inşallah hepimz güzl gnlerde kullnrz cnm , sizin cinsiyetiniz bellidir : )Kızlar herbirinizin aldıklarına tek tek bayıldım, güzel günlerde kullansınlar :)
İnşallah erkek bizimki ama biz daha sonra yapacağız alışveriş bebiş biraz daha büyüyünce :)inşallah hepimz güzl gnlerde kullnrz cnm , sizin cinsiyetiniz bellidir : )
erkek senesi bu sene sanırım : )) bizde öyle planlıyoduk ama geçen indirim gorunce dayanamadm cıtcıt ve tulumlarını aldım diğerleride hediye ,herseyin hayırlısı : ))İnşallah erkek bizimki ama biz daha sonra yapacağız alışveriş bebiş biraz daha büyüyünce :)
Öyle tabi :) Bize de hediye geldi onun dışında iki tane minnak araba aldık :) Biz oynuyoz bebiş olana kadar :)erkek senesi bu sene sanırım : )) bizde öyle planlıyoduk ama geçen indirim gorunce dayanamadm cıtcıt ve tulumlarını aldım diğerleride hediye ,herseyin hayırlısı : ))
Canım zıbınları felan nereden aldın herşey çok güzel Güle güle giysin bebiş
Battaniye nerden gizot?Canım zıbınları felan nereden aldın herşey çok güzel Güle güle giysin bebiş
Hepsi englısh homë hergün sitesine filli mavi gelmişmi die bakarken bulutlu buldum aldım canımBattaniye nerden gizot?
Polar mı nasıl aen görmüşündür gerçeğini? Çok kalın değilse ben de alim çok güzelmiş oğluşun güle güle kullnsın canımcımHepsi englısh homë hergün sitesine filli mavi gelmişmi die bakarken bulutlu buldum aldım canım
Canım polar değil pamuklu filli seri varya onlar gibi kalınlığı ben netten aldım bunlar daha mağazaya gelmemiştir sitede bugün gördüm dahaPolar mı nasıl aen görmüşündür gerçeğini? Çok kalın değilse ben de alim çok güzelmiş oğluşun güle güle kullnsın canımcım
Güle güle kullansın çok tatlılar siz de benim gibi kıyafet almak için sabırsızlananlardansiniz belli :)
cok sağol cnm hepsi f&f ten indirim wardı dayanamayıp aldım cok ucuza geldiler 7 tanesi 16 liraydı.Canım zıbınları felan nereden aldın herşey çok güzel Güle güle giysin bebiş
hiç sorma cnm ya elim hep kız kıyafetlerine gidiyo ama : ))) aksam yine bidünya sey begndm ama esim aldırtmadı daha cinsiyeti belli değil herseyi unisexmi olucak mavi pembe olsun biraz diye 3 gün daha sabredicem artık :))Güle güle kullansın çok tatlılar siz de benim gibi kıyafet almak için sabırsızlananlardansiniz belli :)
cok sağol cnm hepsi f&f ten indirim wardı dayanamayıp aldım cok ucuza geldiler 7 tanesi 16 liraydı.
Çok uyguna almışsın canım hem de çok şekerler :) bence de bekle bebisin herseyi ara renklerde olmasın az da pembe ya da mavi olsun. Benm de elim hep pembelere gidiyordu ama hiç belli olmuyo canım biraz daha bekleehiç sorma cnm ya elim hep kız kıyafetlerine gidiyo ama : ))) aksam yine bidünya sey begndm ama esim aldırtmadı daha cinsiyeti belli değil herseyi unisexmi olucak mavi pembe olsun biraz diye 3 gün daha sabredicem artık :))
Ay valla ilk kez duydum hemen Arge yapıcamcok sağol cnm hepsi f&f ten indirim wardı dayanamayıp aldım cok ucuza geldiler 7 tanesi 16 liraydı.
Bu yabancı bir marka galiba türkiyede varmıdırcok sağol cnm hepsi f&f ten indirim wardı dayanamayıp aldım cok ucuza geldiler 7 tanesi 16 liraydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?