2015 Mayıs Annelerinin Alışveriş Fotoğrafları

e bebekte bunlar çok güzel indirime girmişti ama kaçırdım maalesef. 30 küsür liraya geliyodu. napalım. videolarını izledim. gerçekten çok kullanışlı bişey.
Bilmiyorum canım bu ebebekte olanla aynı mı neko wrap sling ebebeğe de bakmak lazım bu benm aldığım yurtdışından geliyordu galiba şu sıra kanguru da bakıyorum araştırıyorum sürekli

Yatak aldınız mı arkadaşlar? Beşiğin içine konuşandan bahsediyorum.. Yarı ortopedik olmalıymış .. Cok uçmadan orta halli fiyatlı bir şey arıyorum

bişey sormak istiyorum.hepimiz mayıs annesi olucaz. bahar bebeklerimiz olucak. bizim buralar çok sıcak tahminince mayıs ve haziranda uzun kollu ve tulum giydiririm ama sonra hep bady giyer. tulumları hep 0-3 ay aldım ama kimi tanıdıklar dediki biz 0-3 aylık eşyalarını neredeyse hiç giydiremedik. yani sadece 2 ay tulum giycek ona ragman 0-3 aylar kücükmü gelir.siz alışverişi nasıl yapıyosunuz? özellikle tecrübeli anneler cevaplarsa sevinirim

Sadece 2 ay uzun kollu giyecekse 1-3 ay küçük gelmez canım ama genellikle alt üst tercih et ve patiksiz. Bebisin uzun boylu olursa daha rahat olur

bebeklerinizi nerde yatırmayı düşünüyosunuz? biz sadece parkyatak aldık yatakodasına koyucaz. ama düşündümde doğumdan sonra 4-5 ay gündüzleri salonda yanımda uyuması daha doğru.yani el kadar bebeği yep yatakodasında yatıramam. şimdi salon için küçük bi beşik,sepet,ana kucağı gibi bişey bakıyorum ama fiyatlar cok pahalı ve azıcık kullanılacak sonrada yayıntı olarak kalıcak evde. sizce ne alsam?

Sırt düzeyi ayarlanabilir ana kucağı mantıklı canım bence. En azindan oturmaya başladığındada kullanabilirsin.

Ben ilk 4-5 ay aynı odadad yatmamız için park yatak alıcam. Odasında beşiği var. 5. aydan sonra oraya geçirmeyi düşünüyorum. Hem park yatağı küçük boy alıp salona fln da koyarım belki..

Benım hastahane süsleri herşeyı tamam okadar cok ki yulardakılerı yukledım sadece Oğlum Haktan'a inşallah bu hazırlıklar sağlıkla gelsın ınsallah

Merhabalar herkese ben yeni katildim bu siteye bende 29 haftalik hamileyim imza kismina sizin gibi yazmak istiyorum yardimci olur musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…