- 7 Ağustos 2010
- 235
- 135
- 83
- Konu Sahibi ladynoname
-
Ben şu an 27+3 oldum. Ama bahsettiğin gibi geceleri uyumak büyük problem. Sol tarafa yatmak en doğrusuymuş ama yan taraflara yattığım zaman belim çok ağrıyor. Hamile minderi kullanıyorum o biraz daha iyi geliyor. Canım sen sırt üstü sakın yatma Allah korusun bebeklerin zarar görebilir, kan akışı zayıflarmış o zaman...Ben de 23+4 de 650 civarında idi.ama ultrasonda güven olmuyor yaklaşık bişe söylüyor ve başka doktor da farklı çıkıyor ultrason u farkli olduğu için. Birde geceleri uyuyamiyorum sırt üstü daha rahat ediyorum ama sakıncalı y mis.
Ben 20. haftamda aldım nöbetten düşme raporunu. Sen de bekleme derim ben de öğretmenim. Nöbet bizi çok yoruyor gerçekten...Canm yabenim de gece boyunca sag kasik agrim.batar gibi ara ara girdi.bugunde gun icinde burdayim dedi yani
Persembe gunu sirf nobetten dolayi dr randevusu aldim ben dr ma soyledim bana 24.hafta dedi demek alinabiliniyor rapor kizacm onaBen 20. haftamda aldım nöbetten düşme raporunu. Sen de bekleme derim ben de öğretmenim. Nöbet bizi çok yoruyor gerçekten...
tabi ki tek gebelikte 24.hafta, ikiz de 20.haftada verebiliyorlar. ben aslinda 18 haftalikken istemistim, 20. hafta yasal olan defi bana vevoyle verdi.Persembe gunu sirf nobetten dolayi dr randevusu aldim ben dr ma soyledim bana 24.hafta dedi demek alinabiliniyor rapor kizacm ona
Canım iyiyiz sonlara geldikçe yorgunluk artıyor. Sen maşallah bayağı ilerletmişsin hamileliğini. Doktor bana çok dikkat et, 34' e dayanmaya çalış dedi. Ağır kaldırma, iş yapma dedi. hayırlısıyla sağsalim alalım inşallah bebeklerimizi ....Kızlar ne durumdasınız?kimse yazmamış nezamandır....
Of o kaburga ağrıları bende şimdiden başladı demek ki sonuna kadar böyle devam edecek o ağrıdan ötürü geceleri de uyuyamıyorumBen 34 haftalığım ve 22 kilo aldım, en büyük şikayetim kaburga ağrım ve uyku problemim, gece uykum kalmadı
ben de 32 haftaligim.22 kilo aldim...Kizlar bircogunuzun gunu yaklasmis artik.Bu surecte kac kilo aldiniz? ve kacinci haftadan sonra kilo alimi hizlaniyor ikizlerde?
Malesef öyle, ilk kızım da 5. Aydan itibaren sol kaburgamda başlamıştı, ikizlerde de 5. Aydan itibaren sağ kaburgamda başladı :) ama sabır yapacak bişi yokOf o kaburga ağrıları bende şimdiden başladı demek ki sonuna kadar böyle devam edecek o ağrıdan ötürü geceleri de uyuyamıyorum
Anladım canım benim de başladı şimdiden ben de geçirecek şeyler deniyorum ama pek fazla işe yaramıyor. Tek işime yarayan bir ufak masaj aletim var arada onu üstünde gezdirmek. Ara ara onu yapıyorum işte...Malesef öyle, ilk kızım da 5. Aydan itibaren sol kaburgamda başlamıştı, ikizlerde de 5. Aydan itibaren sağ kaburgamda başladı :) ama sabır yapacak bişi yok
Allah kolaylık versin bizi de bekliyor o günler...Gunaydin arkadaslar,
Benim 32 bitecek. 12 kilo aldim. Kasiklarimda acima oluyor, Yuruyemiyorum. Tabiki kaburga ve bel agrisi da var
Canım rapor alsan o 3gun çalışmakmzorunda mısın ben 24herkese slm arkadaşlar, nasılsınız ne durumdasınız ben çok zor günler geçiriyorum
30. haftama girdim haftanın 3 günü işe gitmek zorundayım
2,5 yaşında bir oğlum var inanılmaz ilgi isteyen
çok zorlanıyorum sürekli sancım oluyor
sinirlerim çok bozuk
27. haftamda şiddetli sancıdan dolayı 3 gün yatış aldım
erken doğumdan çok korkuyorum
sizlerde durum nedir yazarsanız sevinirim
dünden beri de bel ağrım başladı çok rahatsız ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?