2015 Mayıs Annelerinin Alışveriş Fotoğrafları

Çok uyguna almışsın canım hem de çok şekerler :) bence de bekle bebisin herseyi ara renklerde olmasın az da pembe ya da mavi olsun. Benm de elim hep pembelere gidiyordu ama hiç belli olmuyo canım biraz daha beklee
evet cnm dogru diyosun f&fte acaip indirim war bu aralar ama beklicem hatta yeni dogan uzun kol tulumlarını değiştirmeyi düşünüyorum 4 tane beyaz almışım :/

Buda yine englısh home bebe battaniyemiz kursbiye adam temalı yatak koruYucu ve nevresim takımı seriyi bulamadım yeni çıkan ağaç temalı seriyi alıcam galiba

Eklentiler

• image.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 269
Canım okadar cok güzel şey varki insanın kafası karışıyorl zaten bi baktığına birdaha bakıyorsun...için gidiyor resmen...yarınada minnakın cicilerini görecez inş
Canım geçen gün öylesine bi gezdim de kızlara hep güzel seyler var yaa çeşit çok. Lcwye girdim küçük bi bölüm erkeklere kocamaaan bi yer kızlara ayrılmış tmm yarın paylaşıcamm inşallah

bu tulumlar ikiliydi. h&m'den 40a aldık ikisini. çoraplar da 10 lira yine h&m

bunlar da english home'dan alt açma minderi ile nevresim takımı. ikisi 70 mi ne tuttu. nevresim takımının çarşafı yokmuş. alırken bilmiyordum ben de. alacak olanlara duyurulur bir de çarşaf almak lazım bununla birlikte.

bayanlar aldığımız mağazaları ve fiyatları da yazalım fikir olması açısından olur mu?

bi de benim fotolar neden dev oldu onu anlayamadım :/

sizigidileeeer ben bu başlığı yeni farkettim bende bi ara paylaşayım çok zevkli yaaa herkes çok hoş şeyler almışşşşş yaşasın bebişler geliyo mayıstaaaa inşallah güle güle giydirelim hepsiniii

Bende buraya ekleyeyim :) bizede ilk cicilerimizi anneannemiz ve dedemiz aldı cinsiyetimiz belli olmadığı için unisex aldık..hastane çıkışımız da tamamen organik hesi civilden,fiyatlarda gayet makul,bi gezinin sizde orda kızlar

Eklentiler

• DSCF2546.webp
    60 KB · Görüntüleme: 332
  • DSCF2549.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 336
  • DSCF2551.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 330
Yalnız herkesin aldıkları da bi harika bayıldım hepimiz güle güle giydirelim inş :)

bizim babamız sadece banyo takımını, hastane çıkışını, bebek arabamızı, chicco saç fırça takımı, gibi şeyler aldı. Biraz zaman geçsin bende başlayacağım almaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…