayagindan. Kolundan da kan aldilar cok agladi yavrum
Bi tatli kasigi cig yumurtali mama ile yuzu kipkirmizi oldu yatis yaptikdamar yolu actilar ayagindan. Kolundan da kan aldilar cok agladi yavrum
bnmki oturmayı hiç sevmiyor oturtunca iyice eğilip ayaklarına bakıyor ayaktayken de hep dans modunda :)Benim Miray kuzum 3 martta dogdu. Kizlar benim kiz ellerini onune dayayip oturmaya basladi bir de dimdik ayakta tutuyor kendini. One arkaya sallaniyor ama agirligini cok guzel tasiyor. Sizin bebislerde ne marifetler var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?