Uykunun satildigini ilk kez duydumhttp://www.bebekveuyku.com/uyku-paketlerimiz.php Kızlar hiç duydunuz mu bu bayanı .. Tracy hogg gibi sanırım .. Faydası olurum ki uyumayan uyuyamayan sallanarak uyuyan bebişlerimiz için
Onun sebebi yumurta miymis? Gecmis olsunCnm atopik dermatit idi. Yani yuzunde döküntüleri vardi surekli kasiyordu
Herkesin yumurta olmuyo cnm bizim yan komsunun torununda inek sutu alerjisi var. Bizdeki yumurta. Doktora susam ve tarcini da söyledim yar doc idi. Türk cocuklarinda susam alerjisi cok oluyo diyo. Tahini birakinca cok hizli iyi oldu bi de tarcinli kurabiye yapmistim o da kotu etmisti ama icinde badem vardi o da alerjik birsey dun geldi aklima. Anne sutunden cok fazla alerjen madde gecmiyor o yuzden yumurtayi direk alinca cok kotu oldu hem de dakkalar icinde iki dk sonra pembelestigini farkettim on adim labratuar idi oraya gjrene kadar kipkirmizi oldu cocuk ve baktim beyaz beyaz su toplar gibi kabardi. Insallah gecer yaOnun sebebi yumurta miymis? Gecmis olsun
http://www.bebekveuyku.com/uyku-paketlerimiz.php Kızlar hiç duydunuz mu bu bayanı .. Tracy hogg gibi sanırım .. Faydası olurum ki uyumayan uyuyamayan sallanarak uyuyan bebişlerimiz için
Cok cok gecmiş olsun Allah daha büyük dert vermesinHerkesin yumurta olmuyo cnm bizim yan komsunun torununda inek sutu alerjisi var. Bizdeki yumurta. Doktora susam ve tarcini da söyledim yar doc idi. Türk cocuklarinda susam alerjisi cok oluyo diyo. Tahini birakinca cok hizli iyi oldu bi de tarcinli kurabiye yapmistim o da kotu etmisti ama icinde badem vardi o da alerjik birsey dun geldi aklima. Anne sutunden cok fazla alerjen madde gecmiyor o yuzden yumurtayi direk alinca cok kotu oldu hem de dakkalar icinde iki dk sonra pembelestigini farkettim on adim labratuar idi oraya gjrene kadar kipkirmizi oldu cocuk ve baktim beyaz beyaz su toplar gibi kabardi. Insallah gecer yaha ama bunlar birsey degil cok sukur. Bi kiz cocugu gördüm yasinda ya var ya yok kalp krizi gecirmis cok sasirdim neler neler var ya
Cok sagol cnm teşekkür ederimCok cok gecmiş olsun Allah daha büyük dert vermesin
Yok almıyor alır gıbı yapıyo dişini kaşıtıyor sonra aglıyor,Emzik hiç mi almıyor? Nasıl uyutuyorsun peki? Ben emzikle uyutuyorum. Onun dışında vermiyor um
Hoşgeldın ama cok sıcak ankara cıldırttı benı bu sene kafam bı turlu kurumadı terdenbenim annemlerde batıkentte,yarın bende gidiyorum ankarama,batıkentime
Ben basaramadım o yöntemı basaran varsa saygı duyarım, oglanları bır yaşına kadar salladım sonra kıtap okuyarak uyumaya başladılarhttp://www.bebekveuyku.com/uyku-paketlerimiz.php Kızlar hiç duydunuz mu bu bayanı .. Tracy hogg gibi sanırım .. Faydası olurum ki uyumayan uyuyamayan sallanarak uyuyan bebişlerimiz için
Ilk ikisinde salladım aonra da alıştırmadım tek uyumaya cok zorluk cektim bunda aynı Hata yı yapmıyorum beşiğinde yatırıyorum uyuyor cok şükür dogdugından beriBen basaramadım o yöntemı basaran varsa saygı duyarım, oglanları bır yaşına kadar salladım sonra kıtap okuyarak uyumaya başladılar
Boşver canim ya. Bebegi makine gibi egitmeye çalışacaklar; aglatacaklar. Gönlün nasil el verecek? 5 yasina gelmiş sallanan bebek gördün mu? Buyudukce akli erdikce duzelir nasil olsahttp://www.bebekveuyku.com/uyku-paketlerimiz.php Kızlar hiç duydunuz mu bu bayanı .. Tracy hogg gibi sanırım .. Faydası olurum ki uyumayan uyuyamayan sallanarak uyuyan bebişlerimiz için
ben deneyeyim bariBizin dr umuz konak için zeytinyağı ile karbonatı karıştır banyıdan yarın saat 1 saat önce sür. Sonrada yıka demişti. Bizde öyle konak sorunu olmadı denemedim hiç ama sizlerede fikir olsun.
aynu seyler benim pasada da oldu ustelik hic meme emmemesine ragmen 8 saat ne sut ne mama ictigini bilirim gece uykuda bile deniyordum ama icmiyordu 15 gun filan surdu sonra kendiliginden gecti sukut seni anliyorum ama stres yapma bebegi de zorlama isteyince iciyorlatGunaydin kizlar. Bitik durumdayim bizim kucuk bey sabaha kadar mizildandi emmedide uyumadi da her zaman uykuda emerdi bu gece emmedi 8 saat sonra sutumu sagip biberonla verdim o acliga ragmen cocuk icmedi yaa inanabiliyor musunuz bu daha 4 bucuk aylik bir bebek nasil kendi rizasiyla bu kadar ac kalir hasta falanda gorunmuyor cocuk gulup oynuyor. Uykuda hic reddetmemisti memeyi iki gundur kan damlasina basladim ondan olabilir mi acaba
ben de oyle dusunuyorum zaten cabucak buyuyorlar bir damla gozyasina deger mi hem de 5 dk sallamaktan kacinmak icinBoşver canim ya. Bebegi makine gibi egitmeye çalışacaklar; aglatacaklar. Gönlün nasil el verecek? 5 yasina gelmiş sallanan bebek gördün mu? Buyudukce akli erdikce duzelir nasil olsa
çok geçmiş olsun canm ya ben anlamadım ama siz bu testi neden yaptırdınız doktor mu yönlendirdiKizlar yazdıklarınızı dün okudum gecmis olsun diyen dua eden herkese cok tesekkur ederim. Gece okudum ama gozler kan canagi yazmak istemedim kafam da birsey almiyordu uykusuz. Esimle nobetlese baktik firildak misali döndüğü icin ayagini oynatmasin diye. Bi ben uyudum bi esim uyudu. 24 saat gözlem altinda kaldi sonra geldik evimize. Yumurta hayatima girmeden cikti. Neyse kerem agliyo. Bebislerinizi optum. Ilk uyku seansi
çınar da hırlıyo arada korktum bak şimdiBi ark kiymayin demis de yumurtaya acayip tepki gosterdi hem de yedikten hemen sonra. Mecbur damar yolu acildi yumurta etkisini yitirsin diye. Ilac yaptılar seruma da ilac kattilar oylelikle gecti yuzu yavas yavas. Allah kimseye daha buyugunu vermesin bu bile zor. Sonuc o hicbir sekilde yumurta yemeyecek ben de yemiycem. Anne sutunden cok fazla alerjen madde gecmiyormus bunu ogrendim. O yuzden sakin inek sütlü yogurt vermeyin bi yil tabi yumurta da. Kontrol edecekler arada bir gecmis mi diye. Benim yememe nedenim de hirilti ile baslayip cigerlerine sicriyormus alerji ve astıma donebiliyormus. O yuzden gozumde kalan pastalar borekler cikolatalar uzun bi sure daha gozumde kalcak :)
dün gece de biz hhiç uyumadık annemlerdeydik bi de uykuda dönmeyi alışkanlık edindi yüzüstü dönüp dönüp ağladı uykusunda allhtan annemlerdeydik saat 7 de anneme verdm ben uyumuşum 9.30 a kadr hem alışsın anneme diye brz mızıldamış beni göremeynce ama uyumuş sonraGünaydın kizlar. Dun gece cok iyi uyudu kerem şükür :) hastanede daha iyi uyumustu arabasinda yer darligindan hic donemedi :) dun de cok dondu besigin her yerini gezdi sag sol on arka :) on gundur falan uyuyordu ama mizirdaniyordu cok uyaniyordu bu gece döndü döndü döndü ama uyanmadi. Ben de cok rahat uyudum ama uykumu alamadim dunden sonra. 6da uyandi yine kerata ya. Ilk uykusunda ben de gidicem :) bir de him himmmm yapiyo alt dudagi icine sokuyo sıkıştırıyo cok tatli oluyo minnagim. Öpücük sesini de oyle cikariyormus kofte :)
aynen aynen dışarı çıkınca daha çok fark ediyorum ve hoşuma gidiyo yabancılıyo artık başkalarını ağlıyo bana gelince susuyo hemen başkasının kucağındayken gözü hep bendeKislar sizin cocuklar da size cok düşkün mü? Erkek anneye kiz babaya düşkün olur genelde. Dun yorgunluktan ikindide bi saat uyudum esim diyo ki senden hareket mi bekliyordu ne gözünü bile kirpmadan sana bakiyordu diyo bi de surekli sana bakiyo diyo disari ciktigin an pesinden bakip mizmizlik yapiyo aglamak istiyo falan diyo eee dedim gündüz ben onunla surekli oyun oynuyorum surekli ilgileniyorum çocuklaolsun o kadar he tabi esimin cogunlukla senden gözünü alamiyo oglum birak anneye bakmayi biraz da bana bak aman hep anneye gul demesi cok hosuma gidiyo
Benim kiz da en cok bana gulumser. Disarda insanlara dikkatlice bakar ama ciddi durur, herkes agirbasli kiz der. Bana karsi hep gulec ama. Babasina da cok guler, esim cok ilgileniyor oynuyor konusyor. Her aksam banyosunu babasi yapar ben su dokerim. Giyindirir, sarki soyler guldurur. Hafta sonu da nerdeyse sadece emziriyorum onun disinda hep babasi ilgileniyor. Kakali poposunu yikar, uyutmaya ugrasir. Keske emzirebilsem diyor kiskaniyorum diyor :)Kislar sizin cocuklar da size cok düşkün mü? Erkek anneye kiz babaya düşkün olur genelde. Dun yorgunluktan ikindide bi saat uyudum esim diyo ki senden hareket mi bekliyordu ne gözünü bile kirpmadan sana bakiyordu diyo bi de surekli sana bakiyo diyo disari ciktigin an pesinden bakip mizmizlik yapiyo aglamak istiyo falan diyo eee dedim gündüz ben onunla surekli oyun oynuyorum surekli ilgileniyorum çocuklaolsun o kadar he tabi esimin cogunlukla senden gözünü alamiyo oglum birak anneye bakmayi biraz da bana bak aman hep anneye gul demesi cok hosuma gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?