- 1 Ekim 2014
- 1.019
- 1.094
- 128
İnşaAllah canım rabbim sanada kolaylik versinAllah sana kolaylık versin ben 2 haftadır çekiyorum, 2 haftada 2 bucuk kilo verdim, çok zorr. İnşallah en kısa zamanda geçer
ben şimdiden iki kilo aldım bile 49 oldumbiraz once doktordan geldim 9+2 yim 900r almısım. hiç almamam gerekiyordu sanırım cok erken
Merhaba bende geleyim dedimBoy:1.68
Kilo:60.0
Haydi kızlar 9 ay boyunca kilomuzu burdan takip edelim sağlıklı beslenmeye gayret gösterelim:)
en çok ben almışım galiba 5 kilo kadar ne olcam bilmem hamilelikten önce okuldan gelince 1 buçuk saat yürürdüm yazın her sabah yürür yüzerdim hamile kaldım düşük riski vardı kımıldamadım nerdeyse bulantımda olmadı sonuç 5 kilo :)Merhabalar benimde boyum 1,72 69 başladım.. şuanda 72 kilo oldum 10 haftalık hamileyim ama mide bulantım felan yok yemek yemede sıkıntım yok..
merhaba tatlı anneler. ben de kilo almaya meyilli olanlardanım. hamile kalmadan önce 57 kiloydum, sonra ramazanda kilo aldım ve ertesinde hamile kalınca tombik bir anne adayı oldum:)
boyum: 1,68 hamile kaldığımda kilom:60 şimdi kilom 3. 12 haftada 3 kilo aldım ki deli gibi yemek yediğimi de söyleyemem. aksine daha çok dikkat ediyorum, pilav makarna falan çok az yiyorum, ekmek sadece kahvaltıda.
bi de benim karnım acayip şişti, 1 haftadır hamile pantolonlarını giyiyorum, iş yerindekiler ne çabuk hamile psikolojisine girdin diyorlar sinir oluyorum, sanki keyfimden bi ton para verdim de aldım. bi de beni görüp çok kilo almışsın, ay karnın ne kadar büyümüş diyenler oluyor onların saçını başını yolasım geliyornot ediyorum hepsinden öcümü alacağım
KIZLAAAARR CATLAKK OLMAMASI ICINNN KREEME BASLAYAN YA DA BASLAMAYI DUSUNEN VAR MI ???
merhaba tatlı anneler. ben de kilo almaya meyilli olanlardanım. hamile kalmadan önce 57 kiloydum, sonra ramazanda kilo aldım ve ertesinde hamile kalınca tombik bir anne adayı oldum:)
boyum: 1,68 hamile kaldığımda kilom:60 şimdi kilom 3. 12 haftada 3 kilo aldım ki deli gibi yemek yediğimi de söyleyemem. aksine daha çok dikkat ediyorum, pilav makarna falan çok az yiyorum, ekmek sadece kahvaltıda.
bi de benim karnım acayip şişti, 1 haftadır hamile pantolonlarını giyiyorum, iş yerindekiler ne çabuk hamile psikolojisine girdin diyorlar sinir oluyorum, sanki keyfimden bi ton para verdim de aldım. bi de beni görüp çok kilo almışsın, ay karnın ne kadar büyümüş diyenler oluyor onların saçını başını yolasım geliyornot ediyorum hepsinden öcümü alacağım
KIZLAAAARR CATLAKK OLMAMASI ICINNN KREEME BASLAYAN YA DA BASLAMAYI DUSUNEN VAR MI ???
ben bebe yagı aldım.. aslında bu genetıkmiş...banyodan cıkınca suruyorum ve ıkı uc gecede br suruyorum. yanı doktorda bana pahalı kremler almana gerek yokk dedı onemlı olan orayı nemlı tutmakmıs yanı...merhaba , ben henüz başlamadım.
Lierac yada Mustela yı öneriyorlar, ikisinin de fiyatları hemen hemen aynı. Eczacı lierac daha hızlı emiliyor, jel kıvamında dedi. Muhtemelen onu alırım 12. haftadan sonra kullanılabilirmiş..
evet onemlı olan nemlı olmasıymıs karnımızın yanı nemlı tutarsak allahn ıznıyle bısey olmaz... :):)Ben doğal bi karışımdan oluşmuş bi krem aldım iyi tanıdığım bi aktardan,aslında badem yağı almaya gitmiştim fakat yağ emilimi zor olduğu için kullanımının pek rahat olmadığını,onun yerine çatlak için üretilen 4 5 yağdan elde edilmiş vazelin gibi bir krem önerdi,ne kadar erken başlanırsa cilt o kadar nemli olur dedi,sürekli kullanmıyorum ama banyo sonraları falan kullanıyorum şimdilik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?