2015 Mayıs anneleri bebiş isim paylaşımı

Allah Hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin. Bizimde Melek Sima'mız var. (Yeğenim). Bence ikilide güzel oluyor. Beğenirmisiniz bilmem, melek ismini görünce paylaşmak istedim..

Selam ve dua ile .
canımmm çok teşekkür ederim.iki isim koymaktan korkuyorum 2 isim var ya hep biri söyleniyor diğeri söylenmiyor genelde o yüzden pek sıcak bakmıyorum(

hayırlısıyla bizim de kızımız olacak. Adını Lorin koymayı düşünüyorum aydınlık anlamına geliyor. Nasıl sizce? Pek bilinmeyen bir isim :)

Kızlar selamlar bizimde kızımız olacak inşallahbizde Lina ismi üzerinde kaldık, anlamı hurma fidesi demek, sizce nasıl?
Lina isminş bizde çok beğenmiştik eşimle. Bebeğimiz kız olsa koyalım istiyorduk. Ama oğluşumuz olacak . Allahın izniyle egemen koymayı düşünüyoruz

[QUOTEçomira22, post: 37711001, member: 466550"]Selam kızlarr :) bnde bir mayıs annesi olacağım inş :) herkesin boğa burcu olacak sanırım :) bn erkek olursa asil koyacağım eşimle ikimizde çok beğeniyoruz.Kız olursada Eylül koyuacağım mayısta doğacak ama :) :) Çünkü eşimle eylülde tanıştık eylülde evlendik ve en önemlisi eylülde hamile olduğumu öğrendim.İnternetten bakıpta sana isim koydum diyeceğime bizim için en önemli zamanların anlamısın demek istiyorum :) sizce nasıl[/QUOTE]
Fikri çoookk beğendim. Bizde eylülde tanıstık, eylülde evlendik ve yine eylülde öğrendim hamileliğimi. Mayısta da doğumum ancak bizim oğluşumuz olacak:)

kızlar merhaba sayfa ilgimi çekti yaşadıklarımızı paylaşacağımız bir topik de mi açsak acaba 2015 mayıs anneleri olarak hemen hemen aynı haftalarda doğum yapıcaz çünkü benim de inşallah kızım olucak ismini aybala koyucam Allah izin verirse azerice benim güzel yavrum bebeğim anlamında aslında bu kadar bilinmedik isimler koymak çok gıcık geliyor bana ayşe fatma zeynep filan daha mı anlamlı acaba ben azeri olduğum için bu isim bana yabancı değil ama bilemedim

Bütün topik öğrendi sanirim bzm adimizi ama yazalim
Atıf Baha ilk tercihimiz
Baha kesin ama belki atıf değişebilir . ihsan, osman da tercihler arasında . Ridvan Burak berat fatih bilal selim Bilgehan bilgekaan cihaner cihangir cok isteyipte koyamadigim isimler en cok isteyipte koyamadigim iSİmse BEYAZIT

Dert oldu vallah! uyku nefresimi, mama önlüğüne isim işletecektim, ve çok yoğun oldukları için 3 ay öncesi sipariş veriliyor, bu gidişle yaptıramayacagım

Atıf ismi çok hoş geldi kulağıma :) ama mesela ben küçük harflerdende uzak durmaya caşiyorum. Yurt dışında kaldığım için sorun oluyor

Merhaba tşk canım!
Sufi ismi mesela düşündük ama cok eleştiri aldık. Avrupa'da yaşıyorum:)
Miran ismide hoşuma gidiyor ama eşim bakarız diyor..

Miran guzelmis. Anlami nedir?
Erkekte Alaz ismi hosuma gidiyor. :)
Berat, Berkan, Atil, Aral, doruk

Erkek ismi olunca daha zor secmek...
Sufi cok agir bir isim bence. Fakat tabii ki sizin icinize ne siniyorsa o olacak :) Fazla takmayin elestirileri yoksa cok karisiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…