- Konu Sahibi basbelasiyim
-
- #1.001
INSALLAH canim gonlunce olur hersey bak ne guzel artiyordegerin sen dinlenmene bak
bende de çok birşey yok aslındabenim de 26 mayıs test günüm. hiç belirtim yok benim.sende var mı?
Bugün değerim 61,83'e düştü. Doktorum muhtemelen düşük yapıyorsun dedi. İlaçları kullanıp yatmaya devam edeceksin dedi. Allah'tan hayırlısı.
Cajim ya kendini uzme desek de zor ama INSALLAH ski ski tutunur sana RABBIM yardimcin olsun progestan igne kullaniyosun dimiBugün değerim 61,83'e düştü. Doktorum muhtemelen düşük yapıyorsun dedi. İlaçları kullanıp yatmaya devam edeceksin dedi. Allah'tan hayırlısı.
Cajim ya kendini uzme desek de zor ama INSALLAH ski ski tutunur sana RABBIM yardimcin olsun progestan igne kullaniyosun dimi
Canim senin hamilelligin nadil gidiyo bide bekleme surecindeyken belirtin ne olmustuCanim cok gecmos olsun insallah oyle bisey olmaz .rabbim yardimci olsun.
Canim senin hamilelligin nadil gidiyo bide bekleme surecindeyken belirtin ne olmustu
Anladim canim INSALLAH RABBIM kesesinidr pit pit kalp atisinida kucahina almayi da nasip eder:))eve5 ya bekleme surecindeyim cok zormus bide ben birsey hissedemiyorum ya icime dogmustu benim doyenler oluyo ya ben hic hissetmiyorum bugum 9.gunum goguslerim agriyo ve ara ara kasik batmasi oluyo ama progestan ignesindrn kaynali oldugunu dusunuyorum cumartesi test gunum INSALLAH dua et olurmu hamilelerin dualari kabul olurAslinda pek bisey anlamiyorum daha o kadar belirti yok .hala hamilemiyim acaba diye aklima geliyor :) cok bekledik ve hep uzucu haberler aldik.simdide icimde korku var hala.ama pazartesi kese gormeye cagirdi doktor umarim guzel haberler alirim.meger pozitifi almakla bitmiyormus :) canim bekleme suresinde hicbir belirti olmadi nerdeyse 3.4.5.gunler kasiklarimda bisey varmis gibi agrim oldu bi sag bi sol baskada hic bisey olmadi Canim.sen bekleme suresindemisin canim
Anladim canim INSALLAH RABBIM kesesinidr pit pit kalp atisinida kucahina almayi da nasip eder:))eve5 ya bekleme surecindeyim cok zormus bide ben birsey hissedemiyorum ya icime dogmustu benim doyenler oluyo ya ben hic hissetmiyorum bugum 9.gunum goguslerim agriyo ve ara ara kasik batmasi oluyo ama progestan ignesindrn kaynali oldugunu dusunuyorum cumartesi test gunum INSALLAH dua et olurmu hamilelerin dualari kabul olur
B bebegimolsunistiyorum canım senin 12.gün değerin neydi? Seninde mi test günün 18 Mayıs'tı
Ben 11 gun yaptirdim 371 di senin nasil cikti canim sen 18 indemi yaptirdin
Benim 12.gün 420 çıktı 14.gün yaptırdım 780 şimdilik normal sanırım iki katı dedikleri için ben 840 bekliyordum o Yüzden biraz tedirgin oldum beraberiz seninle kese ne zaman görüceksinBen 11 gun yaptirdim 371 di senin nasil cikti canim sen 18 indemi yaptirdin
Kızlar günaydın. Maalesef düşük yapıyorum çünkü resmen kan gövdeyi götürüyor. Belimde de ağrı var. Doktor yarın ki bhcg değerinden daha net belli olur dedi ama yarınki değer az çok ortada gibi
Allahım sen yardım et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?