2015 Mayıs Annelerinin Alışveriş Fotoğrafları

alışveriş yapmamak için zor tutuyorum kendimi annemler bişeyler hazırlamaya başlamış ama henüz bende görmedim:)daha erken diye bekliyoruz bakalm :)çok güzel olmuş bu minik patiklerr güle güle giysin inşallah

Aaaa burası süper olmuş paylaşalım burda da

Park yatağı eşimin halası getirmiş yurtdışından battaniyeyi de ben örğyorum başarabilirsem bakalıM

Eklentiler

• image.webp
    228,7 KB · Görüntüleme: 801
  • image.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 754
  • image.webp
    184,8 KB · Görüntüleme: 744
  • image.webp
    167,6 KB · Görüntüleme: 691
  • image.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 733
  • image.webp
    233,6 KB · Görüntüleme: 742
Çok güzeller güle güle kullansin bebişin :) birde anakucağı ve çocuk arabasını kaça aldınız hangi marka?

Aaaa burası süper olmuş paylaşalım burda da

Park yatağı eşimin halası getirmiş yurtdışından battaniyeyi de ben örğyorum başarabilirsem bakalıM

Bir alışveriş günün daha sonuna geldik. Yeni cicilerimiz

C&a dan aldık hepsini. Şapkamız, tulumlu body önlük üçlü takımımız ve beşli yarım kollu body takımımız

Doktor erkek dedi ama daha bi mavi çöp almadım çocuğuma elim grilere kremlere gidiyor nedense

Eklentiler

• image.webp
    244,3 KB · Görüntüleme: 448
  • image.webp
    163,7 KB · Görüntüleme: 459
Oğlum olursa aynılarının alma ihtimalim var nede olsa evimi senin önderliğinde yapmış biriyim zevkine sonsuz güvenim var harika şeler yine bence buluşup alışveriş yapalım ne dersin

Oğlum olursa aynılarının alma ihtimalim var nede olsa evimi senin önderliğinde yapmış biriyim zevkine sonsuz güvenim var harika şeler yine bence buluşup alışveriş yapalım ne dersin
Ahaha yapalım canım ayın 14ü mothercarede %40 îndirim günüymüş gidelim bi 14üne gidelim cevahire istersen

Erkek bebek de mavi den ziyade gri ve krem benim daha çok hoşuma gidiyor. Çok sevimliler canım güle güle giysin kuzucuk :)

Oğlan annesi oluyorum annanesi bu cicileri aldı​
Oğlan olcak diyip duruyodun içine doğmuş demek. Gözün aydın canım. Cicileri de harika carters mı?

Oğlan annesi oluyorum annanesi bu cicileri aldı
Oğlan olcak diyip duruyodun içine doğmuş demek. Gözün aydın canım. Cicileri de harika carters mı?
Canım en üsteki mother care diğerleri lcw bu arada mother care kartı çıkardım indirim zamanları bana haber gelicek sende çıkar çok güzel şeler var

Şimdi lcw internet sitesinden bebeme bu cicileri aldım

Eklentiler

• Screenshot_2014-12-02-16-48-38-1.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 379
  • Screenshot_2014-12-02-16-50-37-1.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 390
  • Screenshot_2014-12-02-16-51-09-1-1_1.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 371
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…