2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Onun sebebi yumurta miymis? Gecmis olsun
Herkesin yumurta olmuyo cnm bizim yan komsunun torununda inek sutu alerjisi var. Bizdeki yumurta. Doktora susam ve tarcini da söyledim yar doc idi. Türk cocuklarinda susam alerjisi cok oluyo diyo. Tahini birakinca cok hizli iyi oldu bi de tarcinli kurabiye yapmistim o da kotu etmisti ama icinde badem vardi o da alerjik birsey dun geldi aklima. Anne sutunden cok fazla alerjen madde gecmiyor o yuzden yumurtayi direk alinca cok kotu oldu hem de dakkalar icinde iki dk sonra pembelestigini farkettim on adim labratuar idi oraya gjrene kadar kipkirmizi oldu cocuk ve baktim beyaz beyaz su toplar gibi kabardi. Insallah gecer ya ha ama bunlar birsey degil cok sukur. Bi kiz cocugu gördüm yasinda ya var ya yok kalp krizi gecirmis cok sasirdim neler neler var ya

Cok cok gecmiş olsun Allah daha büyük dert vermesin

Ben basaramadım o yöntemı basaran varsa saygı duyarım, oglanları bır yaşına kadar salladım sonra kıtap okuyarak uyumaya başladılar
Ilk ikisinde salladım aonra da alıştırmadım tek uyumaya cok zorluk cektim bunda aynı Hata yı yapmıyorum beşiğinde yatırıyorum uyuyor cok şükür dogdugından beri

aynu seyler benim pasada da oldu ustelik hic meme emmemesine ragmen 8 saat ne sut ne mama ictigini bilirim gece uykuda bile deniyordum ama icmiyordu 15 gun filan surdu sonra kendiliginden gecti sukut seni anliyorum ama stres yapma bebegi de zorlama isteyince iciyorlat

Boşver canim ya. Bebegi makine gibi egitmeye çalışacaklar; aglatacaklar. Gönlün nasil el verecek? 5 yasina gelmiş sallanan bebek gördün mu? Buyudukce akli erdikce duzelir nasil olsa
ben de oyle dusunuyorum zaten cabucak buyuyorlar bir damla gozyasina deger mi hem de 5 dk sallamaktan kacinmak icin

çok geçmiş olsun canm ya ben anlamadım ama siz bu testi neden yaptırdınız doktor mu yönlendirdi

çınar da hırlıyo arada korktum bak şimdi
dün gece de biz hhiç uyumadık annemlerdeydik bi de uykuda dönmeyi alışkanlık edindi yüzüstü dönüp dönüp ağladı uykusunda allhtan annemlerdeydik saat 7 de anneme verdm ben uyumuşum 9.30 a kadr hem alışsın anneme diye brz mızıldamış beni göremeynce ama uyumuş sonra

aynen aynen dışarı çıkınca daha çok fark ediyorum ve hoşuma gidiyo yabancılıyo artık başkalarını ağlıyo bana gelince susuyo hemen başkasının kucağındayken gözü hep bende

Benim kiz da en cok bana gulumser. Disarda insanlara dikkatlice bakar ama ciddi durur, herkes agirbasli kiz der. Bana karsi hep gulec ama. Babasina da cok guler, esim cok ilgileniyor oynuyor konusyor. Her aksam banyosunu babasi yapar ben su dokerim. Giyindirir, sarki soyler guldurur. Hafta sonu da nerdeyse sadece emziriyorum onun disinda hep babasi ilgileniyor. Kakali poposunu yikar, uyutmaya ugrasir. Keske emzirebilsem diyor kiskaniyorum diyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…