2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

ruh halim berbat. bekledigim sure boyunca kasiklarimda batma oldu karnim agridi. cok az midem bulandi. ama yok abi yok hissediyorum bu da olmadi. ve tekrar cesaretim varmi bilmiyorum.bunu bile neden yazdigimi bilmiyorum sanirim sadece paylasmak istedim

. Bebişin seninle hiç merak etme annesini bırakmak istemiyo hiç de üzülme bol bol dua et inş bişey olmucak

kizlar bende 2.tup bebek transferimi yaptirdim. dun idrar yaptim dayanamadim ama cikmadi. yarin da kan vermeye gidicem ama umudum yok. sadece aglayasim var
Canım idrar testine güvenme onda çıkmayabilıyor kan testi yaptır inş bebişin seninledir

angelll16 iyiyim canim simdilik bisey yok.bakalim evet heyecanliyim pazartesi gelmek bilmedi .sen nasilsin.senjn nasil geciyor .pazartesi gidicektin dimi sende .
Evet canım pazartesi gidicem bende çok heyecanlıyım benim sürekli karnım ağrıyor iyi bir şey mi bilmiyorum artık bazen göğüslerim çok acıyor bazen geçiyor anlıcağın sürekli kendimde bir Şeyler arıyorum tekrar test yaptırdım mı canım ben yarın yine yaptırayım diyorum

canım hamilemisinnn??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…