16 ocakta 25+1'de tartılmıştım 5.2 kg almışım artık korkudan tartılmayı bıraktım. zaten bu arada her gece KFC, Mc Donalds, Pizza ne bulsam götürmeye başladım. İştahım çılgınca açıldı. Boğazıma kadar tokum ama midem kazınıyor bende anlamadım valla
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Boy 1.75 kilo 63.
24 haftam bitti. 5 kilo aldım. 68 oldum. Açıkçası boyum uzun olduğu için kilo almak istemiyorum. Devasa bir şey olurum çünkü
Ya ben de oyleyim16 ocakta 25+1'de tartılmıştım 5.2 kg almışım artık korkudan tartılmayı bıraktım. zaten bu arada her gece KFC, Mc Donalds, Pizza ne bulsam götürmeye başladım. İştahım çılgınca açıldı. Boğazıma kadar tokum ama midem kazınıyor bende anlamadım valla
Masallah boyun 1.80 miii:)Walla ben devasa boyutlara ulaştım :):) Bana bakıp moral yapabilirsiniz :):) 1.80 boy 80 kilo hihi :) 11 kilo aldım
Bende bütün gün yemek düşünüyorum. Yememek için direniyorum. Ama dayanamayip yiyorum.Psikolojik galiba.[/QUOTE
kesinlikle psikolojik canım bence...en azından kilo yapmayacak ve bebeğe yararı dokuncak şeylerden yiyelim bari durduramıyosak kendimimzide dimi :)
29. haftayım ve 11 kilo aldım :)
bu arada şeker yüklemesi yapan var mı arkadaşlar? nasıl durumlar? ben 50 mg lık yaptırdım öncelikle 140 sınır benimki 155 çıktı. Sizde durumlar nasıl?
canım boyun uzun maşallah .kilon eğer şuanki ise çok iyi .Gebelik öncesi kilon kaçmerhaba arkadaşlar .
aranıza yeni katıldım aktif kullanmıyordum :)
boyum 1.74 kilom 70biraz fazla galiba.
25+1 olduk 57 kiloyum toplam 5 kilo olduGünaydın annişler biz 20+0 olduk kilo 55 oldu iki haftada 1 kilo aldık bakalım kaç kiloyla kapatacağızbu arada boy 1.70 ilk kilo 52
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?