2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bi tatli kasigi cig yumurtali mama ile yuzu kipkirmizi oldu yatis yaptik damar yolu actilar ayagindan. Kolundan da kan aldilar cok agladi yavrum

68 kıloyum korsr takıyorum hep toparlıyomu acaba anlamadımkı
Gobegin tek caresi var..pilates pilates pilates...ama onu yapmak yerine ayaklarimi uzatip forum okuyorum :))) korse karin kaslarin gorevini yapmasini sikilasmasini engelliyormus, en iyisi korse takmamakmis karnini kasip yurumekmis. Ben de 65 kiloyum 40-42 beden. Bir 10 kilo verebilsek keskeee

ben uyumadım kızım uyurken etrafımı topladım,çamasır yıkadım falan filan,hiç iş bitmiyor
onları sabah uykusunda yapıyorum canm öğlen uykusu daha uzun oluyo bazen iş yapıyorum bazen de uyuyorum zaten bu gece hiç durmadı benmki dünden beri uyurken dönmeyi öğrendi uyurken yer değiştiriyor gece de 3 te kalktı oyun istiyo 4.30 da uyuduk

Vucut sekillenmesindede ise yariyo biraz.e tabi spor yapmak daha iyi.bende 63 kiloyum benimde 10 kilo fazlm var...

çınar doğmadan eşimle sinemaya gtmek en sevdiğimiz etkinlikti ama uzun bi süre yapamayız artık galiba

biz de haftada en az 2 kez ya sinemaya gider yada evde izlerdik. doğumdan beri bırak sinemaya gitmeyi, evde bile bişi izleyemedik. geçen haftasonu sarıyer'de bir rock festivaline gittik. kamp yapmadık gece eve döndük sabah gene konsere gittik. normalde de işe giderken emzirir anneme bırakırdım. bu sefer sanki mecburiyetten değil eğlencesinden bıraktığımızı anlamış gibi gece hiç uyumadı gıcıklık yaptı o yüzden sinemaya gitmeye korkar olduk :)

Benim Miray kuzum 3 martta dogdu. Kizlar benim kiz ellerini onune dayayip oturmaya basladi bir de dimdik ayakta tutuyor kendini. One arkaya sallaniyor ama agirligini cok guzel tasiyor. Sizin bebislerde ne marifetler var?
bnmki oturmayı hiç sevmiyor oturtunca iyice eğilip ayaklarına bakıyor ayaktayken de hep dans modunda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…