2015 Mart veya Nisan'da Dogum Yapacak İkiz Anneleri

Ben şu an 27+3 oldum. Ama bahsettiğin gibi geceleri uyumak büyük problem. Sol tarafa yatmak en doğrusuymuş ama yan taraflara yattığım zaman belim çok ağrıyor. Hamile minderi kullanıyorum o biraz daha iyi geliyor. Canım sen sırt üstü sakın yatma Allah korusun bebeklerin zarar görebilir, kan akışı zayıflarmış o zaman...

Persembe gunu sirf nobetten dolayi dr randevusu aldim ben dr ma soyledim bana 24.hafta dedi demek alinabiliniyor rapor kizacm ona
tabi ki tek gebelikte 24.hafta, ikiz de 20.haftada verebiliyorlar. ben aslinda 18 haftalikken istemistim, 20. hafta yasal olan defi bana vevoyle verdi.

Kızlar ne durumdasınız?kimse yazmamış nezamandır....
Canım iyiyiz sonlara geldikçe yorgunluk artıyor. Sen maşallah bayağı ilerletmişsin hamileliğini. Doktor bana çok dikkat et, 34' e dayanmaya çalış dedi. Ağır kaldırma, iş yapma dedi. hayırlısıyla sağsalim alalım inşallah bebeklerimizi ....

Her gecen gun agirlik artiyor. Basinc artiyor. Dun aksam 15 dak gorme kaybi yasadim. Tek gozumde. Misafirlikteydim. Odanin isigi mi rahatsiz etti anlamadim ama korktum. Tansiyonun normalde 9~6 dir. Olctuk 11~5di.. Normsl ama preklamsiden korktum. Carsamba randevum var soracagim doktoruma bakalim
Sizlerde tansiyon kontrolunuzu yapiyorsunuz degil mi

Merhaba kizlar. Bende 30 -cu haftamdayim baya agirlashdim. Hemde Mutluyum zaman azaliyor. Tansiyonumu her gun kontrol ediyorum. 10-6 oluyor. Umarim her kes iyidir :)

Kizlar bircogunuzun gunu yaklasmis artik.Bu surecte kac kilo aldiniz? ve kacinci haftadan sonra kilo alimi hizlaniyor ikizlerde?

Gunaydin arkadaslar,
Benim 32 bitecek. 12 kilo aldim. Kasiklarimda acima oluyor, Yuruyemiyorum. Tabiki kaburga ve bel agrisi da var

Of o kaburga ağrıları bende şimdiden başladı demek ki sonuna kadar böyle devam edecek o ağrıdan ötürü geceleri de uyuyamıyorum
Malesef öyle, ilk kızım da 5. Aydan itibaren sol kaburgamda başlamıştı, ikizlerde de 5. Aydan itibaren sağ kaburgamda başladı :) ama sabır yapacak bişi yok

Malesef öyle, ilk kızım da 5. Aydan itibaren sol kaburgamda başlamıştı, ikizlerde de 5. Aydan itibaren sağ kaburgamda başladı :) ama sabır yapacak bişi yok
Anladım canım benim de başladı şimdiden ben de geçirecek şeyler deniyorum ama pek fazla işe yaramıyor. Tek işime yarayan bir ufak masaj aletim var arada onu üstünde gezdirmek. Ara ara onu yapıyorum işte...

herkese slm arkadaşlar, nasılsınız ne durumdasınız ben çok zor günler geçiriyorum
30. haftama girdim haftanın 3 günü işe gitmek zorundayım
2,5 yaşında bir oğlum var inanılmaz ilgi isteyen
çok zorlanıyorum sürekli sancım oluyor
sinirlerim çok bozuk
27. haftamda şiddetli sancıdan dolayı 3 gün yatış aldım
erken doğumdan çok korkuyorum
sizlerde durum nedir yazarsanız sevinirim
dünden beri de bel ağrım başladı çok rahatsız ediyor

Kizlar peki ilk 5 ay kac kilo almistiniz?
Sanirim 5. aydan sonra kilo alimi hizlaniyor degilmi?

Canım rapor alsan o 3gun çalışmakmzorunda mısın ben 24
haftada bırakcam işi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…