2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

Hayır canım değil aksine tutunma şansı daha yüksekmiş benim doktorum istanbula giderken bana söyle mutlaka iki tane istiyorum diye dedi üstelik çoklu gebelik taraftarı değildir kendisi ama bilimsel olarak 2 tane daha iyi tutunuyormuş. İstanbula gittiğnde de bülent tıraş bana sormadan 2 tane koydu. Kesinlikle 2 iste canım

canım ben o asamaya gelebılırmıyım bılmıyorum ama doturm blastembiryo koyulacagını ve bu sekılde oldugunda 2 tane koyulmasının tehlıkelı oldugunu soyledı bu durum embıryonun gunune baglı degısıyor sanırım

Benim ilkinde de 2 koydular özellerde 2 koyuyorlar yok falan deseler bile ısrar edin 2 embriyo transferinde tutma oranı daha yüksekmiş
Bende öyle düşünüyorum zaten kaliteli yumurtam az iki tane koysunlar ki tutunma şansı artsın birde şöyle duymuştum iki embriyo koyunca her zaman ikiz olmuyormuş bazılarında biri birini destekliyor tek bebiş oluyormuş o yüzden bencede çift embriyo transferi için ısrar edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…