2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

Canım geçmiş olsun ohss nedir tam olarak ?

Canım bu kan pihtilasma testi hemenmi çıkıyo bide çıksa pihtilasma tedavi ediyolarmi
once doktorum pzt testı ıstedı benım kanımın erken pıhtılastıgını dusundu sonra genetık test verdık esımde bende her ıhtımıla karsı cok sukur genetık sorun cıkmadı pıhtılasma cıktı ben 2,5 aydır zaten hergun ecoopırın kullanıyoru hamılelıkte ayrı ılac kullanılıyormus

Canım geçmiş olsun ohss nedir tam olarak ?
pcoslularda olan bişi canım içok yumurta gelişimi oluyo 30 tame yumurtam var şu an ama 7 tane olgun var, opudan sonra şişkinlik falan oluyo ben ohss ye değilde 7 tane olmasına üzüldüm, 10 15 tane olmuştur diye bekliyordum

Tşk ederim canım yani engel değil dimi tüp bebek yapmaya çünkü ben çok hazirlamisim kendimi gidip direk tüp bebek tedavisine başlamaya burdaki doktorum aşılama yapmıştı geçen ay horman ve kan testi ve ultrasonla baktı Tüp Bebek yapmak için hiçbir sorunun yok dedi inş orda sorun cikartmazlar bana

Genetik testi neden Yapılır canım

Hmm anladım canım üzülme 7 yumurtada iyi inşAllah hepsi embriyo olur güzel haberlerini bekliyoruzz

Göbeğim süzgeçe döndü iğne yapmaktan. Bazı yere girmiyor iğne ucu. Bir sağa bir sola batıra batıra acıdı göbüşüm. zorlayacağız olana kadar.

Slm arkadaşlar bugün ilk iğnemi vurundum sürec başladı zorlu olucak baya Allahm hepimizin yardımcısı olsn
dr um bana puregon yazmış ve merional diye ilaç ikisi de iğne biri kalçadan biri göbekten kullann arkadaşlarım var mı burda bi de cetrodite yazmış ama cetrodite yi vuunmadım nasıl olucak o bilen var mı
İLAÇLARImızı sigorta karşılamadı baya da pahalı ilaçlarmıs ha

Aynı ilaçları kullanıyoruz canım. Ama ben hepsini göbekten vuruyorum. Cetrotide 5-6. gün başlanıyor. Yumurtaların durumuna göre. Rapor çıkarttırırsan devlet karşılıyor bir kısmını.

Aynı ilaçları kullanıyoruz canım. Ama ben hepsini göbekten vuruyorum. Cetrotide 5-6. gün başlanıyor. Yumurtaların durumuna göre. Rapor çıkarttırırsan devlet karşılıyor bir kısmını.
Sagol canm benim karşılamadı cepten aldık hayırlsı bakalm inşallah sonu güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…