2015 Mayıs Anneleri Kilo Takibi

26+4 haftalığız kızlar bugün tartıldım.78 kg olmuşum son 1 ayda 3 kg daha almışım.toplamda 10 kg almış bulunmaktayımm :) boyum 1,70 bide.hadi hayırlısı :)

16 Ocakta 24 +3 gün iken 11 kilo almıştım 9 şubatta kontrolüm var bakalım nasıl devam ediyor

16 ocakta 25+1'de tartılmıştım 5.2 kg almışım artık korkudan tartılmayı bıraktım. zaten bu arada her gece KFC, Mc Donalds, Pizza ne bulsam götürmeye başladım. İştahım çılgınca açıldı. Boğazıma kadar tokum ama midem kazınıyor bende anlamadım valla

23+3 haftalığım 6,5 kilo almışım.ama iştahım inanılmaz açıldı.artık

canım fazla kilo almamışsın .ama sana tavsiyem dışarıdan fastfood tarzı şeyler yeme,yada çok canın çekiyorsa az yemeye bak..hem çok sağlıksız hemde almaıdğın kiloları almaya başlarsın mazallah

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Boy 1.75 kilo 63.
24 haftam bitti. 5 kilo aldım. 68 oldum. Açıkçası boyum uzun olduğu için kilo almak istemiyorum. Devasa bir şey olurum çünkü

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Boy 1.75 kilo 63.
24 haftam bitti. 5 kilo aldım. 68 oldum. Açıkçası boyum uzun olduğu için kilo almak istemiyorum. Devasa bir şey olurum çünkü

gayet iyi gidiyosun canım.inşlh bebişin sağlıkla büyür ve kucağına alırsın hayırlısıyla

Ya ben de oyleyim
Surekli acim. Her gordugumu agzima atiyorum. İflah olmuyor istahim. 7 kilo aldim su ana kadar.
Yine de her seyden yiyorum en azindan diye rahatlatiyorum kendimi

Walla ben devasa boyutlara ulaştım :):) Bana bakıp moral yapabilirsiniz :):) 1.80 boy 80 kilo hihi :) 11 kilo aldım
Masallah boyun 1.80 miii:)
Ben 168'e 64 kiloyum:)

benide ekleyin utanarak yazıyorum cunku topiğimizdeki annelerin geneli uzun inceymiş
ben 1.58im 72 ile hamile kaldım . 7kilo verdim şimdi 6ayım bitti ve 70 kiloyom
bu 3. hamileliğim diğerleri 11 ve 12 kilo ile bitti buda 13 olsa 78 ile bitiririm hamileliği
ay kendimi öle düşünemiyorum :)

29. haftayım ve 11 kilo aldım :)
bu arada şeker yüklemesi yapan var mı arkadaşlar? nasıl durumlar? ben 50 mg lık yaptırdım öncelikle 140 sınır benimki 155 çıktı. Sizde durumlar nasıl?

29. haftayım ve 11 kilo aldım :)
bu arada şeker yüklemesi yapan var mı arkadaşlar? nasıl durumlar? ben 50 mg lık yaptırdım öncelikle 140 sınır benimki 155 çıktı. Sizde durumlar nasıl?

benden 2 kg fazla almışsın canım :) bu arada boyun kaç uzunsa bişi olmaz :)...ben yaptım şeker 50 mg lık açken 80 yükleme sonrası 120 çıktı..şükür gebelik şekerim yokmuş...seninkiside sınır çıkmış bu durumda ne olur bilmem sordun mu doktoruna?

üzülmeyin diye ara ara kilomu yazmak istiyorum 81 kilo idim sabah :) gebelik öncesi 68 kilo toplam 13 kilo hihi :)

bende yazmak istedim 27+4 üm ve 8 kilo aldım. 24. hafta doktora gittiğimde doktor iştahın açılmış biraz kıs dedi ama mümkün değil. haftaya bidaha kontrol var bakalım ozamana kadar kaç olurum ve doktor ne dicek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…