- 18 Haziran 2009
- 925
- 1.243
- 313
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
İşte ben de bunu anlamıyorum ben de pcoyum ilk demememde 14 yumurta toplandı ama olgun olan 6 idi şimdi ise yeni tedaviye başladım ilk 4 gün 150 lik vuruldum bugün e2 den sonra 187,5 vurul dedi doktorum. Ben nasıl bir pcoluyum ?? Pcolular iğnelere çok iyi cevap veriyo peki ben niye böyleyimKızlar hiç korkmayın bende nisanda başlamıştım tedaviye iğne dozajım 100 ıu başladaım 9 gün vuruldum sadece son gün iki gün 125 ıu vuruldum yumurtalar hepsi büyümeye başladı olgun beş tane dediler baskılıyıcı iğneyi yaptım sayı fazlalaştı 10 geçti en sonunda opu da 49 yumurta toplandı 19 tane olgundu bunların 17 tanesi döllendi 5 güne yani blast embriyo 7 tane şuan dondurulmuş beni bekliyor temmuz ayında transfer yapacağız inş.bende de tek sorun pko yani korkmayın opu ya kadar anlamıyorsun kaç tane var pko olan bayanlarda aşırı tepki veriyor yumurtalıkları ohss riski yüzündende erteleniyor rahimin dinlenmesi için çok şükür ohss olmadım rabbim yardımcımız olsun
bak benimki de ayni oldu.2 yumurtam olgun.carsamba opu war.ama toplamada kucuk yumurtalar da toplaniyormus sanirmİşte ben de bunu anlamıyorum ben de pcoyum ilk demememde 14 yumurta toplandı ama olgun olan 6 idi şimdi ise yeni tedaviye başladım ilk 4 gün 150 lik vuruldum bugün e2 den sonra 187,5 vurul dedi doktorum. Ben nasıl bir pcoluyum ?? Pcolular iğnelere çok iyi cevap veriyo peki ben niye böyleyim
10).majasteleri...........7.deneme-sebepsiz infertilite- Ankara NovaartMAYIS 2015 TÜP BEBEK LİSTEMİZ...
1).sweet-73................2.deneme-sebepsiz infertilite-özel mersin tüp bebek merkezi
2).secido....................1.deneme-tüpler tıkalı- fethiye ersan tup bebek merk
3).mzuhal..................1.deneme-sebepsiz infertilite-ankara Zübeyde Hanım
4).pamuk prenses187-1.deneme-sebepsiz infertilite-ankara genart prof.dr murat sönmezer
5).aysee122................-1.deneme- cerrahpaşa istanbul
6)_oceanshine_.........-1.deneme-pko-samsun medicalpark tayfun alper
7).eylulnazli...............2.deneme-pko- izmir irenbe tüp bebek merkezi
8).cylnflz...................1.deneme-sperm sorunu-ege üniversitesi tüp bebek bölümü
9).nurme...................6.deneme-erkek ve kadin sorunu-medipol hastanesi dr mustafa acet
Sen de benim gibisin yaniibak benimki de ayni oldu.2 yumurtam olgun.carsamba opu war.ama toplamada kucuk yumurtalar da toplaniyormus sanirm
kızlar lıstemız nasıl:)))Sen de benim gibisin yaniidoktorum demişti her pcolu aynı olmuyor diye demek doğruymuş
Sen de benim gibisin yanii dr demişti her pcolu aynı olmuyor diye demek doğruymuşbak benimki de ayni oldu.2 yumurtam olgun.carsamba opu war.ama toplamada kucuk yumurtalar da toplaniyormus sanirm
Aa kusura bakma cevabı sana yazmışım :) listemiz çook güzel inşallah hepimiz birer birer pozitifleri alırızkızlar lıstemız nasıl:)))
inşallah adet olamadım daha:)))bide kendiliğinden hamile kalıomuşum:)))))Aa kusura bakma cevabı sana yazmışım :) listemiz çook güzel inşallah hepimiz birer birer pozitifleri alırız
Kistlerin tedaviye başlamadan önce mi erimiş bende de var kendiliğinden geçer dedi ama korkuyom tüpü engeller dieKızlarrrr bugün istanbuldayım doktora geldim tedaviye başladımmbir önceki gelişimde 2 tane yumurta vardı şimdi 3-4 tane varmış ve kistlerim erimişş çok mutluyum şükürler olsun
iğne vuruldunmuuuuuuuuuuuuKistlerin tedaviye başlamadan önce mi erimiş bende de var kendiliğinden geçer dedi ama korkuyom tüpü engeller die
Daha adet olmadım 19 u gibi olcam o zaman başlıcaz tüpeiğne vuruldunmuuuuuuuuuuuu
bende adet olacam buzluktakı bebeğımı alacam:))adet olmayı beklıom:))Daha adet olmadım 19 u gibi olcam o zaman başlıcaz tüpe
olur mu oluuur :) böyle çok yazı okuyoruz ayy heyecan yaptım bak şimdi :)inşallah adet olamadım daha:)))bide kendiliğinden hamile kalıomuşum:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?