2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

Rabbi la tezerni ferden ve ente hayrul varisin... 7000 küsür okunmalı diye duydum rabbim beni dünyada tek bırakma gibi bi anlamı varmış bende günde 100 kez okuyorum

MAYIS 2015 TÜP BEBEK LİSTEMİZ...
1).sweet-73................2.deneme-sebepsiz infertilite-özel mersin tüp bebek merkezi
2).secido....................1.deneme-tüpler tıkalı- fethiye ersan tup bebek merk
3).mzuhal..................1.deneme-sebepsiz infertilite-ankara Zübeyde Hanım
4).pamuk prenses187-1.deneme-sebepsiz infertilite-ankara genart prof.dr murat sönmezer
5)
.aysee122.................1.deneme- cerrahpaşa istanbul
6)_oceanshine_..........1.deneme-pko-samsun medicalpark tayfun alper
7).eylulnazli................2.deneme-pko- izmir irenbe tüp bebek merkezi
8).cylnflz....................1.deneme-sperm sorunu-ege üniversitesi tüp bebek bölümü
9).nurme....................6.deneme-erkek ve kadin sorunu-medipol hastanesi dr mustafa acet
10).majasteleri...........7.deneme-sebepsiz infertilite- Ankara Novaart
11).eylulmeb...............1. deneme istanbul kavacık medistate
12).danem28..............3.deneme-sperm sayı azlığı-Trabzon clınart hospıtal ŞAFAK HATIRNAZ

Son düzenleme:
insallah cnm.opu degil de beni sonrasi dusunduruyor.olgun yumurtam 2.baska buyudumu ne oldu bilmiyorum

Kızlar hz. Zekeriya duasını bilen lütfen yazabilir mi ?
Canım Hz. Zekeriya peygamberin duası (ayet) tam olarak şöyle ; " Rabbi hebli min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiüd dua." Anlamı : Rabbim bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz ki sen duayı hakkıyla işitensin.
Al-i İmran Suresi 38. Ayet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…