2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

tuttu düşük yaptm cnm dondurulmuşu denıcem
inşallah olur bu sfer canm sağlıklıca kucağına alırsın
ilk deneme de kurul toplanacak demi uzun bi süre mi oluyo bu yoksa hemen karar çıkar mı yapalım diye görüşmeye gittik biz ama tam nasıl olucak bilmiyrm
hem heyecanlı hem korku doluyum

bilmıom ki gülüm benmki özeldi...korkma sakın sakin ol :))

MAYIS 2015 TÜP BEBEK LİSTEMİZ...
1).sweet-73................2.deneme-sebepsiz infertilite-özel mersin tüp bebek merkezi
2).secido....................1.deneme-tüpler tıkalı- fethiye ersan tup bebek merk
3).mzuhal..................1.deneme-sebepsiz infertilite-ankara Zübeyde Hanım
4).pamuk prenses187-1.deneme-sebepsiz infertilite-ankara genart prof.dr murat sönmezer
5)
.aysee122................-1.deneme- cerrahpaşa istanbul
6)_oceanshine_.........-1.deneme-pko-samsun medicalpark tayfun alper
7).eylulnazli...............2.deneme-pko- izmir irenbe tüp bebek merkezi
8).cylnflz...................1.deneme-sperm sorunu-ege üniversitesi tüp bebek bölümü

MAYIS 2015 TÜP BEBEK LİSTEMİZ...
1).sweet-73................2.deneme-sebepsiz infertilite-özel mersin tüp bebek merkezi
2).secido....................1.deneme-tüpler tıkalı- fethiye ersan tup bebek merk
3).mzuhal..................1.deneme-sebepsiz infertilite-ankara Zübeyde Hanım
4).pamuk prenses187-1.deneme-sebepsiz infertilite-ankara genart prof.dr murat sönmezer
5)
.aysee122................-1.deneme- cerrahpaşa istanbul
6)_oceanshine_.........-1.deneme-pko-samsun medicalpark tayfun alper
7).eylulnazli...............2.deneme-pko- izmir irenbe tüp bebek merkezi
8).cylnflz...................1.deneme-sperm sorunu-ege üniversitesi tüp bebek bölümü

Kızlar canım sıkıldı yaaa 150 lik iğne oluyordum bugün e2 im vardı dozu yükseltti doktor 187,5 vurulucam. Demek ki ilaç yeterli gelmedi

Kızlarrrr bugün istanbuldayım doktora geldim tedaviye başladımm bir önceki gelişimde 2 tane yumurta vardı şimdi 3-4 tane varmış ve kistlerim erimişş çok mutluyum şükürler olsun

Kızlar gerçekten çok kötü oldum ben nasıl pcoluyum 187,5 oldu iğnem o kadar korkuyorum kii aklıma bir dünya şey geliyo acaba başka sorunlarda mı var

Bende pkoluyum 225 le basliyip . Dozlada bitiriyoruz en sonki tedavimde 18 tane toplandi sen.morel bozma insallah saglikli gelisirler

Kızlar canım sıkıldı yaaa 150 lik iğne oluyordum bugün e2 im vardı dozu yükseltti doktor 187,5 vurulucam. Demek ki ilaç yeterli gelmedi
cnm benim de 3 gun 112.5 2 gun 150 2 gunde 187.5 oldu.pkoluydun di mi?dozda yavas gitmek bizim icin onemli ohss olmamak icin.cetrocide falan verdi mi sana yumurtalari baskilamak icin?ben simdi kontrole gidiom.bakalim benim durum ne olcak.e2 ctesi 103tu

Canım bugün 4. Gün e2 yap dedi yaptırdım 153 çıktı aradım dozu arttıralım dedi 150 den 187 ye çıktı önceki sordum bu ay daha az tepki vermiş yumurtalığın dedi ama kötü değil sonucun dedi arkadaşımdaydı ağalaya ağlaya eve geldim. Geçen defa 150 likle başladık 175 le bitirdir. Bu kez böyle olunca çok şaşırdım çok üzüldüm

Bende pkoluyum 225 le basliyip . Dozlada bitiriyoruz en sonki tedavimde 18 tane toplandi sen.morel bozma insallah saglikli gelisirler
Bir önceki tedavimde 150 ile başlayıp 175 le bitirmiştik bu kez böyle olunca çok üzüldüm şimdiden negatif almış gibiyim

merhaba benim de 2 mayısta transferim yapıldı 1. deneme istanbul kavacık medistate

2 yumosla doktor sansimizi deneyelim dedi.geriden gelenlerden de alicaz belki onlardan da cikar bisiler dedi.bende asilama istemedigimden ve tamemen bu yolda gitmek istedigimden carsamba opu yapilacak.

Kızlar hiç korkmayın bende nisanda başlamıştım tedaviye iğne dozajım 100 ıu başladaım 9 gün vuruldum sadece son gün iki gün 125 ıu vuruldum yumurtalar hepsi büyümeye başladı olgun beş tane dediler baskılıyıcı iğneyi yaptım sayı fazlalaştı 10 geçti en sonunda opu da 49 yumurta toplandı 19 tane olgundu bunların 17 tanesi döllendi 5 güne yani blast embriyo 7 tane şuan dondurulmuş beni bekliyor temmuz ayında transfer yapacağız inş.bende de tek sorun pko yani korkmayın opu ya kadar anlamıyorsun kaç tane var pko olan bayanlarda aşırı tepki veriyor yumurtalıkları ohss riski yüzündende erteleniyor rahimin dinlenmesi için çok şükür ohss olmadım rabbim yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…