- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
- 173
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
İnşAllah kaliteli bol bol yumurtaların olur canım şimdiden geçmiş olsungunaydin kizlar
saba ezaniyla beraber son doz gonalf 225 ve ovitrellemi vuruldum.artik bundan sonrasi nasip kismet.agrim var yumurtlama akintim var.ins kendiliginden yumurtlamamisimdir.yarin ogleden sonra opum var
2 olgun yumurta var gerisi kucuktu maalesef.opuda daha fazla toplanabiliyormus umudum oİnşAllah kaliteli bol bol yumurtaların olur canım şimdiden geçmiş olsun
1 tane kaliteli olsa yeter zaten Allah'ın izniyle..2 olgun yumurta var gerisi kucuktu maalesef.opuda daha fazla toplanabiliyormus umudum o
İnşallah her şey yolunda gider. Allah gönlüne göre versin.gunaydin kizlar
saba ezaniyla beraber son doz gonalf 225 ve ovitrellemi vuruldum.artik bundan sonrasi nasip kismet.agrim var yumurtlama akintim var.ins kendiliginden yumurtlamamisimdir.yarin ogleden sonra opum var
Canım kk da bir araştır istersen ben burda da çok okudum tek embriyo yaptıranlar çok üzülüyor hatta bence iyice araştır sonra dr unla konuşursuncanım ben o asamaya gelebılırmıyım bılmıyorum ama doturm blastembiryo koyulacagını ve bu sekılde oldugunda 2 tane koyulmasının tehlıkelı oldugunu soyledı bu durum embıryonun gunune baglı degısıyor sanırım
AmiiinnnİnşAllah canım inşAllahh hepimiz en kısa en hayırlı zamanda pozitif görelim
sımdı doktrumun korkusu su canım blast embıryo bolunerek tek yumurta ıkızı olabılır 2. embıryoyla hepsını kaybedebılırız dedCanım kk da bir araştır istersen ben burda da çok okudum tek embriyo yaptıranlar çok üzülüyor hatta bence iyice araştır sonra dr unla konuşursun
Anladım canım tabi ki doktorunu dinlemen en iyisi olursımdı doktrumun korkusu su canım blast embıryo bolunerek tek yumurta ıkızı olabılır 2. embıryoyla hepsını kaybedebılırız dedbenım aılemdede ıkız var genetık yanı ondan olabılır
Kız mı kii bana kız gibi geldi valla
Aynen canım bu konuyla ilgili bütün şımarıklıklarım geçti ne olursa olsun yeter ki bizimle olsunlarinanirmisin hep ruyalarimda bir kizim.oluyor gerci onemli degil kiz erkek yeterki saglikla gelsinler kuzucanlar biz ikisinede raziyiz
Canım benimde ağrım oluyordu son a doğru hiç takma dr a bile sormuştum normal demişti. Bereketli günde opu olcaksın ne güzeellgunaydin kizlar
Canım, devlet hastanelerinde bu kanun geçerşi ama özellerde talep edince 2 koyuyorlar ben aydında yaşıyorum takiplerim aydın da oldu transferim istanbulda burdaki doktorum gittiğin 2 embriyo istiyorum de dedi gittim istanbuldaki doktor sormadan 2 embriyo transfer ettim dedi. Eğer bir daha deniyceksen mutlaka diret 2 tane istiyorum diyeSlm cnm ben suan 34 yaşındayım.4 sene önce ilk tüpbebek oldum çok istememe rağmen 1 tane embrio verildi yeni kanuna göre böyle uygulamamiz gerek dedi doktor hemde transfere girmeme1saat varken şok olduk. Bu açaba gercekten bütün merkezlerdemi böyle yoksa işine gelen
canım benide ekle daha baslamadık mayıs 20 gibi inş. baslıcaz..Trabzon clınart hospıtal ŞAFAK HATIRNAZArkadaşlar burada sohbet ederek mayısda bebeklerimize kavusmanin heyecanini yasayalim
hepimizin anne olmasi dileğiyle ..........
MAYIS 2015 TÜP BEBEK LİSTEMİZ...
1).sweet-73................-özel mersin tüp bebek merkezi op.dr.necip öztürk
2).secido........ ...........- fethiye ersan tup bebek merk
3).mzuhal..................-ankara Zübeyde Hanım
4).pamuk prenses187-ankara genart prof.dr murat sönmezer
5).aysee122................- cerrahpaşa istanbul
6)_oceanshine_.........-samsun medicalpark tayfun alper
CANIM BENİM 3. DENEME SORUNUMUZ SAYI AZLIĞIMAYIS 2015 TÜP BEBEK LİSTEMİZ...
1).sweet-73................2.deneme-sebepsiz infertilite-özel mersin tüp bebek merkezi
2).secido....................1.deneme-tüpler tıkalı- fethiye ersan tup bebek merk
3).mzuhal..................1.deneme-sebepsiz infertilite-ankara Zübeyde Hanım
4).pamuk prenses187-1.deneme-sebepsiz infertilite-ankara genart prof.dr murat sönmezer
5).aysee122.................1.deneme- cerrahpaşa istanbul
6)_oceanshine_..........1.deneme-pko-samsun medicalpark tayfun alper
7).eylulnazli...............2.deneme-pko- izmir irenbe tüp bebek merkezi
8).cylnflz...................1.deneme-sperm sorunu-ege üniversitesi tüp bebek bölümü
9).nurme...................6.deneme-erkek ve kadin sorunu-medipol hastanesi dr mustafa acet
10).majasteleri...........7.deneme-sebepsiz infertilite- Ankara Novaart
11).eylulmeb...............1. deneme istanbul kavacık medistate
Hayırlı olsun canım şimdiden, bencede 2 tane koydurMrb kızlar bende bu ay tüp bebek yapcam inş tutar ben iki embriyo konulmasını istiycem şans daha artiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?