- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
Bilmiyorum canım bu ebebekte olanla aynı mı neko wrap sling ebebeğe de bakmak lazım bu benm aldığım yurtdışından geliyordu galiba şu sıra kanguru da bakıyorum araştırıyorum süreklie bebekte bunlar çok güzel indirime girmişti ama kaçırdım maalesef. 30 küsür liraya geliyodu. napalım. videolarını izledim. gerçekten çok kullanışlı bişey.
ya ben bunlara bayıldım özellikle üstteki 2 tane tulum gibi olanlara. nereden aldın? bende kızıma alayım :)
Güle güle giysin inş. İçim açıldı görünce :))
ya ben bunlara bayıldım özellikle üstteki 2 tane tulum gibi olanlara. nereden aldın? bende kızıma alayım :)
bişey sormak istiyorum.hepimiz mayıs annesi olucaz. bahar bebeklerimiz olucak. bizim buralar çok sıcak tahminince mayıs ve haziranda uzun kollu ve tulum giydiririm ama sonra hep bady giyer. tulumları hep 0-3 ay aldım ama kimi tanıdıklar dediki biz 0-3 aylık eşyalarını neredeyse hiç giydiremedik. yani sadece 2 ay tulum giycek ona ragman 0-3 aylar kücükmü gelir.siz alışverişi nasıl yapıyosunuz? özellikle tecrübeli anneler cevaplarsa sevinirim
Yatak aldınız mı arkadaşlar? Beşiğin içine konuşandan bahsediyorum.. Yarı ortopedik olmalıymış .. Cok uçmadan orta halli fiyatlı bir şey arıyorum
lcw internet sitesinde göremedim bunları ben, mağazasında mı var?teşekkür ederiz inşallah :)
Lc waikiki canım :)
Benım hastahane süsleri herşeyı tamam okadar cok ki yulardakılerı yukledım sadece Oğlum Haktan'a inşallah bu hazırlıklar sağlıkla gelsın ınsallah
Mağazasından aldım canım. O tulumlar ikili satılıyor diğerleri teklcw internet sitesinde göremedim bunları ben, mağazasında mı var?
canım küçük hediyelikleri ne kadara yaptırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?