- 13 Nisan 2011
- 141
- 39
- 48
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
- #1.141
ben internette bunu buldum canım istersen bir bak buna göre değerin normal yani hamile gözüküyorsunINSALLAH canim yaa korktum ama alistim simdi dua edecem melegimin benle olmasi icin
ben internette bunu buldum canım istersen bir bak buna göre değerin normal yani hamile gözüküyorsun
http://www.tupbebek.com/tedavideki-hastalar/tup-bebek-tedavim-tuttu-mu
Evet farklı herkesin bant östrojen hormonu sağlıyormuşherkesin başka demekki bel bantı ne için
. Bebişin seninle hiç merak etme annesini bırakmak istemiyo hiç de üzülme bol bol dua et inş bişey olmucakKızlar merhaba. Bugün de kanamam devam ediyor sabah kan verdim bhcg değerim 92,88 den 61,83 e düşmüştü bugün tekrardan 88,61 e çıkmış. Doktorumdan haber bekliyoruz bakalım. Hayırlısı valla kızlar ne hissedeceğimi bilemiyorum
Amin canım inş bizde cuma gitcez bakalım inş sorunsuz bir görürü kesemiziDaha degil canim pazartesi kese gormeye gidicez insallah.problemsiz kesemizide kalp atisimizida duyariz.allah hepimize yardim etsin
üzülmek yok hamilesin işte inş kat kat artar değerin iki gün sonra tekrar yaptır artcakmıCanlarim 11.gun degwrim 13 cikti doktor hamileisn ama degerinin katlanmasi lazim dedi ne yapmaliyimm
Canım idrar testine güvenme onda çıkmayabilıyor kan testi yaptır inş bebişin seninledirkizlar bende 2.tup bebek transferimi yaptirdim. dun idrar yaptim dayanamadim ama cikmadi. yarin da kan vermeye gidicem ama umudum yok. sadece aglayasim var
Canim ya ALLAH razi olsun bi d e usenmeyip bakmissin RABBIM INSALLAH seni yormasin evet buraya gore normal simdi tup bebek yaptirdigim yerle konustum da pazartesi testi tekrarlamami istediben internette bunu buldum canım istersen bir bak buna göre değerin normal yani hamile gözüküyorsun
http://www.tupbebek.com/tedavideki-hastalar/tup-bebek-tedavim-tuttu-mu
INSALLAH ya uzulmuyirum gercekten RABBIM melegimin benimle olmasini nasip etsin kat kat artsin degerim INSALLAHüzülmek yok hamilesin işte inş kat kat artar değerin iki gün sonra tekrar yaptır artcakmı
İnşallah canımINSALLAH ya uzulmuyirum gercekten RABBIM melegimin benimle olmasini nasip etsin kat kat artsin degerim INSALLAH
canım içini ferah tut hamilesin bence...Canim ya ALLAH razi olsun bi d e usenmeyip bakmissin RABBIM INSALLAH seni yormasin evet buraya gore normal simdi tup bebek yaptirdigim yerle konustum da pazartesi testi tekrarlamami istedi
Canlarim 11.gun degwrim 13 cikti doktor hamileisn ama degerinin katlanmasi lazim dedi ne yapmaliyimm
Evet canım pazartesi gidicem bende çok heyecanlıyım benim sürekli karnım ağrıyor iyi bir şey mi bilmiyorum artık bazen göğüslerim çok acıyor bazen geçiyor anlıcağın sürekli kendimde bir Şeyler arıyorum tekrar test yaptırdım mı canım ben yarın yine yaptırayım diyorumangelll16 iyiyim canim simdilik bisey yok.bakalim evet heyecanliyim pazartesi gelmek bilmedi .sen nasilsin.senjn nasil geciyor .pazartesi gidicektin dimi sende .
Evet canım pazartesi gidicem bende çok heyecanlıyım benim sürekli karnım ağrıyor iyi bir şey mi bilmiyorum artık bazen göğüslerim çok acıyor bazen geçiyor anlıcağın sürekli kendimde bir Şeyler arıyorum tekrar test yaptırdım mı canım ben yarın yine yaptırayım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?