Bunlar bebişime ilk aldığım ciciler patiler h&m bluzlar lcw
Aaaa burası süper olmuş paylaşalım burda da
Park yatağı eşimin halası getirmiş yurtdışından battaniyeyi de ben örğyorum başarabilirsem bakalıM
Canın bende o tarz Battaniye lerden çok istiyorum ama örmeye beceremem gibiÇok ciciler.bnde battaniye örmeye basşladım
Canım mamas papas sola olması lazım saraçhaneden 1000 tl ye aldı arkadaşımızÇok güzeller güle güle kullansin bebişin :) birde anakucağı ve çocuk arabasını kaça aldınız hangi marka?
Oğlum olursa aynılarının alma ihtimalim var nede olsa evimi senin önderliğinde yapmış biriyim zevkine sonsuz güvenim var harika şeler yine bence buluşup alışveriş yapalım ne dersinBir alışveriş günün daha sonuna geldik. Yeni cicilerimiz
C&a dan aldık hepsini. Şapkamız, tulumlu body önlük üçlü takımımız ve beşli yarım kollu body takımımız
Doktor erkek dedi ama daha bi mavi çöp almadım çocuğuma elim grilere kremlere gidiyor nedense
Ahaha yapalım canım ayın 14ü mothercarede %40 îndirim günüymüş gidelim bi 14üne gidelim cevahire istersenOğlum olursa aynılarının alma ihtimalim var nede olsa evimi senin önderliğinde yapmış biriyim zevkine sonsuz güvenim var harika şeler yine bence buluşup alışveriş yapalım ne dersin
14 te fuar var kız kesinlikle fuara gidelim bence ibs fuarı var gitmeyi düşünüyormusunAhaha yapalım canım ayın 14ü mothercarede %40 îndirim günüymüş gidelim bi 14üne gidelim cevahire istersen
Kaana söyledim işimiz olmazsa gideriz dedi. Haberleşiriz olmadı14 te fuar var kız kesinlikle fuara gidelim bence ibs fuarı var gitmeyi düşünüyormusun
Erkek bebek de mavi den ziyade gri ve krem benim daha çok hoşuma gidiyor. Çok sevimliler canım güle güle giysin kuzucuk :)Bir alışveriş günün daha sonuna geldik. Yeni cicilerimiz
C&a dan aldık hepsini. Şapkamız, tulumlu body önlük üçlü takımımız ve beşli yarım kollu body takımımız
Doktor erkek dedi ama daha bi mavi çöp almadım çocuğuma elim grilere kremlere gidiyor nedense
Canım en üsteki mother care diğerleri lcw bu arada mother care kartı çıkardım indirim zamanları bana haber gelicek sende çıkar çok güzel şeler varOğlan annesi oluyorum annanesi bu cicileri aldı
Oğlan olcak diyip duruyodun içine doğmuş demek. Gözün aydın canım. Cicileri de harika carters mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?