- 24 Nisan 2015
- 2.154
- 964
- 43
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
- #1.181
Hayırlı olsun tedavin canım bende perşembe günü başladım inş pozitif sonuçlar alırız neden geriyosun ki kendini biraz relax olkızlar bende sonund tedavıye baslayabıldım ama cok gergınım cok sınırlıyım esımı gormek bıle ıstemıyorumbırde sureklı aglamaklıyım nasıl gecer bu gergınlıgım
Kizlar bende transferin 8. Gunundeyim buradan konusmak çok iyi geliyor birbirimize umut sabir oluyoruz
inşallah canım... hepimizden güzel haberler alırız inşallah.Canim bize insallah yarin guzel haberler verirsin
ınsallah olulu sonuc alırsın ve hayıslı saglıklı bebegıne yada bebeklerıne kavusursun amin..
Canim selam nasılsın. Hayırlı olsun maşallah hamileymissin Rabbim tamamına erdirsin inşallah değerin kat kat artar. Çok sevindimINSALLAH ya uzulmuyirum gercekten RABBIM melegimin benimle olmasini nasip etsin kat kat artsin degerim INSALLAH
Tebrik edrim canım bende 7 mayısta transfer olmuştum benide cuma çağırdı dr aynı stresler bende de varMerhaba arkadaşlar 5 mayısta transferim oldu, hiç belirti yaşamadım. 11. Gün evde test yaptım çok silik ikinci çizgiyi gördüm sonra kan verdim , kan değerim 150 çıktı. 13. Gün ise 257 çıktı. Salı günü doktor kontrole çağırdı kese için erken mi bilemedim, umarım görünür bu süreçte hep bekliyoruz ve bu çok zor alttan muayene sonrası kanaması olanlar var korkuyorum...
Hayırlı olsun tedavin canım çok stresli bir dönem ama sonu güzel olunca değerkızlar bende sonund tedavıye baslayabıldım ama cok gergınım cok sınırlıyım esımı gormek bıle ıstemıyorumbırde sureklı aglamaklıyım nasıl gecer bu gergınlıgım
Bende seni tebrik ediyorum. Rabbim isteyen herkese versin inşallah. Kese ve kalp atışından sonra rahatlıcam artık. İlk deneme mi senin ? Benim ilk deneme 3. Gün embriyosu.Tebrik edrim canım bende 7 mayısta transfer olmuştum benide cuma çağırdı dr aynı stresler bende de var
Bende senin gibiyim salı kontrolüm var ve beklemek zor. Hayırlısı olsun hepimiz içinAslinda pek bisey anlamiyorum daha o kadar belirti yok .hala hamilemiyim acaba diye aklima geliyor :) cok bekledik ve hep uzucu haberler aldik.simdide icimde korku var hala.ama pazartesi kese gormeye cagirdi doktor umarim guzel haberler alirim.meger pozitifi almakla bitmiyormus :) canim bekleme suresinde hicbir belirti olmadi nerdeyse 3.4.5.gunler kasiklarimda bisey varmis gibi agrim oldu bi sag bi sol baskada hic bisey olmadi Canim.sen bekleme suresindemisin canim
Hayırlı olsun canım benimde yarın kontrolüm var ve en büyük korkum vajinal muayene inşeallah bir şey olmaz doktoro söylesem mi diyorum vajinal olmak istemiyorum diyeMerhaba arkadaşlar 5 mayısta transferim oldu, hiç belirti yaşamadım. 11. Gün evde test yaptım çok silik ikinci çizgiyi gördüm sonra kan verdim , kan değerim 150 çıktı. 13. Gün ise 257 çıktı. Salı günü doktor kontrole çağırdı kese için erken mi bilemedim, umarım görünür bu süreçte hep bekliyoruz ve bu çok zor alttan muayene sonrası kanaması olanlar var korkuyorum...
Canim ya ben de sana bakıyorum göremedim linkini degistirmissin. Sana hayırlı olsun demismiydim .maşallah o kadar çok hamile varki bu ay hatırlayamadım.sen i tebrik ediyorum Rabbim sorunsuz bi süreç geçirmeni nasip etsin inşallah. Bu ay negatif alan bi tek benim galiba ama benimki belliydi zaten düşük kalitede idi. Sen nerde yaptırmıştın canım tedavini[/QUOTE][QUOTE="angelll16, post: 41088218, member: 471755degistirmissin. R=639362] Y yenibidunya [/USER] sen nasılsın canım bol bol motive et kendini bundan sonra ki tedAvin inşeallah güzel olacak arkadaşım Rabbim hayırlısıyla hepimizin yüzünü güldürecek
bende anlamadımkı derdım ne 3 aydır zaten tedavıyı beklıyorum:)Hayırlı olsun tedavin canım bende perşembe günü başladım inş pozitif sonuçlar alırız neden geriyosun ki kendini biraz relax ol
Sağol canım benimde ilk 5.gün embriyosuBende seni tebrik ediyorum. Rabbim isteyen herkese versin inşallah. Kese ve kalp atışından sonra rahatlıcam artık. İlk deneme mi senin ? Benim ilk deneme 3. Gün embriyosu.
saol canım senınde mercımegın hayırlı olsun :) korkum stresten olumsuz olursa dıye korkuyorumHayırlı olsun tedavin canım çok stresli bir dönem ama sonu güzel olunca değer
Sağol canım allahım sanada göstersinsaol canım senınde mercımegın hayırlı olsun :) korkum stresten olumsuz olursa dıye korkuyorum
Bilmiyorum canım ama artar herhalde ya zaten az çok önemli diil sağlıklı yumoşlar olsun ananas zararlı diil ben tranferden sonra suyunu içmiştimmınık kuslar bırsey daha sorucam ılk gıttıgımde doktor 4 tane yumurta var dedı sonra ıgneye basladım yarın 4. gun yumurta sayısı artarmı bırde hergun bır dılım ananas yıyıyorum zarar olmaz degılmı
devam edeyım ozaman :) benım doktorum hergun 3 tane kayısı 1 avuc kuru uzum kecı boynuzu pekmezı ıcmemıs ıstıyorBilmiyorum canım ama artar herhalde ya zaten az çok önemli diil sağlıklı yumoşlar olsun ananas zararlı diil ben tranferden sonra suyunu içmiştim
saol canım amin rabbim hasret ceken tum annelerede banada hayırlı saglıklı evlatlar versın ınsallah.. Aslında calısıyorum ama demekkı kafa ısteSağol canım allahım sanada göstersinStres yapma kendini düşünmemeye çalış oyalancak bişeyler bul
Et canım senin dr ne güzel söylemiş ben bişey duymadım hiç ama kendim bilmeden keçiboynuzunu içmiştim hala da içiyorumdevam edeyım ozaman :) benım doktorum hergun 3 tane kayısı 1 avuc kuru uzum kecı boynuzu pekmezı ıcmemıs ıstıyor
yumurta kalıtesını arttırıyor dedı bende esımın pekmezınden ıcıyorum :)Et canım senin dr ne güzel söylemiş ben bişey duymadım hiç ama kendim bilmeden keçiboynuzunu içmiştim hala da içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?