- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.462
- 448
- Konu Sahibi ladynoname
-
Masaj aleti kullandığını mutlaka doktoruna söyle bilgilendir, belki kullanmanı tavsiye etmezAnladım canım benim de başladı şimdiden ben de geçirecek şeyler deniyorum ama pek fazla işe yaramıyor. Tek işime yarayan bir ufak masaj aletim var arada onu üstünde gezdirmek. Ara ara onu yapıyorum işte...
Anladım canım benim de başladı şimdiden ben de geçirecek şeyler deniyorum ama pek fazla işe yaramıyor. Tek işime yarayan bir ufak masaj aletim var arada onu üstünde gezdirmek. Ara ara onu yapıyorum işte...
Tamam canım haftaya gittiğimde sorarımMasaj aleti kullandığını mutlaka doktoruna söyle bilgilendir, belki kullanmanı tavsiye etmez
Normali 40 haftaya ikizlerde de 36 falan olması bekleniyor. 32 den sonra olursa emme refleksleri falan gelişiyor. Prematüre için yaşam Sınırı 27 hafta sayılıyor ama son yıllarda 24 haftalık Olanları da bir şekilde Yaşatma şansları var canım.Kızlar en ideal doğum haftası kaç ikizlerde 35 mesela yetiyo mu..okudukça sizi tırstım..
Canım geçmiş olsun gerçekten zor özellikle de ikiz gebe iken çalışmak. haftanın 4 gününde evdesin, ama 28 den sonrası çok zorluyor bizi. Ben de bugün iş göremez raporumu aldım. Sen nerede çalışıyorsun. Ben öğretmenim. Bu arada oğluna kim bakıyor, benimki kreşe gittiği için rahatım açıkçası. Kendine çok dikkat et, stresten uzak durmaya çalış. Sinirlerini bozma. Hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz. Ben de aynı şekildeyim. Bu arada belin ağrıdığında evde isen hemen uzan. Belim ağrıdığında hemen dinleniyorum.herkese slm arkadaşlar, nasılsınız ne durumdasınız ben çok zor günler geçiriyorum
30. haftama girdim haftanın 3 günü işe gitmek zorundayım
2,5 yaşında bir oğlum var inanılmaz ilgi isteyen
çok zorlanıyorum sürekli sancım oluyor
sinirlerim çok bozuk
27. haftamda şiddetli sancıdan dolayı 3 gün yatış aldım
erken doğumdan çok korkuyorum
sizlerde durum nedir yazarsanız sevinirim
dünden beri de bel ağrım başladı çok rahatsız ediyor
İnş.tüm ikizler zamanında doğar..Normali 40 haftaya ikizlerde de 36 falan olması bekleniyor. 32 den sonra olursa emme refleksleri falan gelişiyor. Prematüre için yaşam Sınırı 27 hafta sayılıyor ama son yıllarda 24 haftalık Olanları da bir şekilde Yaşatma şansları var canım.
Gecmis olsun canim, umarim preklamsi gorulmeden atlatirsin. Bu konu beni de urkutuyor. Tansiyonun kac peki. Benim normalda 9~6dir. Gecen kisa sureligine gorme kaybi yasadim. Tansiyonuma baktim. 11~5. Cok cikmamis ama ilk aklima preklamsi geldi. Allah korusun hepimizi, bebislerimizi.Merhaba kızlar,
34+4 üm bugün.ben 28 haftalıktan beri tansiyon sorunu yaşıyorum.preeklempsi sunırlarında geziyorum sürekli.tansiyon yükselmelerinde idrar toplayıp tahlil yapıyoruz,şimdiye kadar tehlikeli yükseliş göstermedi çok şükür.bugün yine idrar verdim akşam sonuç alıcam ve kontrolüm var.başta doktorumun hedefi 32 haftaydı daha sonra 34 oldu bakalım bu haftayı da yırtabiliriz inşallah.
34 olduğumuz gün ciğer geliştirici iğnemizi olduk.sona yaklaşıyoruz.36 yı bitirebilmeyi çok istiyorum ama bakalım kusmet hayırlısı.
Tansiyona çok dikkat edin kızlar.biz çok daha riskliyiz her konuda.ben 6 haftadır hergün 2 saatte bir ölçüyorum ve hemen yakalıyorum değerlerin yükselmesini.vücudunuzu tanıyın ve her konuda doktorunuzu uyarın.
Uzun oldu ama uzun zamandır yazamamıştım,herkese sağlık diliyorum...
Gecmis olsun arkadasim, hayirli olsun. Bebislerin en kisa zamanda kuvezden cikar Insallah. Bebisler kac kilo dogdular, genel aneztezimi yoksa spinal, epidural mi yaptilarKızlar slm.ben 35 haftayı bitirdiğim gün 13 şubatta doğum yaptım.bahsetmiştim tansiyon sorunum vardı.son haftalar kilo alamadı bebeklerim ve tansiyon 16 ları buldu,doktorum doğum kararı aldı.10 gündür küvezde bebeklerim.solunumla ilgili sorun yaşamadık çok şükür,kilo almalarını bekliyoruz.bir an önce toparlarlar inşallah kavuşurum kuzularıma...
Sağol canım darısı başınıza.spinal sezeryan oldum,çok memnunum tavsiye ederim kesinlikle.içimden çıkışlarını hissettim,ağlamalarını duydum,koynuma verdiler öptüm:)çok güzeldi.eşimde yanımdaydı.birisi 1800 biri 2000 doğdularGecmis olsun arkadasim, hayirli olsun. Bebislerin en kisa zamanda kuvezden cikar Insallah. Bebisler kac kilo dogdular, genel aneztezimi yoksa spinal, epidural mi yaptilar
Ne guzel, en kisa zamanda kuvezden de cikarlar umarim. Darisi bize insallahSağol canım darısı başınıza.spinal sezeryan oldum,çok memnunum tavsiye ederim kesinlikle.içimden çıkışlarını hissettim,ağlamalarını duydum,koynuma verdiler öptüm:)çok güzeldi.eşimde yanımdaydı.birisi 1800 biri 2000 doğdular
Geçmiş olsun canım, inşallah en kısa zamanda bebişlerini kucağına alırsın...Kızlar slm.ben 35 haftayı bitirdiğim gün 13 şubatta doğum yaptım.bahsetmiştim tansiyon sorunum vardı.son haftalar kilo alamadı bebeklerim ve tansiyon 16 ları buldu,doktorum doğum kararı aldı.10 gündür küvezde bebeklerim.solunumla ilgili sorun yaşamadık çok şükür,kilo almalarını bekliyoruz.bir an önce toparlarlar inşallah kavuşurum kuzularıma...
canim merhaba. ben d nst de sancilarim cikti. nidilat verdigi halde yine cikti. hastaneye 2 gun yatis verdi. serum, nidilat verilerek kontrol altina alindi. doktorum yuzduk yuzduk kuyruguna geldik bir hafta daha dayanmamiz gerek dedi.dualarinizi bekliyorum.Kizlar Nasilsiniz? Sesiniz cikmiyor, her kes dogum yapti qaliba :)
Papatyalp, once benim dogumum olsun, arkamdan sen gel. Sira benimm. Acele etme.canim merhaba. ben d nst de sancilarim cikti. nidilat verdigi halde yine cikti. hastaneye 2 gun yatis verdi. serum, nidilat verilerek kontrol altina alindi. doktorum yuzduk yuzduk kuyruguna geldik bir hafta daha dayanmamiz gerek dedi.dualarinizi bekliyorum.
canim Allah razi olsun, moral oldun bana ve gulumsettin beni. hakkimizda herseyin hayirlisi olur insallah, sen de dinlen bol bol...Papatyalp, once benim dogumum olsun, arkamdan sen gel. Sira benimm. Acele etme.
Canim ben inaniyorum, 1hafta daha dayanacaksin, en az Insallah. Sen kendine bunu sorun edip, sıkıntı, stres yapma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?