- Konu Sahibi basbelasiyim
-
inşallah olur bu sfer canm sağlıklıca kucağına alırsıntuttu düşük yaptm cnm dondurulmuşu denıcem
bilmıom ki gülüm benmki özeldi...korkma sakın sakin ol :))inşallah olur bu sfer canm sağlıklıca kucağına alırsın
ilk deneme de kurul toplanacak demi uzun bi süre mi oluyo bu yoksa hemen karar çıkar mı yapalım diye görüşmeye gittik biz ama tam nasıl olucak bilmiyrm
hem heyecanlı hem korku doluyum
Ilk denemem olucak canım eşimin sperm sayısı ve hareketi azkaçıncı denemen ve hastalığını yaz ekleyeyimmm
dondurulmuş mu senn canm normal mı
Ben varım canım ama benimki embriyo havuzu yöntemi o yüzden sonucu mayısta değil eylül ekim gibi alırım uzun bir bekleme sürecim varrbaşka var mı eklemek ısteyen
cnm benim de 3 gun 112.5 2 gun 150 2 gunde 187.5 oldu.pkoluydun di mi?dozda yavas gitmek bizim icin onemli ohss olmamak icin.cetrocide falan verdi mi sana yumurtalari baskilamak icin?ben simdi kontrole gidiom.bakalim benim durum ne olcak.e2 ctesi 103tuKızlar canım sıkıldı yaaa 150 lik iğne oluyordum bugün e2 im vardı dozu yükseltti doktor 187,5 vurulucam. Demek ki ilaç yeterli gelmedi
Bir önceki tedavimde 150 ile başlayıp 175 le bitirmiştik bu kez böyle olunca çok üzüldüm şimdiden negatif almış gibiyimBende pkoluyum 225 le basliyip . Dozlada bitiriyoruz en sonki tedavimde 18 tane toplandi sen.morel bozma insallah saglikli gelisirler
merhaba benim de 2 mayısta transferim yapıldı 1. deneme istanbul kavacık medistateMAYIS 2015 TÜP BEBEK LİSTEMİZ...
1).sweet-73................2.deneme-sebepsiz infertilite-özel mersin tüp bebek merkezi
2).secido....................1.deneme-tüpler tıkalı- fethiye ersan tup bebek merk
3).mzuhal..................1.deneme-sebepsiz infertilite-ankara Zübeyde Hanım
4).pamuk prenses187-1.deneme-sebepsiz infertilite-ankara genart prof.dr murat sönmezer
5).aysee122................-1.deneme- cerrahpaşa istanbul
6)_oceanshine_.........-1.deneme-pko-samsun medicalpark tayfun alper
7).eylulnazli...............2.deneme-pko- izmir irenbe tüp bebek merkezi
8).cylnflz...................1.deneme-sperm sorunu-ege üniversitesi tüp bebek bölümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?