2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Günaydın kizlar. Dun gece cok iyi uyudu kerem şükür :) hastanede daha iyi uyumustu arabasinda yer darligindan hic donemedi :) dun de cok dondu besigin her yerini gezdi sag sol on arka :) on gundur falan uyuyordu ama mizirdaniyordu cok uyaniyordu bu gece döndü döndü döndü ama uyanmadi. Ben de cok rahat uyudum ama uykumu alamadim dunden sonra. 6da uyandi yine kerata ya. Ilk uykusunda ben de gidicem :) bir de him himmmm yapiyo alt dudagi icine sokuyo sıkıştırıyo cok tatli oluyo minnagim. Öpücük sesini de oyle cikariyormus kofte :)

Günaydın kızlar Nasılsıniz hafta salonunda erken uyandım ama bunlar ben uyandım bebis değil sabah vajinanın şu geldi hani hamileyken doğum olacagi zaman gelir ya aynen öyle çok korktum n3ttede bişi yazmıyor sizce ne olabilir. İşediM sandım ama değil ayağa kalktım şu boşaldı

Ben de doguma o sekilde gittim lavaboda ayaga kalktigim gibi litrelerce su bosalmisti cnm. Bi doktora görün

Neden olabilir ki. Doktorunu arasan ya da mesaj atsan..

Kislar sizin cocuklar da size cok düşkün mü? Erkek anneye kiz babaya düşkün olur genelde. Dun yorgunluktan ikindide bi saat uyudum esim diyo ki senden hareket mi bekliyordu ne gözünü bile kirpmadan sana bakiyordu diyo bi de surekli sana bakiyo diyo disari ciktigin an pesinden bakip mizmizlik yapiyo aglamak istiyo falan diyo eee dedim gündüz ben onunla surekli oyun oynuyorum surekli ilgileniyorum çocukla olsun o kadar he tabi esimin cogunlukla senden gözünü alamiyo oglum birak anneye bakmayi biraz da bana bak aman hep anneye gul demesi cok hosuma gidiyo

Kislar bir de fakultede süt cocugu servisindeydik ya oradaki yazilari aktarim. Anne sütü cocuk emdikce yaglanirmis daha doyurucu olurmus. Ki dun sut sagip dolaba koydum simdi baktim yagi uste cikmis tabaka olusturmus. Altta da bazen sut sulu gibi rengi oluyo ya oyle kalmis. Anne sütü alan cocuklarin biberon ve mama alanlara gore 5 puan daha zeka seviyesi fazla oluyormus. Aaaa gerisini unuttum yumurta yememekten demirlerim kayboldu :) bi de bi makale okumustum anne sütü alanlar ilerde depresyona daha az giriyormus surekli kucaklaniyo ya kendine guveni artiyormus

Benimki böyle eşim kıskanıyor

Valla canım benimki eMme di s

Benimki emme do sağdm verdim .anne sütü tabiki önemli ama zeka ile ilgili abartiyorlar bence eskiden mama bile yokmuş anne situ içmeyen bebekler pirinç unu yemiş B7 durumda onların zekası bi 20 puan geri olcak desene

Alerji sonucu ne oldu geçecek mi

ya daha bıngıldağı yumuşak ya korkuyorum ama bi deneyeyim herkes taradığını fırçaladığını söylüyor burda baksana
Çok zorlanmadan tara babasını tarafının sık olan tarafıy la tara geçer . Ben çok yağ duymadım 1 kere falan dalın sÜrdüm sonrada gün içinde hepbtarayarak geçirdim

Benimki yle aynı kiloda biz başlamadım sadece tartışıyoruz ne yersek tadına bastırıyor doktornoylebdedi. 6. Ayda yedikten başlama bence gerek yok kilosu iyi bu aylar az alıyorlar kiloyu zaten

Alerji sonucu ne oldu geçecek mi
Cnm vucudu direnc gelistirmemis 15 gun ya da en gec bi ay sonra kontrole gel dediler yukarda yukleme yapan hemsire de alti ay sonra yine yukleme ile bakicaz diyo ben diyetteyim yani yine. Cocuga da ek gidaya gecince kesinlikle vermiycem. Yumurtali mamadan bi tatli kasigi aldi on bes dk bekleyip tepki vermezse yedirecektik ama iki dakka sonra kipkirmizi oldu yüzü. Döküntüler basladi. Hemen ilac yaptilar serumuna da ilac kattilar oyle geçti. Cocuk dönmesin diye cok ugrastik ayaktan takiyorlar serumu

Geçmiş olsun yaa inşallah geçer

Geçmiş olsun yaa inşallah geçer
Cok sagol cnm. Bazi cocuklarda bes yasina kadar devam edip geciyormus bazilarinin daha kisa surede bazilarininki ömürlük insallah bizimki de cabuk gecer. Brn de diyetteyim cunku hirilti ile basliyormus cigere sicrayip astima kadar gidiyormus. Insallah gecer ki cocuk onu yedi bunu yedirdiler diye kafayi yerim sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…