2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

Cajim ya kendini uzme desek de zor ama INSALLAH ski ski tutunur sana RABBIM yardimcin olsun progestan igne kullaniyosun dimi

Evet prolutran depot yaptırdı doktor. Her sabah da corinone jel kullanıyorum. Beklemekten başka yapılabilecek birşey yok dedi doktor. Hayırlısı ya inşallah rabbim bize bu zamanı hayırlı kılar.

offf offf kızlarr moralim çok bozukk ağlamak istiyorumm (( yok yok anladım ben bende hiç şans yok 5 aydır bekliyorumm zaman geçsin yeniden deneyelim diye 1 aydırda rapor çıkarmaya çalışıyoruz 2 kere cıkardılar 3.hakkımıza gelince pürüz cıkardılar yok amh testi yok eşin yeniden sperm tahlili yaptırsın git gel uğrastırdılar bizi normalde salı günleri çıkıyo raporun hepsi dünde tatil oldugundan kurul bugün toplanmış yani raporumuzu gelecek çarsamba teslim alıcaz. ama ben bugün hasta oldumm ya sans ya bendeki 3 gün erken oldumm şimdi ben çarsamba gününe surda ne kaldı 4 5 gün için 1 ay dahamı beklicem üstelik ramazanda geliyor

Canim senin hamilelligin nadil gidiyo bide bekleme surecindeyken belirtin ne olmustu

Aslinda pek bisey anlamiyorum daha o kadar belirti yok .hala hamilemiyim acaba diye aklima geliyor :) cok bekledik ve hep uzucu haberler aldik.simdide icimde korku var hala.ama pazartesi kese gormeye cagirdi doktor umarim guzel haberler alirim.meger pozitifi almakla bitmiyormus :) canim bekleme suresinde hicbir belirti olmadi nerdeyse 3.4.5.gunler kasiklarimda bisey varmis gibi agrim oldu bi sag bi sol baskada hic bisey olmadi Canim.sen bekleme suresindemisin canim

Anladim canim INSALLAH RABBIM kesesinidr pit pit kalp atisinida kucahina almayi da nasip eder:))eve5 ya bekleme surecindeyim cok zormus bide ben birsey hissedemiyorum ya icime dogmustu benim doyenler oluyo ya ben hic hissetmiyorum bugum 9.gunum goguslerim agriyo ve ara ara kasik batmasi oluyo ama progestan ignesindrn kaynali oldugunu dusunuyorum cumartesi test gunum INSALLAH dua et olurmu hamilelerin dualari kabul olur

Ederim tabiki canim.rabbim seninde yuzunu guldursun bebegini sana bagislasin sikisiki tytundursun canim.belirti arama canim rahatol hayirlisiylâ rabbim ol dedikten sonra olacak insallah

Kızlar günaydın. Maalesef düşük yapıyorum çünkü resmen kan gövdeyi götürüyor. Belimde de ağrı var. Doktor yarın ki bhcg değerinden daha net belli olur dedi ama yarınki değer az çok ortada gibi

Allahım sen yardım et

Canim insallah bu kanama dusuk degildir.cok uzuldum .bebegin seninledir.uzulme desemde ise yaramaz.ama senjn icin dua edicem canim.allahim yardimcin olsun.hakkinda hayirlisi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…