2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Esimin bir akrabasinin bebeginde bircok allerjen cikmis canim, annenin yemege yasak listesi upuzundu, bir sene boyunca ne yiyecegini sasirdi. Diyeti uyguladi 1,5 sene emzirdi helal olsun ona. Yasindan sonra ara ara denediler cogu seyde allerjisi gecmis bebegin. Sizde biraz erken denenmis galiba cunku allerjisi olmayan bebege bile simdiden yumurta yedirtmezler. Ek gida tablosunda yumurtaya 8. Aydan sonra baslaniyor galiba. Cok gecmis olsun, kiyamam yavruna.

aynen aynen dışarı çıkınca daha çok fark ediyorum ve hoşuma gidiyo yabancılıyo artık başkalarını ağlıyo bana gelince susuyo hemen başkasının kucağındayken gözü hep bende
Ya benimki herkese gulucukler atıyor cok güleç maşallah :) ama ben kahkaha atmasını her zaman saglayamiyorum. Bugun ilk kez gördüğü bir teyze ile kikir kikir kahkahalasti. Sevinsem mi uzulsem mi bilemedim

Ya benimki herkese gulucukler atıyor cok güleç maşallah :) ama ben kahkaha atmasını her zaman saglayamiyorum. Bugun ilk kez gördüğü bir teyze ile kikir kikir kahkahalasti. Sevinsem mi uzulsem mi bilemedim
ya bnmki de uzaktan gülüyo ya da artık tandığı anneanne dede teyze dayıya kucakta da gülüyo ama sadece bana ve babasına atıyo o tatlı kahkahalarını ben naparsam yapayım gülüyo hele uykusunu aldıysa diş ağrısı yoksa hep kahkaha :) o öyle yapınca ben de hırpalıyorum tabi şimdi alıştı hırpalayınca da kahkaha atıyo yicem çocuğu az kaldı :))

çok geçmiş olsun canm ya ben anlamadım ama siz bu testi neden yaptırdınız doktor mu yönlendirdi
Cnm biz 3 aylikken kanda ve ďeride alerji testi yaptirdik deride cikmadikanda düşük dozda cikti. Yuzu gecince yükleme yapicaz gececek dedi vucut direnc kazaniyo ya. Ama olmamis kazanmamis biz persembe yukleme icin gittik test icin degil ama cocuk bi anda fena oldu

kerem de acayip firil firil besikte. Her santimini geziyo resmen bi de ne bulursa yaliyo arada bakiyorum besigi yaliyo :)

Bizimki massallah disarda da gulene guler :)ama tabi bana guldugu gibi kimseye gülmez. Bugun ben kahkaha atıyorum o da atiyo babasi denedi yapmadi :) bizim babamiz da sormustu onceden emzirmek nasıl bir duygu diye

Cnm normalde denenmezdi ama deri testinde cikmadi kanda da az cikmisti iki ay once. Az olunca sifirlanir diye dusunduler ama yüzü tepki veriyo zaten yuzu icin götürmüştüm ben o zaman. Ben de iki bucul aydir diyetteyim diyet devam edecek. 6 ay sonra yukleme yapacaklar. Bir de kimse beni anlamiyo benim cocugumun yuzu nerdeyse tümden yara olmustu cok cektim cok agladim ama yine de şükür. Artik yuzu gecti ama o yaralari kasidi diye izi kaldi olsun gecti ya. Evet her bebekte alerji cikar su an ama benim sutten gecen az miktar bile yüzünü yara etmeye yetti demek ki sizjn bebeklerinizin alerjisi bile olsa cok cok azdir ki burda bi ben bi de Zonguldakli ark yakiniyoruz atopik dermatitten

Bizimkinin kahkahalari icin abidik gubidik seyler yapiyorum gülüyo cok tatlilar yaaaa

Yüzünü net cektigim birsey bulamadim bu bile yarasinin az oldugu hali tum yuzunu kaplamisti nerdeyse. Üstelik sadece yumurta da değil susama da var bi de tarçın veya badem. Allah bilir bilmedigim ne cok alerjisi var. Anne veya baba alerjikse bebegin de oyle olmasi kacinilmaz ki benim de yiyecege var mı bilmiyorum ama gunes toz metal polen mevsimi olmasa bile sık agacli ortam vs benim de cok alerjim var. Ve bu alerjiler astima kadar gidebiliyo o yuzden kontrol ettircem yilda iki uc kez. Ben zonguldakta agactan ve rutubetten durmadan hapsiriyordum evet ilaclari var ama doktorlar hem yaziyo hem sadece 3 gun kullan diyo insallah besin alerjisi de gecer ve yavrum benim gibi olmaz

Eklentiler

• 20150721_121307.webp
    50,7 KB · Görüntüleme: 85
Ini gecer kalmaz üzülme annesi , foto cok tatlı maşallah o nasıl yatış öyle hahaahah bayıldım

anladm cnm allahım şifa versn bi an önce geçsn inşallah

kerem de acayip firil firil besikte. Her santimini geziyo resmen bi de ne bulursa yaliyo arada bakiyorum besigi yaliyo :)
ya benmkinin yatağı bzm yatak odasında orası sıcak diye oturma odasına yatak yapıyorum oğluşuma da yanıma yatak yapıyorum dönmeye başlayalı yattığı yeri genişlettim etrafını çeviriyorum ona rağmen sabah bi kalktım yere gitmiş sehpa var onun altına doğru girmiş ağlıyo nasıl fırladığımı bilemedm yataktan ya bu gece dönemeyeceği şekilde koltuğun yanına yapcam yatağını

oyy yavrum ya ne de güzel uyuyo

Cnm küçük besigin yok mu benim karyola seklinde olan yatak odamda kucuk besik oturma odamda durmayinca gelip orda yatiriyorum kucukte daha rahat uyuyo memlekete gidince ne yapcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…