- 14 Ocak 2015
- 127
- 54
- 28
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
Allah sağ saglim kucağına almayı da nasip etsin inşallah Bizlere de nasip etsinAmin canim insallah arkadasm tup bebek yaptirdi bigun guzel haberini aldik cok sukir insallah bizlerde guzel haberi alacagiz
6 senelik evliyim dogal yoldan cocuklarimiz oluyor fakat dogduktn sonra kaybediyoruz doktorlarimiz tup bebek onerdi bize genetik tani yapilacak 28 nisan randevu aldik buyuk ihtimal mayista tedaviye bslayacaz insaallah hpimizn hkkinda hayirlisi olsunnn.Sorunlarnelrr arkadaslar bize detayli yazinda biz bebeislerimize kavusunca bakacak olan arkadaslara umut olalim
Amin canim Allahim hayirli saglikli uzun omurlu evlatlar versin hepimize kizlar duzenli girerseniz topice dua okuyalim diyorum6 senelik evliyim dogal yoldan cocuklarimiz oluyor fakat dogduktn sonra kaybediyoruz doktorlarimiz tup bebek onerdi bize genetik tani yapilacak 28 nisan randevu aldik buyuk ihtimal mayista tedaviye bslayacaz insaallah hpimizn hkkinda hayirlisi olsunnn.
Ben de bugün gidiyorum saat sayıyorum amin canım inşallah bu kez yüzümüz güler senin sorun neydi ?Allah hepimizim yardımcısı olsun bende cumartesi günü başlıyorum benimde 2. Tedavim
Sorunum rezerv azlığı yani yumurtalarım az ve kalitesi düşükBen de bugün gidiyorum saat sayıyorum amin canım inşallah bu kez yüzümüz güler senin sorun neydi ?
Merhaba canm öncelikle geçmiş olsun benimde 2. Tüp bebek denemem olcak.. ve doktorum Prof. Dr. Bülent Tıraş doktorun profesör olması için araştırma yaptım ve bu doktor türkiye jinekoloji Derneği başkanıymış biraz pahalı ama iyi ve ilgili bir doktor tavsiye ederim çnümğzdeki günlerde tedaviye başlayacağım 2 atdır ilaç tedavisi görüyorum rezerv azlığından dolayı.. senin sorunun neydi ?Slm kızlar aranıza yeni katıldım.. 10 yillik evliyim 3 asilama 1 tüpbebek oldum sonuç olumsuz. Şimdi tekrar denemek istiyorum. Güvenilir merkez ve doktor bilmiyorum. Netten araştırma yaptım bir merkezi 5 kişi metediyorsa 4 kişi begenmiyor herkes başka birşey diyor...Istanbul anadolu yakasında arastiriyorum sizin bildiginiz tavsiye edebileceginiz merkez ve doktor varmı yardımcı olursanız çok sevinirim.
Canım ablamdada aynı sorun vardı hatta şöyle diyim yumurtalar o kalitesizdi ki 8sene sor anca tüp bebek yaptırabildi. 2. Tüp bebekte kavuştu kızına hem dee 3. Kalite embriyoyla :)Sorunum rezerv azlığı yani yumurtalarım az ve kalitesi düşük
Ben aydında yaşıyorum ilk dememem için istanbul acıbadem maslak bülent tıraşa yaptırdık 2. Denemeyi de izmir irenbe aral beye yaptırıcaZ kısmetse. Bu gün ilk iğnemi oldum bileE eylulnazli doktorun kim canım hangi şehirde ?
Canım ablamdada aynı sorun vardı hatta şöyle diyim yumurtalar o kalitesizdi ki 8sene sor anca tüp bebek yaptırabildi. 2. Tüp bebekte kavuştu kızına hem dee 3. Kalite embriyoyla :)
Anladım canım hayırlı olsun tedavin inşAllah son tedavimiz olur hepimiz bebişlerinize kavuşuruz..Ben aydında yaşıyorum ilk dememem için istanbul acıbadem maslak bülent tıraşa yaptırdık 2. Denemeyi de izmir irenbe aral beye yaptırıcaZ kısmetse. Bu gün ilk iğnemi oldum bile
Amiiin inşallah gözyaşlarımız son bulsunAnladım canım hayırlı olsun tedavin inşAllah son tedavimiz olur hepimiz bebişlerinize kavuşuruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?