- 28 Şubat 2014
- 1.640
- 1.102
- 248
- 35
evet cnm dogru diyosun f&fte acaip indirim war bu aralar ama beklicem hatta yeni dogan uzun kol tulumlarını değiştirmeyi düşünüyorum 4 tane beyaz almışım :/Çok uyguna almışsın canım hem de çok şekerler :) bence de bekle bebisin herseyi ara renklerde olmasın az da pembe ya da mavi olsun. Benm de elim hep pembelere gidiyordu ama hiç belli olmuyo canım biraz daha beklee
war cnm genelde kipada oluyor sanırım, ürünlerin kumaşları çok yumusak ve kaliteli normalde biraz pahalı ama indirime girince ucuz oluyoBu yabancı bir marka galiba türkiyede varmıdır
merak ettim bu mağazayı Adanada var mıdır acaba.evet cnm dogru diyosun f&fte acaip indirim war bu aralar ama beklicem hatta yeni dogan uzun kol tulumlarını değiştirmeyi düşünüyorum 4 tane beyaz almışım :/
ben kipaların hepsinde war diye biliyorum cnm magaza gibi değil kipanın içide bi bölüm yapmışlar netten bakabilirsin ama netteki fiyatlar pahalı tabi : ))merak ettim bu mağazayı Adanada var mıdır acaba.
güle güllen kullansın cnm bebısınBuda bebişime süperbaby
Canım güle güle giysin minigin çok tatlılar yaa.kızlar bunlarda benım prensesime aldıklarımEki Görüntüle 1326199 Eki Görüntüle 1326200 Eki Görüntüle 1326201 Eki Görüntüle 1326202 Eki Görüntüle 1326203 Eki Görüntüle 1326204 Eki Görüntüle 1326205
Teşekkür ederım cnm...senin prensin kıyafetlerını de dört gözler bekliyorumCanım güle güle giysin minigin çok tatlılar yaa.
Teşekkür ederım cnm...senin prensin kıyafetlerını de dört gözler bekliyorum
Canım okadar cok güzel şey varki insanın kafası karışıyorl zaten bi baktığına birdaha bakıyorsun...için gidiyor resmen...yarınada minnakın cicilerini görecez inşInşallah canım yarın çıkacağız biz de minnak için alışverişe.
Canım geçen gün öylesine bi gezdim de kızlara hep güzel seyler var yaa çeşit çok. Lcwye girdim küçük bi bölüm erkeklere kocamaaan bi yer kızlara ayrılmışCanım okadar cok güzel şey varki insanın kafası karışıyorl zaten bi baktığına birdaha bakıyorsun...için gidiyor resmen...yarınada minnakın cicilerini görecez inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?