2015 Mart veya Nisan'da Dogum Yapacak İkiz Anneleri

Arkadaşlar bebeklerinizin kilosu nedir? benim ikizlerimin ikisi de erkek. 25+2 iken doktora gittim. Biri 770 grammış, diğeri 720 grammış. Sizin bebişler nasıl? Allah evlatlarımızı korusun inşallah....
Ben de 23+4 de 650 civarında idi.ama ultrasonda güven olmuyor yaklaşık bişe söylüyor ve başka doktor da farklı çıkıyor ultrason u farkli olduğu için. Birde geceleri uyuyamiyorum sırt üstü daha rahat ediyorum ama sakıncalı y mis.

1 saat sonra benimde kontrolüm var
galiba bu hafta şeker yüklemesi yapar
kasık bölgemde bu aralar adet sancısı gibi sancılarım olmaya başladı
ayrıca kasılmalarım arttı
korkuyorum erken doğumdan
sizlerde de varmı arkadaşlar böyle şikayetler

Kasilmalarim benim de artti. Ayakta yarim saat durup, is yapamiyorum. Gecekeri de uyuyamiyorum, omurgalarim, kemiklerim agriyor. Dayanyoruz simdilik bakalim.

aynı durum bende de var bende kesinlikle soluma yatamıyorum çok iyi bir ayarlama çekmem lazım yatabilmem için.en rahat ettiğim düz.ondada iki yastık bacağımın altına bir yastık şeklinde bir şeyler deneyip karnımın gerilmesine engel olmaya çalışıyorum

Kizlar merhaba :) Ayni durumdayim, sol tarafima uyuyamiyorum. Ozellikle sol ve ya sag tarafa donersem bebekler tekmeliyor. Sizde de oluyormu? O kadar zorlashti ki uykuya dalmak.
Ben 22+4 haftalik kontrolumda A bebegim 563, B bebegim 512 gr idi. Shimdi 24+5 haftamdayim.

Kizlar ben ogretmenim ve bugun nobetciydim sogukta ve ayakta durmaktan mafoldum.ve sol gogsumun alti cok agriyor.ikiz annelerde nobetten dusme olayi yine 24.hafta mi yoksa dr ayri bi rapor duzenleyebiliyor mu

Kizlar ben ogretmenim ve bugun nobetciydim sogukta ve ayakta durmaktan mafoldum.ve sol gogsumun alti cok agriyor.ikiz annelerde nobetten dusme olayi yine 24.hafta mi yoksa dr ayri bi rapor duzenleyebiliyor mu

Cok gecmis olsun canim dikkat et kendine,ben evdeyim surekli dinlendigim halde benimde sol gogsumun alti cok agriyor sanki icerde bicak yarasi var gibi aciyor bence doktoruna soyle rapor yazabilir ayrica hamileyken nobet tutma zorunlulugun yok.bunu okul idaresinin dusunmesi lazimdi.ya da idareye rica et yazik sana

Arkadasim, doktorun verecegi bir raporla nobetten düşebilirsiniz. Nobet cok yorar sizi, tehlikeli de olabilir. Dikkat edin hocam, doktordan raporunuzu alin. Riske atmayin.

Arkadasim, doktorun verecegi bir raporla nobetten düşebilirsiniz. Nobet cok yorar sizi, tehlikeli de olabilir. Dikkat edin hocam, doktordan raporunuzu alin. Riske atmayin.
ya ben dr a söyledim ama bana 24.hafta dedi.okulumuzda da nöbet olayı sıkı.Araştırdım hiç ikiz gebelikle ilgili bir nöbet düzenlemesinde denk gelmedim.hala kötüyüm kustum mide bulanıyor.belim kasığım ağrıyor şimdide

canım keşke idare insani olsa da dile getirebilsem ama malesef.hamilelikte de insiyatif sadece 24. haftadan sonra onun dışında kimse seni idare etmek zorunda değil malesef Bugün -4 dereceydı birde.sol tarafımda ki o ağrı beni dünden beri mahfetti yatamadım hiç bir şekilde ve ayakta kaldıkça daha beter oluyor.şubat tatili dönüşü nöbetten düşüyorum ama bu üç hafta bugünden itibaren gözümde büyüyor.

Tuhh yaa canim hakkaten insafsizmis sizin idare benim calistigim okullarda hamile arkadaslar hicbizaman nobet tutmadilar.olmadi nobet gunu rapor mu alsan ya da iceride nobeti olanlar degismezmi ki seninle 3 hafta bisekilde idare etmen lazim cunku kolay degil normal halde bile nobet gunu mahvoluyor insan Allah yardimcin olsun..

İnsallah bi sekilde atlatacagim cnm bizim.kadro malesef eksik oldugu icin zor ayni kisiler ustunde duruyor nobet.olmadi haftaya rapor alirim nobet gunu.bebislerime birsey olacak diye odum kopuyor.onlar iyi olsun da

Uzuldum simddi, siz dikkat edin yine de. Arkadaslariniz yardimci olmaz mi bu konuda. Idare etseler sizi.ama ikiz gebeligin sıkıntılarını bizden baska anlayacak yok maalesef.

Ben de 1 saattir sol kasigimda siddetli bir agriyla bogustum. Batma seklinde, kasilma da oldu. Kasilmadan mi boyle oldu, yoksa baska bir seymi anlamadim. Korktum, sanci mi bu diye. Yattim kalkamadim, azaldi, sonra tekrar slddetlendi. Korktum valla. Dikkat edin arkadaslar sizlerde.

İnsallah bi sekilde atlatacagim cnm bizim.kadro malesef eksik oldugu icin zor ayni kisiler ustunde duruyor nobet.olmadi haftaya rapor alirim nobet gunu.bebislerime birsey olacak diye odum kopuyor.onlar iyi olsun da
Benim masa bası olduğu halde zor dayanıyorum. Çarpıntı.nefes alamama yürürkende zorlanıyorum. Rapor istemelisin ikiz gebelik cok farklı ve zor bence.

Benim masa bası olduğu halde zor dayanıyorum. Çarpıntı.nefes alamama yürürkende zorlanıyorum. Rapor istemelisin ikiz gebelik cok farklı ve zor bence.
rapor hakkimiZ kisitli oldygu icin 15 tatil donusune sakliyorum o zaman bi aksi durum olursa direk 28de iki hafta rapor alirim.sonra 30.haftada zaten dogum iznim yasal olarak basliyor.

Canm ya benim de gece boyunca sag kasik agrim.batar gibi ara ara girdi.bugunde gun icinde burdayim dedi yani

Canm ya benim de gece boyunca sag kasik agrim.batar gibi ara ara girdi.bugunde gun icinde burdayim dedi yani
Bunun sebebini cozemedim bir turlu. 18 haftalikken de olmustu. O zaman benim de sag tarafti. Dun solda oldu. Kipirdayamadim. Bir de kasilmalar artinca daha cok endiselendim. Simdi solda hafif duruyor benim de ama hamd olsun kasilmalar durdu.
Rabbim hepimize sabir ve saglikli dogumlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…