2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

Olur
olur mu oluuur :) böyle çok yazı okuyoruz ayy heyecan yaptım bak şimdi :)
eşim dediki eğer kendiliğinden hamile kalırsan tüp bebeğe yapacağımız tüm harcamalar senın paran olacak kuruşuna karışmıcam:))hamıle oldugunu öğrendığımızde güzel bi ziyafet çekeriz dedi bi kötü oldum

Kıyamam ne zor şeyler yaşıyoruz değil mi ? Şimdi annemle dışarda yemekteyüz yan masada bir aile var genç bir çift yanlarında 2 tane çocuk. Karı koca şaraplarını içiyorlar çocuklar kendi hallerinde oynuyorlar. Eşimle böyle huzurlu yemek yemeyeli öyle uzun zaman oldu ki çünkü bizim gündemimiz hep tüp bebek, benim ağlama krizlerim ve eşimin beni sakinleştirme terapileri :) en güzel yıllarım kahrolmakla geçip gidiyor Allahtan tek dileğim bu tedavim son olsun, hepimizin öyle hepimiz evlatlarımızı kucağımıza alalım, biz de eski kk lılar gibi senin çocuğun kaç kilo benim ki memeden tiksindi diye sohbet edelim. Olur mu ki bunlar ??

inşallah olacak canım umudumuzu yıtırmeyelım..artk dayanacak gücüm kalmıyor ama yınede sabretmelıyız

MAYIS 2015 TÜP BEBEK LİSTEMİZ...
1).sweet-73................2.deneme-sebepsiz infertilite-özel mersin tüp bebek merkezi
2).secido....................1.deneme-tüpler tıkalı- fethiye ersan tup bebek merk
3).mzuhal..................1.deneme-sebepsiz infertilite-ankara Zübeyde Hanım
4).pamuk prenses187-1.deneme-sebepsiz infertilite-ankara genart prof.dr murat sönmezer
5)
.aysee122.................1.deneme- cerrahpaşa istanbul
6)_oceanshine_..........1.deneme-pko-samsun medicalpark tayfun alper
7).eylulnazli...............2.deneme-pko- izmir irenbe tüp bebek merkezi
8).cylnflz...................1.deneme-sperm sorunu-ege üniversitesi tüp bebek bölümü
9).nurme...................6.deneme-erkek ve kadin sorunu-medipol hastanesi dr mustafa acet
10).majasteleri...........7.deneme-sebepsiz infertilite- Ankara Novaart
11).eylulmeb...............1. deneme istanbul kavacık medistate

kızlar nedense hamıle olursam hep erkek bebeğim olacakmış gbı gelıo sızınde içinize doğuyor mu????

Benim içime doğmuyordu ama insanlar senin oğlun olacak diye diye kendimi şartlandırdım galiba. Birkaç kişi de rüyasında oğlum olduğunu görmüştü. Yoksa ben çocukluktan beri kız çocuk isterim. Biz 4 kız kardeşiz, o yüzden herhalde..

Ben de bakılan fallardan etkilenip ikiz diyorum zaten :)))))

Kistlerin tedaviye başlamadan önce mi erimiş bende de var kendiliğinden geçer dedi ama korkuyom tüpü engeller die
Tedaviye başlamadan eridi canım ama ben 2 aydır ilaç tedavisi görüyorum cyclo progynova ile.. bugün ilk iğnemi vuruldum işte muayene de de sağdaki de soldaki de kistler gitmiş dedi

Kızlar sizin yumurtalar çok oluyo ohss oluyo bende yumurta sayıyorum bir tane daha fazla olur mu diye.. Hepimizin imtihanı farklı Allah yardımcımız olsun gerçekten çok zor hepimiz farklı fedakarlıklarla Anne olabilmek için uğraşıyoruz Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşAllah.. hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar versin.. Bir sorum olcak pko nedir ? Neden hamile kalamıyor pkolu olanlar bana bi anlatır mısınız ?

Pko: rahmin minik minik kistli bir yapısı var ama asıl sorun yumurtaların çatlayacak kadar büyüyememeleri.İlaçla güzel büyüyor ama normalde büyümesinde ya da çatlamasında sıkıntı oluyor.

Pko: rahmin minik minik kistli bir yapısı var ama asıl sorun yumurtaların çatlayacak kadar büyüyememeleri.İlaçla güzel büyüyor ama normalde büyümesinde ya da çatlamasında sıkıntı oluyor.
Hmmm anladım büyük bir sorun değil yumurta olduktan sonra doktorlar onu tedaviyle yeterli olgunluğa gelene kadar büyütürde çatlatırda Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…