2015 Mayıs Annelerinin Alışveriş Fotoğrafları

bizim daha cinsiyetimiz belli değil ama hediye gelenler ve indirimde görüp dayanamayıp aldıklarım : ) unisex takılıyoruz simdilik : ))

Eklentiler

• 07 copy copy.webp
    173,8 KB · Görüntüleme: 418
  • 08 copy copy.webp
    151,8 KB · Görüntüleme: 404
Kızlar herbirinizin aldıklarına tek tek bayıldım, güzel günlerde kullansınlar :)

İnşallah erkek bizimki ama biz daha sonra yapacağız alışveriş bebiş biraz daha büyüyünce :)
erkek senesi bu sene sanırım : )) bizde öyle planlıyoduk ama geçen indirim gorunce dayanamadm cıtcıt ve tulumlarını aldım diğerleride hediye ,herseyin hayırlısı : ))

erkek senesi bu sene sanırım : )) bizde öyle planlıyoduk ama geçen indirim gorunce dayanamadm cıtcıt ve tulumlarını aldım diğerleride hediye ,herseyin hayırlısı : ))
Öyle tabi :) Bize de hediye geldi onun dışında iki tane minnak araba aldık :) Biz oynuyoz bebiş olana kadar :)

Polar mı nasıl aen görmüşündür gerçeğini? Çok kalın değilse ben de alim çok güzelmiş oğluşun güle güle kullnsın canımcım
Canım polar değil pamuklu filli seri varya onlar gibi kalınlığı ben netten aldım bunlar daha mağazaya gelmemiştir sitede bugün gördüm daha

Güle güle kullansın çok tatlılar siz de benim gibi kıyafet almak için sabırsızlananlardansiniz belli :)
hiç sorma cnm ya elim hep kız kıyafetlerine gidiyo ama : ))) aksam yine bidünya sey begndm ama esim aldırtmadı daha cinsiyeti belli değil herseyi unisexmi olucak mavi pembe olsun biraz diye 3 gün daha sabredicem artık :))

cok sağol cnm hepsi f&f ten indirim wardı dayanamayıp aldım cok ucuza geldiler 7 tanesi 16 liraydı.

hiç sorma cnm ya elim hep kız kıyafetlerine gidiyo ama : ))) aksam yine bidünya sey begndm ama esim aldırtmadı daha cinsiyeti belli değil herseyi unisexmi olucak mavi pembe olsun biraz diye 3 gün daha sabredicem artık :))
Çok uyguna almışsın canım hem de çok şekerler :) bence de bekle bebisin herseyi ara renklerde olmasın az da pembe ya da mavi olsun. Benm de elim hep pembelere gidiyordu ama hiç belli olmuyo canım biraz daha beklee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…