2015 Mayıs Annelerinin Alışveriş Fotoğrafları

günaydın annişler:) bebek iyice büyüyüynce tekme durumu bitti bende karnım açıkken sırt üstü yattığımda bi o yandan şişiyo bi o yana kayıyo usul usul hareket ediyo sizinde öyle mi?alışverişide bitti sayılır ne çok şey almışız dün baktım minicikler ama birsürü zamazingoları var ... Allah sağlık verisnde....odamızda haftaya gelicek hurçlarda sandıklarda cicileri....

doğumumzda hemen hemen aynı gerçi benmkine kız diyorlar kızlar erken olumuş ama :) sizinkinn cinsiyeti ne

Mrb eveett aynıymış. Ya ben de korkuyorum erken gelmesin. Hem ben boğa burcunu araştırdım ısındım. Koç olursa bozulurum. Zaten önce erkek demişti doktor bi ay sonra kız dedi. Hala emin olamıyorum :)) banane ben ben mayıs annessi olcammm :))

bence koç olacak kadar erken olmaz merak etme :)

bizde bebek arabasını jokerden aldık ama bebe confort a hediye çeki yokmuş istediğimiz arabayı aldık ama bebe confort loola 2 aldık 1100 tl..

Bebeklerinizi sağlıklı sıhhatli gezdirmeyi Allah nasip etsin inş. Bizim arabamızda chicco trio sprint .. Aldıklarımızı iyi Günler'de kullanmak nasip olur inş.

Selam ve dua ile ..

Bebeconfort streety modelini begeniyorduk bizde, jokerde 1200den aşağı bulamadik, araba koltugu ve puset. Geçen gün tesadüfen soobe diye bi magzaya girdik ve ayni arabayi 900 liraya aldik. Puset ve araba koltugu beraber. İsteyenler sobe mağazasına baksinlar.

kizlar gecelik pijama almayan varsa netten dominoshop a baksın. Pzr siparis verdim az önce geldi. Haluk bayram in gecelik sabahi takımı üzerinde 143.90 etiket var 60 tl aldım cok kaliteli ve guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…