- 24 Eylül 2014
- 10
- 5
- 3
- 34
Canım eminönü havuzluhandan dolap süsü 1,5 tl şerbet bardağı 1 tl bebek arabası gibi olabıda 1,5 tl yaptırdımcanım küçük hediyelikleri ne kadara yaptırdın
Teşekkür ederim İstanbuldaysanız mutlaka eminönune gidin derim havuzluhandan aldım herşey var kendıme de ordan aldım lohusa takımı iç giyim vshepsi harika görünüyor.. eline emeğine sağlık
Cevabimi goremedimcanım küçük hediyelikleri ne kadara yaptırdın
çok iyi fiyata yaptırmışsın.içinde şeker veya lavanta otu falan var mı arabanın.bende öyle araba istiyorum da.Canım eminönü havuzluhandan dolap süsü 1,5 tl şerbet bardağı 1 tl bebek arabası gibi olabıda 1,5 tl yaptırdım
Canım dolap susunun arkasında var lavanta koymuslar bebek arabasının ıcıne sekerını ben alıp koyucam kese verdıler badem sekerı koyucamçok iyi fiyata yaptırmışsın.içinde şeker veya lavanta otu falan var mı arabanın.bende öyle araba istiyorum da.
şapkalı olana bayıldım :)
Pijamaya bayildim cok guzelmis gule gule kullanin.geceligi de var miydi?Bugün eminönünden... Eki Görüntüle 1470799
Pijamaya bayildim cok guzelmis gule gule kullanin.geceligi de var miydi?
Hayırlı olsun hepsi çok guzel ben de bu kapı süsünün pembelisini yapıyorum kızıma. Sen kendin mi yaptın yoksa sipariş mi verdin. Elif eylül o buluta nası sığcak bilemiyorum :)Son eksikleri hallettik bide odamız dan minik bir kare
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?